2777
2789
خوب جاهای مختلف متفاوت مثلا شهرک صنعتی های بزرگ و کارخونه های متفاوت حقوق متفاوت با سختی کار متفاوتی ...

خوب میدونی چیه عزیزم تو کار شوهر من بالاترین حقوق همینه 

درسته جاهای دیگه هست مثلا همین شهر خودمون کارخونه فولاد داره که پایه ش 18 تومنِ ولی اصلا نیرو نمیگیره و همه کارکنانش یا سهمیه دار بودن یا با پارتی رفتن 

در کل میخواستم بگم که شهر با شهر فرق میکنه کلا تو شهر ما حقوق کسی که جایی کار میکنه پایین 

با 8 ساعت کاری نهایتا 10 بدن

الان داداش خودم تو یه کارخونه کار میکنه که سخت ترین کار اونجا رو انجام میده فقط یه نفر دیگه میتونه کار اونو انجام بده دیگران بلد نیستن با وجود این 12 حقوقشه

تعمیر و تغییرات خونه چقدر هزینش شد ؟

داخل خونه رو فقط رنگ زدیم و گچبری آماده، قبل از عید فکر کنم گچ‌بری ها حدود ۲۰ تومن و رنگ کاری هم شاید نزدیک ۱۲ تومن شد با دستمزد، شومینه هم با دستمزد نصب و تخریب دیوار فکر کنم حدود ۲۰ تومن یا شاید هم ۱۸ تومن شد ، اصلأ قیمت های دقیق یادم نیست، قبلأ داخل خونه بازسازی شده بود ، سرامیک کف و درها عوض شده بود و خونه تک خوابه بود تبدیل به دو خوابه شده بود ، ولی حیاط فکر کنم حدود ۲۰۰ میلیون برام هزینه داشته باشه چون کاملأ قدیمی بود و آجری و کف سیمانی ، حالا اگه تونستیم حیاط رو تموم کنیم عکس قبل و بعدش رو میذارم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون تا وقتی اقساط تموم نشه نمیتونی تغییر نام بدی که حدود ده سال طول می‌کشه چندسالم طول می‌کشه ...

میدونی عزیز جان ، از حرص کارهای شوهرم دلم میخواد سریع به ی موفقیت مالی برسم چون بهش گفتم اگه تو این ۱۴ سال کارمندی با تو ازدواج نکرده بودم الان برا خودم خونه و ماشین داشتم مسخرم کرد 

گفت پولات رو حساب میکنم پرت میکنم جلوت حرفاش اصلا از ذهنم بیرون نمیره

اما حوصله اینکه سوت سوت  طلا جمع کنم ندارم 

یعنی همش میگم من دیگه نزدیک ۴۰ هستم تا کی منتظر باشم خونه بگیرم برا خودم

متاسفانه همسرمنم بشدت ترسوو قانع هستهمین باعث شده پیشرفت آنچنانی نداشته باشیمولی برادراش ریسک کردن و ...

ببین من کاملا درک می کنم 

خیلی بد که همه پیشرفت و عدم پیشرفت یه زندگی رو به زن زندگی نسبت بدیم 

به نظر من کاملا وابسته به هر دو نفر هم مرد هم زن 

خیلی از خانم های اینجا پا به پای همسرشون کار می کنند چه بسا بیشتر و کار خونه و مسئولیت زندگی هم رو دوششون هست 

اون خانم خانه دار هم شرایطش به مراتب سخت تر چون کار خونه بدون حقوق و مزایا و مرخصی هست 

این که ما همیشه انگشت اتهام رو به سمت خانم ها بگیریم واقعا بی انصافیه 

مردی که کار نمی کنه مردی که ریسک نمی کنه ترسو و تو همیشه باید تو زندگی بجنگی برای خرید هر چیزی خیلی با مردی که خودجوش ریسک می کنه فرق داره 

آدم ها و زندگی ها خیلی با هم فرق داره 

یکی همسرش خیلی حرف گوش کن هست یکی نیست 

مثلا در مورد خود من پس انداز مخفی برام معنی نداره چون همسرم تو مسائلش روی پول من حساب نمی کنه اگر هم بهش پولی بدم خیلی راحت بهم پس میده برای خرید خونه و ماشین حاضر طلا بفروشه 

ولی خوب آقایونی هستن که تا تقی به توقی میخوره دنبال فروش طلا هستن 

خوب اگه کسی همسرش اینجوری باشه باید پس انداز مخفی داشته باشه پدر خودم از همین مردها بود و مادرم همیشه پس انداز مخفی داشت 

پس شرایط هر کسی فرق داره 

یه نسخه برای همه اصلا جواب نمیده 

و اصلا هم اینجوری نیست که اگه من الان به اون درجه ای که می‌خوام نرسیدم مقصر صد در صد خودم به عنوان یک زن باشم 

میشه از ریسک هاشون بگی،مثلا چه کارایی کردن؟شاید ماهم یاد بگیریم یه تکونی دادیم به خودمون

مثلا وام گرفتن طلای آب شده خریدن بعد دادن ساختن بردن شهرستانهافروختن.الان توپ تکونشون نمیده ولی شوهر بی جربزه ی من چی

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
ببین من کاملا درک می کنم خیلی بد که همه پیشرفت و عدم پیشرفت یه زندگی رو به زن زندگی نسبت بدیم به نظر ...

فقط اون قسمت از حرفت به دلم نشست وتامغزاستخونم حسش کردم ودرد کشیدم 

همونجا که گفتی زن باید بابت خرید هرچیزی بااون مردبجنگه.

متاسفانه من بجای اینکه برای پیشرفت بجنگم همیشه باید برای ثابت کردن اینکه اون پیشرفت لازمه باشوهرم بجنگم که متاسفانه زمانو ازدست دادیم وعقب موندیم‌.امان ازشوهر بی‌عرضه وترسو

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

سلام دوستان اميدوارم حال دلتون خوب باشه و آرامش داشته باشيد زياد غصه نخوريد همه چي درست ميشه توكل به خدا ............منم دارم با احتياط گام برميدارم اوضاع زياد جالب نيس ريسك كردم فعلا دست به دعا هستم پول برسه 🤲😃 جالب اينجاست وام ده تومني ويپاد برام فعال شده درون من غوغاست (شماها هم مثل من حس درون داريد؟)🤭يكي ميگه بگير يكي ميگه نه چطوري ميخواي قسط بدي اون يكي ميگه خدا بزرگه بگير نوسانگيري كن اون يكي ميگه نگير گير ميكنيا خلاصه درگيري بالا گرفت فعلا گفتم آروم باشيد خودم تصميم ميگيرم 😂

كلا از وقتي با اينجا آشنا شدم ذهنم به شدت اقتصادي شده ريسكم بالا بود الان بيشتر شده نترس ميرم جلو ميگم خلاصه راهي پيدا ميشه بريد كنار من اومدم 😂 هر روز تصميمات جديد مياد به ذهنم اعتماد به نفسم بالا رفته مثلا خريد شاسي بلندو سفرهاي خارجيو خريد خونه  ماشين دوم تو ذهنم چرخ ميزنه انگار با يه برنامه ريزي ميتونم بهشون برسم امااااااا همه ي اينها برميگرده به پول فعلا پول از ما جلوتره ما هم داريم به سمتش ميدويم 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️💸💸💸

خب يه نكته اقتصادي بگم هميشه يه ليست اماده از جزييترين چيزهايي كه نياز داريدو بنويسيد و تو كيفتون بزاريد

يا عكس بگيريد از ليستتون به عنوان مثال با يه نفر شايد رفتين بيرون حالا همسر پدر مادر كارتشو داد وسيله بخريد يه نگاه به ليستت بنداز دوتا وسيله ي مورد نظر هم بخر منو بابامو بچه ها رفته بوديم دور بزنيم كوروش نگه داشت گف برو خوراكي براي بچه ها بخر منم ليستمو نگاه كردم ديدم پنير ميخوام شير ميخوام مثلا اين دوقلمو با كلوچه و تردو و ساقه طلايي خريدم گفتم بابا اضافه تر خريدم گفت خوب كاري كردي اصلا نميگفتمم راضي بود خب من چند تومن جلو افتادم .... البته من حواسم هستا ٢٠٠-٣٠٠از كارتشون خريد ميكنم بيشتر نشه 🤭

و اينكه صبها بدترين زمان مطرح كردن خواسته هست من از دهنم در رفت گفتم خداروشكر قسط طلايي كه خريدم جور شد همسرم گفت چرا منو تو منگنه ميزاري نميخوام طلا بخري 😲من واقعا هنگ هيچييييي نگفتم🤐  اينجوري بودم😯 سريع بلند شدم رفتم تو آشپزخونه ....موقع ناهار بقلش كردم با خنده گفتم خيلي غر زديا همش واسه تو و بچه ها و زندگيمون هست ديگه ....نبينم دادو بيداد كنيا 🤨 با يه لبخند گفت آخه منو تو آمپاس ميزاري گفتم خدا بزرگه جور ميشه 

در واقعيت بله تو سختي ميزارم به خودش بياد ببينه زندگي سخت شده خرجا بالا رفته و من همچنان با كله ي خودم كار ميكنم پرقدرت ميرم جلو 🤨💪چي فكر كردي تازه موتور مغزم روشن شده فكر كردي بيكار ميشينم تازه از مهر ميرم سركار حتي شده يه تومن دوتومن بله اينجورياست ما ميتونيم 💪 

ان شاءالله حسابتون پر از پول روز به روز به تعداد صفرهاش اصافه بشه بلند بگو آمين🤲💐

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ولی خوب آخه یه طلافروشی معتبر چرا بیادبرا چندرغاز خودشو زیر سوال ببره🤕و اینکه چرا بزاره ازش عکس بگی ...

من یه ربع سکه  ازکرمان گرفتم واسه خواهرم گفتن بانکی هست.خواهرم قم زندگی میکنه.هرجاقم رفته بودکلاغیربانکی حسابش میکردندوکم بودقیمتش.درحالی که اومدم کرمان فروختمش .کامل بانکی حساب کرد.البته بردمش پیش همونی که ربع روخریده بودم.فقط گفتم می خوام بفروشمش.پول ربع سکه بانکی داد.می خوام بگم بعضی طلافروشی هااین طورین.به خودشون بفروشی قبول میکنن

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
سلام ،ما بعد چندین سال تازه ی ماشین دست دوم گرفتیم پرایده ،،ولی ن من و ن شوهرم رانندگی بلد نیستیم ،ت ...

برو آموزش ساعتی بردار هم با خانم هم آقا پنج‌شش جلسه بری راننده میشی

ترست کاملا بیخوده برو تو‌ دلش میبینی ترست بیجاس 

ماشین رو‌ نگهدارید ورو خودتون وترساتون کار کنید،آفرین🤌😘

خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید درامد شوهرم ۸ تومن ه ...

سلام خانومی الان منی که از عید با این گروه همراه شدم و واقعا پولی دستم نمیاد تا اردیبهشت سرکار میرفتم ولی الان چندماهه بیکارم منم نمیتونم اونجوری که خیلی از دوستان اینجا درآمد دارن و برنامه ریزی میکنن بیام اونکارو بکنم یه روزی بود من دستم میچرخید ماهی یکی دوتا النگو میخریدم ولی الان نیست دیگه نمیام بگم مثلا مثال خودمو بزنم غیبت نشه خانوم حاج داوود گفته من رفتم ۳۰ ملیون طلا خریدم خودش ماهی چقدر درمیاره شوهرش ماهی چقدر میاره منکه نمیتونم غصه بخورم یا بی انگیزه بشم منم میگم خب من اگه یجوری مدیریت کنم که از خرجی که شوهرم بهم میده برجی ۷۰۰،۸۰۰ حالا یه برج ۵۰۰ یه برج ۱ تومن برام بمونه اونو میتونم طلا بخرم دیگه میام اینجا از ایده های همه ی بچه ها استفاده میکنم راه های مختلف رو میرم الان توی این سه ماه بیکاری و واقعا خرج نکردن یعنی هیچی بود خرجم با ۱ تومن وام ویپاد تونستم یه گوشواره مستعمل ۱ گرمی بخرم،الانم تموم فکر و ذکرم این شده پول بدست بیارم ۱ تومنه بانک رو بدم دیگه باید ببینی چی میتونی برداری از اینجا بکارت بیاد بنظر من خیلی خیلی نکته های اقتصادی مفیدی بچه ها میگن خود شماهم حتما حتما برامون بنویس ببینیم چجوری مدیریت میکنی 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

سلام دوستای خیلی خوبم❤️ من زیاد نمینویسم ولی هرروز میخونمتون

من یساله اومدم خونه ی خودم بعد سالها مستاجری تجربه کردم توخونه ی خودم بودن رو اما فهمیدم مشکل من مستاجری نبوده که جابجا میشدم هرسال فهمیدم کرم از خود درخته 🤣الان باز میخوام خونمون اجاره بدیم خودمون بریم مستاجری یه منطقه ی دیگه😋

وای اصلا حوصله جمع وجور کردن وکارتون پیچی ندارم ولی خب باید قدم برداریم 

تواین یسال که اجاره نداشتیم هیچی به پس اندازمون هم اضافه نشد🥲اما در عوض خونه ی شهرستانم رو تجهیز وآماده ی سکونت کردم برای وقتایی که میریم مزاحم کسی نباشیم وچیزی حدود۷۰ میلیون هزینه کردیم واسش،کلی خرجای دیگه هم کردم درجهت آموزش و کارای دیگه اما خب پس اندازمون همون مقدار کمیه که بود نمیدونم هرچی فکرمیکنم خرج بیخود نداشتم همیشه فکرمیکردم اجاره ندیم پول جمع میکنم نشد چرا؟😂 حالاجای جدید که بریم اجاره کنیم ۵۰۰ پیش و حداقل ۱۲ باید اجاره بدیم ببینم با وجود اجاره چیکارمیکنم🤪

2810