2777
2789

سلام دوستان 

من تازه ویپاد رو نصب کردم و دیروز ساعت یک ظهر یک و دویست ریختم به حساب دیجیتال ، از کی سکه‌ها رو نشون میده و حساب می‌کنه ؟ 

کار خاصی هم باید انجام بدم؟ 

این پول رو هروقت بخوام میتونم بردارم؟ 

کارت فیزیکی هم هنوز درخواست ندادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برا اطلاعات راجع ب ویپاد میتونی تایپیک منو مطالعه کنی و خواسی نصب کنی کد منم بزنی ممنونم

سلام عزیزم راهنماییم مبکنین لطفا.من الان وام یک تومنی ویپاد رو گرفتم الان باید چجوری خارج کنم؟گفته خربد کنید .الان یک تومن بابد خودم بذارم تا یک تومن وام ازاد بشه؟یا راهی داره میشه کمکم کنین لطفا. راستی تاپیکتون هم خیلی مفید بود

سلام عزیزم ، چرا میشه هر دو رو با هم گرفت .برای من الان وام پیش درآمد فعال نیست امتحان کنم بهتون بگم ...

منم وام پشتوانه فعال دارم نتونستم وام برایند بگیرم

اما قبلا پیش درامد و پشتوانه رو باهم گرفتم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام خانمای گلدخترای من...خانما..نوگل های باغ زندگی...خواهرم ...برای برداشتن مبلغ وام ویپاد...______ ...

ممنون بابت این پیامتون 

من گفته شما رو انجام دادم و در لحظه پول به حساب نشست

پاینده باشید

ققنوس
عزیزم چجوری باید اقدام کنیم برا این وام؟؟؟

عزیزم وام مسکن بانک مسکن فقط برای خرید خونه هست .

و اگر شما بخوان خونه بخرید میتونید وقتی خونه رو قولنامه کردید ببرید وام مسکن و برای گرفتن وام اقدام کنید .

سلام عزیزم راهنماییم مبکنین لطفا.من الان وام یک تومنی ویپاد رو گرفتم الان باید چجوری خارج کنم؟گفته خ ...

عزیزم برای وام یه تومنی باید یه تومن تو کارتت باشه بعد که وامو گرفتی برو برنامه دی جی پی نصب کن قسمت کیف پولو شارژ کن اندازه دو تومن که داری بعد که کیف پولت شارژ شد دوباره بزن انتقال پول شماره حساب وارد کن تا پول بیاد تو حسابت کارت پاسارگاد هم نباشه یا بلو فکر کنم نمیشه یا من اشتباه فهمیدم بعد یه کم ممکن طول بکشه تا پول بیاد تو حسابت نگران نباش یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی هر جا خاستی بری خرید با کارت خوان کارت بکش هر دو تاش راحته 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 

دوستان عزیز رفتم دورهمی سوال پرسیدم کسی جواب نمیده رویا جان ببخشید اینجا میپرسم 

سرخ کن ۸ لیتری خریدم برای چهار نفر بنظرتون خوبه اندازش یا نه برم عوضش کنم لطفا جواب بدین خیلی واجبه وقت ندارم

سلام خانمای گلدخترای من...خانما..نوگل های باغ زندگی...خواهرم ...برای برداشتن مبلغ وام ویپاد...______ ...

سلام ، ولی من از اون روش نتونستم وامم رو نقد کنم و اصلا قبول نمیکرد و پیغام خطا میداد که مبلغ برداشت پول از تسهیلات شما بیشتر هست در صورتی که اینطوری نبود و اصلا من هنوز مبلغ رو وارد نکرده بودم . 

و اصلا کلا قبل از اینکه من از ویپاد وام بگیرم چند بار اومدم از طریق افزایش موجودی از یک کارت دیگه به ویپاد پول واریز کنم ولی نمیشد و پول از حسابم کم میشد و دوباره چند دقیقه بعد برمیگشت به حساب .

دوستان عزیز رفتم دورهمی سوال پرسیدم کسی جواب نمیده رویا جان ببخشید اینجا میپرسم سرخ کن ۸ لیتری خریدم ...

عزیزم من خودم سرخ کن ندارم ولی اونجا دیدم چند نفر از سرخ کن ۱۲.۵ لیتری خیلی راضی بودن .

عزیزم من خودم سرخ کن ندارم ولی اونجا دیدم چند نفر از سرخ کن ۱۲.۵ لیتری خیلی راضی بودن .

مرسی که جواب دادی عزیزم 

مامان سبحان این هشت لیتری سبد داره کامل میاد بالا اون دوازده لیتری سینی میخوره کف یعنی بخاطر اینکه  سبد داره برداشتم ولی بازم دو  دلم  نمیدونم چکار کنم 

2810