2777
2789
سلام عزیزم ، شما خوبی ؟ چه خبرا ؟ خیلی وقت هست نیستید .وام مسکن زوجین در تهران ۸۰۰ میلیون هست که با ...

فدات دوست عزیزم میخونمتون

عزیز ببخشید ۲۵ درصد ۸۰۰ میلیون؟ما هم ساکن تهران هستیم و دو فرزند داریم هممون هم متولد تهران هستیم

دوستان کسی میدونه هزینه ساتنا چقدره؟

و چه موقع به حساب میشینه؟

برای تقریبا ۶۰ میلیون

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میدونه هزینه ساتنا چقدره؟و چه موقع به حساب میشینه؟برای تقریبا ۶۰ میلیون

@مامان_سبحان7    

عزیزم اینو اطلاع دقیق داری؟👆

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام خانمای کدبانو 🌹

یه سوال 🙆

میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر  بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ناخن می‌ ذاررید 🤔

با توجه به:

مستاجر بودن

حقوق ماهیانه همسر زیر ۱۲

و پس اندازی که باید بشه 

(شرایط من 😉)

سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

آخه بس دست اوردم تو خرج و کاری برای خودم نکردم خسته شدم 

لااقل گفتم برم برای ناخنم کاری کنم 

اما من به هیچ وجه حاضر نیستم شوهرم بره اسنپ،درسته درآمدش تقریبا خوبه اما احتمال اینکه شوهرادم بره وب ...

دوست عزیز الان جو خیلیییییییی فاسدتر از اون شده که شما فک می کنید؛  ادمی که بخواد وا بده ، شرایط در هررررررررر جایی براش فراهمه ، بازار، محل کار، خیابون و ...... 

شوهرم قبلا بنابه شرایطی اسنپ کار میکرد ، برام تعریف میکرد چیزایی که میدید 

همین چند روز پیشا با هم رفته بودیم خرید میوه تره بار، داشت سبزی میخرید ، من پیشش نبوم ، برگشتنی بهم گفت یه خانمه دستشو رو دستم کشید اصلا تعجب کردم !!! تو یه محیط کوچیک ببین همچین اتفاقاتی میفته 

خودمم حساسم ، شوهرمم خوش تیپ و خوش قیافه ؛ ولی دلیل نمیشه اینطوری فکر کنیم عزیزم ، هنه چیز فقط به ذات آدما برمیگرده ، همین

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام خانمای کدبانو 🌹یه سوال 🙆میخوام بدونم در ماه معمولا چقدر بودجه برای آرایشگاه ،باشکاه و کاشت ن ...

سلام عزیزم

بنظرم بخاطر مستأجر بودن و مقدار حقوقتون

باید از یک سری هزینه های غیر ضروری بزنید

مثل کاشت ناخن

من در جریان قیمتش نیستم اما فکر کنم بدترین جاها ۳۰۰/۴۰۰ بگیرند دیگه🤔

باشگاه خیلی خوبه برای روحیه اما باز حداقل با برنامه ماهی ۲ باید کنار بزاری پس اگر نمیتونی به جاش مثلا برو پیاده روی

اما حتما هزینه ای رو برای خودت در ماه داشته باش تا به قول دوستان شوهرتون بد عادت نشه😄

بنظرم نهایتش ۱ هزینه کنید شخصی برای خودتون

من روش معصومه جان رو خیلی میپسندم که هر ماه خرد خرد برای خودش خرید میکنه و نمیزاره تلنبار بشه.

سلام دوستان صحبت از شجاعت و ریسک و دل داشتن همسر شد.... هرکسی شخصیت به خصوصی داره 

من  دل ندارم حرکت خاصی بزنم 

.البته همسرم دل داره ولی چون زیادی دل داره نمیتونم بهش اعتماد کنم 😬 میترسم خدای نکرده کار بده دستمون

منم واقعا مجبورش نکردم و زور سرش نگذاشتم خرید سنگین و معامله بزرگ داشته باشه 

البته اطرافم کسانی هستن که خییلی دل دارن تند تند زمین می‌خرن میسازن میفروشن خونه می‌خرن عوض میکنن 

خرید و فروش انواع  ماشین که دیگه نگم براتون ....

ولی ما به داشته هامون قانع هستیم و خداراشاکریم...

فقط تموم تلاشم کردم و میکنم که پس انداز ماهانه مون داشته باشیم و باز در کنارش هرچی دیگه هم جمع شد باز پس انداز یشه با خرج زندگی و.... بشه

اصراف و ریخت و پاش در زندگی ما معنا نداره😅

چشم و هم چشمی هم اصلا....

خداراشکر از زندگی راضی هستیم و با پس اندازی که داریم میتونیم یه خونه نسبتا بزرگ یا زمین نسبتا جای خوب بخریم

البته هدفمون تعویض خونه هس

یعنی اگر دل داشتیم خونه و هرچی که داشتیم بفروشیم یه خونه بزرگ و عالی تو بهترین نقطه شهر میتونیم بخریم ولی نمیدونم چرا پا جلو نمی‌زاریم 

همسر من دل سنگین هس  یعنی تو هر کاری من باید هولش بدم ولی اینجا انگار میترسم یکاری بکنیم و دست دست میکنم

شایدم‌وابستگی به پس اندازم دارم ودلم نمیاد بفروشمشون 😬☺️

واقعا از خدا میخام خودش به دلمون بندازه محکم بریم دنبالش...یا خودش یه مورد خوب بزاره سر راهمون

میخام بگم آدما ویژگی ها وشخصیتهای خاص خودشون را دارن

ما نمیتونیم با غر غر و بحث و دعوا کسی را تغییر بدیم ولی خودمون را میتونیم تغییر بدیم اونم با سختی☺️

هیچ وقت هم همسرمون را با کسی مقایسه نکنیم چون نتیجه عکس میده. خداراشکر من هیچ موقع همسرمو با هیچ کس مقایسه اش نکردم ، اونم همینطور. در صورتیکه افراد نزدیکمون حتی بچه هاشون ریسک پذیری بالایی دارن ولی ما نه...

بسیار محتاط هستیم... بنظرم خودمون که تغییر کنیم اطرافیان خصوصا همسرمون هم تغییر خواهد کرد و البته همش زمان‌بر هس و نیاز به حوصله و تمرین داره

موفق باشید

سلام خانوما خدا قوت ❤️

@masumehjoon    

معصومه جان خصوصی پیام دادم یه جادبدم گفته بودین تگ کنیم چون پیاماتون زیاده تگتون کردم پی وی مو ببینین . 

کسی نگفت بهم وامای ویپاد چند وقت مهلت بازپردخات داره؟!کسی نمیدونه واقعا؟؟

فدات دوست عزیزم میخونمتونعزیز ببخشید ۲۵ درصد ۸۰۰ میلیون؟ما هم ساکن تهران هستیم و دو فرزند داریم هممو ...

ان شا الله سلامت باشی عزیزم . 😍😍😍😍

بله ۲۵ درصد ۸۰۰ میلیون یعنی برای شما میشه ۴۰۰ میلیون اضافه تر .

البته فکر میکنم برای جعاله هم اضافه بشه ولی مطمین نیستم . 

خیلی دلم میخواد یه تکونی بدم منم مدیریت کنم با درامد کم ولی از چی بزنیم اخه

امکانش نیس آخر هفته ها جای برن دست فروشی ؟

لباس..گل ...

سمت ما ی شخصی اومد دم خیابون اصلی پر تردد فقط شاخ گل ساده می‌فروخت..

چنان فروش داشت

الآن دست گلم میفروشه خیلییییییییی مشتری داره...

@مامان_سبحان7 عزیزم اینو اطلاع دقیق داری؟👆

عزیزم در مورد هزینه اش دقیق نمیدونم ، قبلا ساتنا رایگان بود .

ولی الان رفتم نگاه کردم فکر کنم برای ۶۰ میلیون ۱۲ هزار تومان کم میشه .

و اینکه ساتنا رو اگر در ساعت اداری یعنی تا حدود ساعت ۱ اینطورها انجام بدید در لحظه میاد به حساب ولی اگر ساعت اداری نباشه فردا صبحش انجام میشه ‌

سلام خانوما خدا قوت ❤️@masumehjoon معصومه جان خصوصی پیام دادم یه جادبدم گفته بودین تگ کنیم چون پیام ...

سلام عزیزم 

باز پرداخت مرحله ای داره  ک چهار یا شش ماهه هس بسته ب مبلغش 

یجا تصویه کردن هم داره 

وام های برایند ک براش سکه جمع کنی هم ۱۲ و۶ ماهه هست

2810