2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو شهر ما هم همین طوره شوهر من با 18 سال سابقه کار الان 12 تومن میگیره بدون بیمه که بازم از هم ...

سلام عزیزم 

همه این ۱۸ سال یکجا کار کردن؟ 

اگر نه، چند وقته اینجا مشغول به کارن؟ 

من خیلی راهنمایی حقوقی نمیکنم، ولی پیشنهاد میکنم بابت حق بیمه، از کارفرما شکایت کنید🙈 

در اکثر مواقع، حتی بدون قرارداد و با توجه به پرداختی ها، کارفرما محکوم میشه. 

بیمه شدن حق همسر شماست. یک قانون حمایتیه، ازش استفاده کنید.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
خواهرا اینجا وکیل داریم؟ میخوام چند تا سوال ازشون بکنم.واقعا خسته شدم از این وکیل به اون وکیل. پول د ...

عزیزم شماره ی ۱۴۸۰ تماس بگیر با مشاوره ی حقوقی مشورت کن کاملا هم رایگانه .هزینه ای هم روی خط تلفنتون نمیاد❤

خواهرا اینجا وکیل داریم؟ میخوام چند تا سوال ازشون بکنم.واقعا خسته شدم از این وکیل به اون وکیل. پول د ...

عزیزم شماره ی ۱۴۸۰ تماس بگیر با مشاوره ی حقوقی مشورت کن کاملا هم رایگانه .هزینه ای هم روی خط تلفنتون نمیاد❤

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

من که هیچی😅

اخرین باری که ارایشگاه رفتم عروسیه خودم بود ۱۳ سال پیش🙈

باشگاهم چندبار ثبت نام کردمو چند جلسه رفتم تما مشکل گوارشی داشتمو دلپیچه و دیگه نرفتم

انگار تمرینات روی رودم تاثیر میذاشت

هر بار که این مشکلو به همسرم گفتم کلی بهم خندید اما برای من معظلی شده متاسفانه

سلام خانمای گل

دخترای من...خانما..نوگل های باغ زندگی...خواهرم ...

برای برداشتن مبلغ وام ویپاد...

______هیچ نیازی به اپ دیگه ای ندارین_____

این پول بی چاره رو آواره نکنین😵‍💫

خود ویپاد...صفحه اول....گزینه افزایش موجودی....دارد

همونو بزنین...مبلغ رو وارد....شماره خود کارت ویپاد رو هم بزنین....بعد رمز پویا....خیلی شیک رمزم میده....و تمام

پول وارد موجودی تون میشه ‌....و می توانید خرجش کنید..برای مبالغ بالای ده تومن...باید توی دو روز انجام بدین....چون سقف ده تومن داره

دیگه نبینم پیام بیاد....پولم تو دی جی گیر کرده...بعد اون یکی میگه شبا شده...چرا نیومده...بعد دوباره...نبینماااااا🤨

نسکاف خشن میشود😆

آب خنک خوردم ...الان خوبم...

یه فن  دیگه بهتون یاد بدم...

من از ویپاد وام پشتوانه می گرفتم....باهاش سکه جمع کردم...دوباره با همون خود وام...تسویه می کردم...توی این فاصله باید پول کارمزد بدین....ولی کلا به نظر خودم حرکتم خوب و هوشمندانه بود😄

نسکاف خشن میشود😆آب خنک خوردم ...الان خوبم...یه فن دیگه بهتون یاد بدم...من از ویپاد وام پشتوانه می ...

نسکاف جان ،من این کارو کردم ،نشد 🥴

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810