2777
2789

سلام 

خب منم بالاخره وام ویپاد گرفتم ی تکه طلا خریدم .خیلی خوش حالم  

اما دوستان دیروز ۲۰ تومن زدم به دیج  پی. اما هر کار کردم برداشت بزنم نشد لطفا راهنماییم کنین چطوری ۲۰ تومنم از دیج  پی. برداشت بزنم ......🥲

عضو تایپیک مانکن 
سلام ،ما بعد چندین سال تازه ی ماشین دست دوم گرفتیم پرایده ،،ولی ن من و ن شوهرم رانندگی بلد نیستیم ،ت ...

خوب آخرش که چی؟ به کمک یه آشنا مثلا دوستی همسایه ای کسی ببرین یه محیط خلوت حتی خارج از شهر همسرتون یاد بگیره بعدش کم کم گواهینامه بگیرین 🧡 اسنپ یه شیفت صبح یا عصر بره هرروز ماهی ۱۵ دارین حداقل حیفه پول ماشین خورد کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخیییش یکی بلاخره پیدا شد حرف منو درک کنه دیدی تو سایت همه تعجب میکنن از حقمون؟! باور هم نمیکنن سخته ...

خوب جاهای مختلف متفاوت مثلا شهرک صنعتی های بزرگ و کارخونه های متفاوت حقوق متفاوت با سختی کار متفاوتی دارن مثلا تو تهران پیک موتوری هستش ۱۵میدن پیک موتوری هم هستش ۶ میدن. یا دوست خودم می‌ره یه شرکت پخش مواد غذایی ۲۰ ملیون میگیره ساعتشم ۶صبح تا ۳عصره. کلا متفاوت هستش باید دنبال باشی همکار شوهرم هستش ۹تومن میگیره همکارش هستش ۱۹ تومن میگیره 

اگر از قبل حساب دارید داخل سامانه بام برید روی درخواست وام و بعد روی درخواست کارت اعتباری اگر بهتون ...

مامان سبحان

ممنون از راهنمایی های بی منت

من ۱۰ ملیون از بام با ضمانت همسرم وام گرفتم

حالا میخوام برعکسش انجام بدم

شما نمیگفتی اصلا فکرم نمی‌رسید...

البته ۱۰ ملیون گرفتم بدهی بدم

اما به بدهی نرسید🤣🤣🤣

مامان سبحانممنون از راهنمایی های بی منتمن ۱۰ ملیون از بام با ضمانت همسرم وام گرفتمحالا میخوام برعکسش ...

سلامت باشی یسنا جان ، میدونی من توی این یک سال و نیم گذشته این قدر اقساطم زیاد بوده و همش خواستم بدهی هام رو هم بدم و کم هم نیارم و خیلی هم نمیتونم برم بیرون و حضوری برای وام اقدام کنم دیگه به همه جور وام اینترنتی متوسل شدم . 😀😀😀😀😀

خدا رو شکر که تونستم کمکی کرده باشم . 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰

دوستان اگر من وام ویپاد ۵۰تومنی رو بگیرم.بعدازپایان اقساط بازامکان گرفتن وام هست؟

یا امتیازها سوخت میشه وازاول باید امتیازجمع کنم؟

وام پلکانی چطور؟مثلا میشه چندباروام ۵ ملیونی رو بگیرم؟

سلام ب همه دوستان 

ممنونم از معصومه جون و رویا جون و بقیه دوستان ک با پست های اموزندشون واقعا زندگیه من ی نفر و البته خیلیای دیگ رو تغییر دادن مطمعنا بازتاب کار خوبشون صد برابر برمیگرده ب زندگیشون ❤️

من از بهمن ۱۴۰۲ اینجا رو پیدا کردم و تا الان خواننده خاموش بودم و از همه ی نکته ها استفاده کردم

خب بگم از خودم ک تو این ۷ ماه تونستم چیکارا بکنم

من یک سال و سه ماهه ک ازدواج کردم

و خدا ۳ ماهه ک ی نینی قندو عسل بهم داده

خودم خانه دارم و فقط همسرم شاغله با حقوق ۲۰ تومن و مستاجریم و ماشین داریم 

برای زایمان بیمارستان خصوصی رفتم با هزینه ۲۱ میلیون ک از همون بهمن تا اردیبهشت براش خورد خورد پول کنار گذاشتم

و برای ولیمه پسرم هم باز ۲۰ تومن اونم باکس بندی کردم و خداروشکر ب خوبی رسیدم ب همچی لباسا و صندل و ارایشگاه و خرج غذا مهمونیه (۵۰نفره)

حساب ویپاد و بلو نصب کردم هم برا خودم هم همسرم

و با وام های ویپاد و پس انداز خورد خورد تونستم ۸ گرم طلای اشکار

و ۲ونیم گرم طلای مخفی بخرم 

از ریسک پذیریه بعد این تاپیک بخام بگم اینه که ۲۰ تومن حقوق گرفتیم این ماه

۲۳ تومن قسط دادیم و ۲ تومن تا اینجا خرج پوشک و شیر و خشک و مایحتاج خونه کردیم ۲ تومنم داریم تا اخر ماه 😍🤣خدا رحم کنه البته همجی تو خونه دارم (۹ تومنش قسط طلا بوده ب کمک  وام ویپاد گرفتم و بقیشم وام های قبلیمون )

ب نظرم تا ریسک نکنیم نمیشه کاری کرد واقعا

البته فقط این ماه اتقد سنگین شد ماهای دیگ اوکی بود

از قسمت مدیریت بخام بگم

حواسم ب همجا بوده

فریزیر و نظم دادم

لیست غذایی نوشتم

سعی کردم با چیزایی ک دارم پخت و پز کنم

خرید سوپری و بستنی و کیک و هله هوله رو ب  حد خیلی کم در حد صفر رسوندم قبلا افتضاحححح بود هر شب بستتی  پفک🤦‍♀️

غذاهای نیمه اماده درست کردم گذاشتم فریزر برا وقتای بی حوصلگی و از بیرون اومدنامون مثل جوجه مزه دار کباب تابه ای سمبوسه  خورشت قرمه و قیمه مواد ماکارونی

اینجوری خرج رستوران و غذای بیرون خیلیییی کم  شده 

خیاطی بلدم با ۳۰۰ تومن ی مانتو خنک و شیک دوختم برا خودم

ببخشید طولانی شد بازم وقت کنم میان پیشتون 💜🩵

سلام عزیزم ، چرا میشه هر دو رو با هم گرفت .برای من الان وام پیش درآمد فعال نیست امتحان کنم بهتون بگم ...

باشه عزیزم ممنونم .... امتحان میکنم میزنه شنا یک وام فعال دارید اونو کامل تسویه کن بعد امتحان کن

سلامت باشی یسنا جان ، میدونی من توی این یک سال و نیم گذشته این قدر اقساطم زیاد بوده و همش خواستم بده ...

دقیقا یکسال اخیر و یکسال پیش رو برای ماهم همینه

حالا ی مشورت 

ما حدودن الان ماهی ۲۵ تومن قسط میدیم

حالا تا اسفند ماه ممکنه کمی کمتر بشه

به نظرتون عاقلانه اس وام مسکن بگیریم و ماشین بفروشیم و خودمون و در بدبختی بندازیم🤣🤣🤣🤣

که این خونه ایی که توش ساکن شدیم و بخریم؟

میدونم که ۲ سال خیلی اذیت خواهیم شد 

اما میگم می ارزه...

نظر شما چیه؟

دقیقا یکسال اخیر و یکسال پیش رو برای ماهم همینهحالا ی مشورت ما حدودن الان ماهی ۲۵ تومن قسط میدیمحالا ...

یعنی اون خونه هایی که دارید رو نگه دارید و این خونه ای که اجاره کردید رو بخرید ؟

واقعا اگر میبینی با وجود سختی اش میتونی تا حدود زیادی شرایط رو تحمل کنی خیلی هم خوبه . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

یعنی اون خونه هایی که دارید رو نگه دارید و این خونه ای که اجاره کردید رو بخرید ؟واقعا اگر میبینی با ...

بله اونا رو نگه دارم تا پیشرفت کنن

این و بدون ماشینی و بی پولی و تحمل کنم و بخرم...

ولی حتما باید وام مسکن بگیرم...

چون هیچی طلا و این چیزا هم ندارم دیگه

بله اونا رو نگه دارم تا پیشرفت کنناین و بدون ماشینی و بی پولی و تحمل کنم و بخرم...ولی حتما باید وام ...

توکل به خدا ، والله شرایط طوری شده اگر الان ریسک نکنیم به نظرم سال های آینده هر روز سخت تر میشه .

اگر میتونید این کار رو انجام بدید .

نهایت وضعیت اون خونه هاتون معلوم شد رهن میدید و ماشین میخرید .

توکل به خدا ، والله شرایط طوری شده اگر الان ریسک نکنیم به نظرم سال های آینده هر روز سخت تر میشه .اگر ...

توکل به خدا

تا اسفند ببینیم خودمون و بتونیم جمع و جور کنیم 

همین و بخریم...

راستم میگید

این ریسک فقط ۲ سال سختی داره

بقیه اش راحتیه

2810