2777
2789
قربونت برم من عزیزم ❤️ دستتو به گرمی می فشارم ♥️پستت رو کامل خوندم عزیزم ❤️ زحمت خیلی زیادی کشیدی بر ...

ببخشید عزیزم میشه به من یه کمک کنید 

واقعا به هم فکری احتیاج دارم سایر دوستان آگاه هم مستونن کمکم کنن

همسر من از طرف شرکتشون اسمش برا مسکن ملی دراومده

اما میگه پول نیاز دارم میخوام بفروشمش

من دلم نمیاد این موقعیت از دست بدیم از اونجا که تاحالا چیزی ب نام من نزده و میگه من و تو نداریم 

دلم میخواد این مسکن رو برا خودم بگیرم خودم شاغلم و تمید دارم بتونم پولش جور کنم آخه شنیدم قسطی هست

حالا مشکلی ک من دارم اینه نمیتونم اعتماد کنم اگه به نامم نزد چکار کنم 

چون بهش گفتم امتیازت بفروش به من گفت اصلا برا خودت نمیخوام پول بدی تو اگه میتونی اقساط بده 

حالا گیر کردم بدجور نمیدونم چکار کنم چون خودم مطمئنم دیگه به خونه و زمین نمیرسم خیلی عقبم این مسکن قسطی رایطش فرق میکنه

البته طبق تحقیقاتم جای بسیار پرتی از شهر خودمون هست اما میگم ممکنه پیش رفت کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گزینه کارت اعتباری تازه فعال شده در سامانه بام .از همون داخل سامانه بام مراحل رو طی کنید فکر م ...

برای اینکار بایداول برم بانک ملی؟

حساب کوتاه مدت دارم بانک ملی

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
@masumehjoon @royayezendegi @سامیه۱۸@مامان_سبحان۷@لجوج سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد ...

عزیزم همون ۳۵۰ رو یه مقدارش ماشین بخرید بقیه اش رو پول پیش خونه بدید و اجاره کنید

با همون ماشین کار کنید

خودتون هم میتونید سرویس مدارس بشید 

@masumehjoon @royayezendegi @سامیه۱۸@مامان_سبحان۷@لجوج سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد ...

میتونید ۳۵۰ رو چند روز بذارید تو ویپاد وام ۵۰ تومنیشو هم بردارید که پولتون بشه ۴۰۰ با ماشین کار کنید خودش قسطشو میده

خانمهای مقتدر و مقتصد و کار بلد... چقد خوبه که اینجا داریم مدیریت رو یاد میگیریم و هر روز دغدغه هممون این هست که به فکر آینده باشیم ولی کاش این وسط مسطا... تو روتین زندگیمون تو جریان مشکلات زیادی که همه داریم خودمونو فراموش نکنیم... هر روز یه قدم کوچیک برداریم واسه دل خودمون... ما خانمهای ایرانی همیشه تو خونه یه ابزار بودیم ... واسه همسر واسه بچه واسه محل کار.... انقد گاهی درگیر بقیه هستیم که یادمون می‌ره خودمونم فقط یه بار فرصت زندگی داریم...خانما مامانا دخترا کنار ایفای نقشتون تو زندگی حواستون به لحظات با ارزش عمرتون هم باشه ... از امروز یه قدم کوچیک واسه خودت بردار ... ببین چی دوست داری... کتاب بخون ورزش کن یه درآمد حتی خیلی کوچیک واسه خودت داشته باش یه کم از زندگیتو واسه خودت خرج کن... تو لایق بهتر شدنی... از همین امروز شروع کن... خودت رو دریاب.

سلام عزیزم بله میشه .فقط وام برایند و پشتوانه رو نمیشه با هم گرفت . 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیزم میشه لطفا راهنماییم کنی خواهش میکنم 

من تا الان میتونستم که وام پشتوانه و وام پیش درامد ویپاد رو همزمان بگیرم ولی دیشب نتونستم همزمان هردو رو فعال کنم... شما اطلاع دارین که چرا تا ۱۲ میشد هر دو وام رو باهم فعال کرد ولی الان نمیشه ؟ قانون جدید گذاشتن واسش یا فقط امروز اینطور شده ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین ممنونم ازتون 

سلام عزیزم باید بگذارید حداقل ۱۰ روز همین حدود ۳ الی ۴ تومان داخل حساب باشه ‌

ده روز ؟؟ زیاده ،ولی چاره ای نیس ممنونم از راهنماییتون 

و اینکه من الان سکه های خودم ۱۱۰۰۰تاس

نوشته ۲۰ تومن وام تعلق میگیره ولی قسمت ماشین حساب که میزنم ۲۴تومن میگه

اصل کاری کدومه؟

سلام خدمت همه ی شما عزیزان

چقدر طرح ×2 ویپاد خوب بود

کار خدا رو ببینین دقیقا پنج شنبه مامانم زنگ زد بهم که من مقداری پول دستمه تا چند روز ،،میخوای شباتو بده ،بریزم حسابت

منم هم نگران بودم چون امانت بود و هم خوشحال

چون میدونستم دوبرابر سکه میده.

بلاخره دلو به دریا زدم و دادم 

و خداروشکر سکه بهم تعلق گرفت

انشاالله اگه بشه چند روز دیگه هم بمونه، وام سی تومنی برام فعال بشه 

دوست دارم یک النگو شبیه النگو خودم یا یک زنجیر خوشگل بخرم 

شغل دوم برای همسرت شغل خونگی برای خودت بی بهونهالان همه دو شغله و سه شغله هستن.نمیشه بیکار بود بهونه ...

نه عزیزم چرا ناراحت 

اول اینکه من خودم کار میکنم منظورم بیرون بود که فعلا نمیشه واقعا 

ولی خونه کار میکنم ۲/۳ تومن هست 

شوهرم صبح تا ۵ /۶ عصر 

نه تنها حقوق شوهرم اینه بلکه اکثرا کسانی که میشناسم مثل شوهر بنده کارگر هستن همین درامد و دارن فقط تو سایت میبینم که میگن حقوق کارگر از ۲۰ شروع میشه 

والا اونی که درس خونده کار اداره ای هم داره حقوقش ۱۰/۱۵ تومنه چه برسه کارگر 

[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه ...

وای هرچقدر پستاتون میخونم حس میکنم خودم نوشتم ....

همسر من اینقد وقیح شده میگه مهریه ت ببخش تا ی چی بزنم به نامت....من همین تصمیم گرفتم تا حدودی موفق بودم اما این ماه گفتم رو حقوق حساب نکن 

ی وام ۲ تومنی کم اومد مجبور شدم پرداخت گردم

۵۰۰تومن گذاشته بودم برا جمع بشه ی پالتو بگیرم

به ی آشنا بدهکار شد مجبور شدم بهش بدم  

عزیزم ویپاد ماله بانک پاسارگاد از بازار میتونید برنامشو دانلود کنید آره سپرده میخواد ۵۰ تومن ۳ ماه ب ...

سلام میشه لطفا به من توضیح بدید چکار باید بکنم برای وام بانک رسالت؟نرم افزار داره؟تو شهرمون که بانک رسالت نداریم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  

سلام ،ما بعد چندین سال تازه ی ماشین دست دوم گرفتیم پرایده ،،ولی ن من و ن شوهرم رانندگی بلد نیستیم ،ترس و استرس داریم ،،اگه بفروشیم نصفش طلا و نصفه دیگه مقداری از وام صاف کنیم خوبه ؟کسی هست بخاطر ترس از رانندگی ماشین نداشته باشن ؟

فقط خدا 
برای اینکار بایداول برم بانک ملی؟حساب کوتاه مدت دارم بانک ملی

اگر از قبل حساب دارید داخل سامانه بام برید روی درخواست وام و بعد روی درخواست کارت اعتباری اگر بهتون تعلق گرفته باشه اونجا نشون میده .

2810