2777
2789
عزیزم بیشتر توضیح میدی جریان طرح ویپادو منم۵۰میلیون میتونم بزنم ویپاد باید چیکادکنم؟

عزیزم برا اطلاعات راجع ب ویپاد میتونی تایپیک منو مطالعه کنی و خواسی نصب کنی کد منم بزنی ممنونم

نه عزیزم چرا ناراحت اول اینکه من خودم کار میکنم منظورم بیرون بود که فعلا نمیشه واقعا ولی خونه کار می ...

ولی ما تو شهرستانیم کارگر شرکتا اکثرا از ۱۵ الی ۲۰ حقوق میگیرن

کرگرهای فصلی ام که روزی ۷۰۰ الی یه تومن

ولی خب اگر اطراف شما درامد کمه احتمالا خرج ها هم کم باشه

مثلا تو شهرما کارای ارایشی و پوشاک خیلی گرووونه..

کار خونگی تونو اگه میتونید گسترده تر کنید و بیشتر تلاش کنید

متاسفانه ساعت کاری همسرتون زیاده  و درامدش کمه،اگه میتونید دنبال یه کار دیگه باشید، فعلا در کنار کارش دوساعت اینا بتونه اسنپ کار کنه خوبه

تلاش کنید

خود کشورای خارج زنو مرد هر دو کار میکنن تا یه رفاه نسبی داشته باشن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان 

امروز بلاخره دندونای پسرمو درس کردیم ۱۴۵۰۰ ب اضافه حدود ۳۰۰ هزینه عکس و ویزیتش شد ک از وامم دادم و ببینیم بیمه چقد برمیگردونه 

دخترمم حس میکنم دندونش درد داره باید اونم برا عکس ببرم 

هر شب مسواک میزنن و مخصوصل پسرم اهل شیرینی و شکلات نبود نمیدونم چرا دندوناشون داغون شد 🥲 قطره اهنم خارجی میدادم و شیر شب اصلن نمیخوردم 🥺 

انشالله همه بچه ها سالم باشن 

خلاصه بعد از کار بچم ی ۳۰۰ اسباب بازی خریدم براش چن تکه 

از بن فروشگاهمون چن تا اب میوه و بستنی خریدم حدود۳۰۰ شد 

ساعت۶ هم نوبت لیزرمه ک اگر بشه یکم میوه هم بخرم 

یکم شوهرم از پول اسنپش هزینه کردو نگف پولو برگردون منماون پولو زدم ب باکس پیش امد ک خالی نباشه 

فعلا همین روزتون بخیر 

سلام دوستان  یه سوال 

سر رسید اقساط وام رسالتم ۱۲ هر ماه هست من اگر ۱۵هم هر ماه پرداخت کنم مشکلی پیش میاد؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم تو شهر ما هم همین طوره شوهر من با 18 سال سابقه کار الان 12 تومن میگیره بدون بیمه که بازم از هم ...

۳؟؟

خدا بزنه فرق سرش

بیمه از همسر من ۵۷۰ کم میکنن البته بدون بیمه تکمیلی فقط تأمین اجتماعی

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

سلام عزیزم. 

من باشگاه شهرداری میرم شهریه فعلا ۴۰۰ تومنه ولی احتمالا تا ۶۰۰ هم به زودی برسه، اهل کاشت ناخن و مژه و اینا نیستم پس هزینه نداره برام، هزینه آرایشگاهم ندارم، موهامو میدم همسرم هر چند ماه یه بار سرشونو کوتاه میکنه و خودم رنگ میکنم، اصلاح و ابرو هم خودم انجام میدم. چند سالی یه بار عروسی دعوت میشیم اونو میرم آرایشگاه برای درست کردن موهام. مراقب پوستی هم شامل ضدآفتاب و آبرسان و مرطوب کننده رو همیشه در برنامه ام دارم.

اما

منو بیشتر از این کارها، اول باشگاه رفتن مداوم و بعدش خوردن خوراکیهای مورد علاقم و گوش دادن آهنگهایی که دوست دارم یا گوش کردن به کتاب صوتی و پادکست حین انجام کارهای نقاشیهام خوشحال میکنه، چون دیدم تو پیام بعدیتون گفتید برای دل خودتون چیکار میکنید، خواستم بگم بیشتر هزینه شخصی من روی این قسمتهاست. مثلا همون خوردن یه فنجون قهوه با یدونه شکلات تلخ، حالمو خیلی خوب میکنه به همین خاطر با وجود اینکه همسرم اصلا از اینا خوشش نمیاد همیشه تو خونه انواع قهوه و نسکافه و شکلات تلخ برای خودم دارم برای ساعاتی از روز که میخوام فقط مختص خودم باشم.

به نظر من انجام این کارها که شما گفتی درسته ممکنه روی روحیه تاثیر مثبت داشته باشه ولی اثرشون ماندگار نیست به همین خاطر بگرد ببین چی حال دلتو واقعا خوب میکنه اون کارو انجام بده و حتی شده چند دقیقه از روز رو فقط و فقط به خودت و حال خوبت اختصاص بده، بعد یه مدتی می بینی که واقعا تاثیر داشته.

برای شما و همه آرزوی حال خوب دارم🌸🌹

وای یعنی بچه های من تهران ولی همسرم تهران نیس بهمون ۲۵ درصد تعلق نمیگیره؟

عزیزم دقیق این موضوع رو جزییاتش رو نمیدونم ولی بپرسید حتما از بانک شاید هم طور دیگه ای باشه فکر میکنم به جمعیت اون شهرها یک چنین چیزی بستگی داره . 

سلام دوستای خیلی خوبم❤️ من زیاد نمینویسم ولی هرروز میخونمتونمن یساله اومدم خونه ی خودم بعد سالها مست ...

خب پیشرفت کردی دیگه...

اجاره ندادی خونه دیگه رو تکمیل کردی پیشرفت نیست؟

اجاره میدادی ک نمیتونستی تکمیل کنی؟

۱۲م اجاره بدی؟؟ چرا میخوای بلند شی آخه, 😮😮😮😮😮

سلام دوستان یه سوال سر رسید اقساط وام رسالتم ۱۲ هر ماه هست من اگر ۱۵هم هر ماه پرداخت کنم مشکلی پیش ...

سلام عزیزم اصلا این کار رو انجام ندید ، بانک رسالت خیلی سخت گیر هست روی این موضوع و ممکن است تا یک مدت نتونید وام بگیرید اصلا از رسالت.

برای همکار من این موضوع پیش آمده بود و تا یک سال نمیتونست از رسالت وام بگیره . 

@masumehjoon @royayezendegi @سامیه۱۸@مامان_سبحان۷@لجوج سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد ...

سلام عزیزم نمیدونم چی بگم ک چطور راهنماییتون کنم.

یکی از اشناهای من که زنو شوهر هردو معلم هستن یه یسالی تو یه مدرسه سرایدار شدن تا خونشونو بسازن..ملت هم حرف زدن دورادو ولی خب اونا خونشونو ساختن و الانم رفتن داخلش نشستن و زندگیشونو میکنن...این از این...

حرف مردمو بیخیال نگاه به روحیه و توان خودتون بکنید ببینید میتونید یا نه...

انشالله کار همسرتون جور میشه تا میتونید پیگیری کنید و سماجت کنید بزارید بدونن احتیاج دارین بهش

برای خودتونم یه کاری دستو پا کنید شده ماهی ۵ تومن دلگررم و امیدوارتر میشید..

بچه ندارید اگر بخواید میتونید برید فروشندگی.کسیو میشناسم ۱۸ تومن ماهی حقوق میگیره از فروشندگی 

سلام عزیزم نمیدونم چی بگم ک چطور راهنماییتون کنم.یکی از اشناهای من که زنو شوهر هردو معلم هستن یه یسا ...

برای بچه ام دیر نیست خیالتون راحت هردو چکاپ بدین تا از سلامتتون مطمئن بشید یکم که به ثبات رسیدین بچه بیارین نگران نباشین بچه روزیشو باخودش میاره اما عقل حکم میکنه اول از بلاتکلیفی دربیاید و  یه کار مطمئن داشته باشن همسرتون

پیشنهاد کاری دیگه کارای خونگی مثل سبزی پاک کردن و سرخ کردن و درست کردن لواشک و  کیک خونگی و مربا و ترشی و خیارشور و رب و شیره و ... هستش

مخصوصا اگر شهر بزرگ باشین خیلی حتی نیم کیلو سبزی خوردنی رو خودشون پاک نمیکنن و پاک شده میخرن یکی از اشناهامون خانومه باهمین کارا ماهی ۲۰ تومت درامد داره

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

با این حقوق هیچی خودم صورتمو اصلاح میکنم باشگاه هم نمیرم ناخن هم بخاطر مسایل مبهم بعدش فقط عید نوروز انجام میدم🧡

2810