2777
2789
ولی خوب آخه یه طلافروشی معتبر چرا بیادبرا چندرغاز خودشو زیر سوال ببره🤕و اینکه چرا بزاره ازش عکس بگی ...

نمیدونم که کارش درسته یانه ولی طلافروشه خیلی خیلی قدیمی باکلی شعبه ومعتبرترین طلافروشی شهرمونه ولی من بازم ترسیدم نخریدم ازاین طرفم دوتاطلافروشی تومحلمون بازشده طلادست دوم خریدوفروش میکنن اینهاهم چون جدیدن بازترسیدم ازشون بگیرم ولی فاکتورمیدن براطلاهاشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم میرم تو کارش ببینم چی میشه فقط این امتیاز را چجوری باید جمع کرد؟؟

نیاز نیس جمع کنید تو دیوار سرچ کنید امتیاز وام رسالت بعضیا امتیازو میفروشن 

یعنی قبلا پولشونو سپرده کردن حالا امتیازش میفروشن هر ۱۰۰ تومن با بازپرداخت ۱۰ ماهه ۱۸ تومن میفروشن بالاتر نخرید 

از کسی بخرید که بعد از وام گرفتن پولو بهش بدین که مطمئن باشید 

عزیزم امیدوارم به زودی بیای بهمون خبر بدی که درآمدتون کلی بالا رفته ما ذوق کنیم🥰

مرسی عزیزم از این‌همه حس و انرژی خوبی که دادی 

انشالله صد برابرش بر گرده به‌خودتون 🌼🌼

مرسی عزیزم از این‌همه حس و انرژی خوبی که دادی انشالله صد برابرش بر گرده به‌خودتون 🌼🌼

خواهش میکنم 

فقط حتما ویپاد هم نصب کنید همون درآمد تونو بهش انتقال بدید کم کم بهتون امتیاز میده 

آدم وقتی دنبال وام باشه انگار داره عملا به کائنات میگه من پول لازم دارم روزتون بیشتر میشه ان شاالله 

😂😂اشکال نداره فدای سرت مبارکت باشه پولش چند برابر برمیگرده چون برای خوشی خودت تهیه شده این مدلیم ...

درسته،اره بابا چی مهم تر از خودمون و خوشی خودمون

خانومی که چند گرم طلا داره باید سرو روش شیک و ترتمیز و مرتب باشه😊😊

ولی خیلی دوست دارم خیاطی یاد بگیرم و با هزینه کمتر متنوع تر و دلبخواهمو بپوشم...

برای رسیدن به این هدفمم یه قدم برداشتم🤭

اینجوری هم به لباس میرسم هم با اضافی پولی ک از لباس پس اندار میکنم به طلا😁

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید درامد شوهرم ۸ تومن ه ...

شغل دوم برای همسرت شغل خونگی برای خودت بی بهونه

الان همه دو شغله و سه شغله هستن.نمیشه بیکار بود بهونه اورد.بچه و اینا هم بنظرم بهونس مخصوصا وقتی بچه یدونس،بچه رو هر جور بار بیاری میشه...مادرای شاغل بچه های مستقلتر و مسئولیت پذیری دارن

ناراحت نشین از دستم شاید بنظرتون تند صحبت کردم ولی با ۸ تومن و اجاره مگه میشه زندگی کرد،همسرتون چند ساعت در روز کار میکنن؟

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام سلام شبتون بخیر من هرشب اخرشب بیدار میمونم و تاپیک خلاصه مطالب رو میخونم ممنون از معصومه خانم که انقد خوب راهنمایی میکنن در هر موردی ...

خانوما من ویپاد ثبت نام‌کردم اما الان متوجه نمیشم اگ وام بگیرم باز پرداختش چجوریه؟؟میشه توضیح بدین لطفا 🥲🥲یا راجب بانک مهر بگین شنیدم با کارکرد حساب وام میدن ی وام بانک مهر داشتم ماه دیگ تمام میشه دوست دارم بازم وام بگیرم ...

میشخ لطفا شرایط ویپاد رو توضیح بدین برام خااااهششششش🥺🥺🥺🥺

مثلا اون یک تومنش رو بگیرم چقد سود میخوره روش و چند وقته بازپرداخته؟؟توی یه قسط یا قسط بندی؟؟بقیه ی واماش چطور؟؟؟

چند تا پست بالاتر دیدم راجب شغل دوم صحبت میکنید 

من شروع کردم هرکار هنری بگید یاددارم مخصوصاخیاطی که چرخ و سردوز هم گرفتم جدیدا اما نمیدونم چه کار یا رشته یا محصول خیاطی پر فروش تره الان؟؟؟؟ چندساله کم وبیش میدوزم اما درامد بیشتری میخام 

میشه لطفا بهم بگین الان چه کارایی رو بورسه برا خیاطی وگلدوزی؟؟و فروشش راحتتر؟؟؟

همسرم راننده هستن و خیلی هنر تخصصی یاد ندارن...شغل دوم دنبالش هستیم ...میشه راهنماییم کنین چه شغلایی بهتره؟؟یااصلن میشه چیکارکرد؟؟؟

البته چون تاعصر سرکاره فقط شبا بیکاره و اخر هفته ... یجوری بایدکارش باشه که بشه جمعش کرد تواین اوقات...

خاهش میکنم اگ ایده یا فکر یا 

نظری دارین ک بتونه کمکم کنه بهم بگین شاید راهشو پیدا کنم 

معصومه خانم رو‌ یه نفر زیر پستم تگ میکنه لطفا🥲❤️

اول اینکه همیشه پس انداز مخفی داشته باش مخصوصا که شوهرت ولخرجه دوم اینکه میشه بگین چطوری با ماهی یک ...

یکونیم قسطمونه،خوردو وخوراکمون جداس هزینش زیاده چون شوهرم ولخرجه قدشم میاد من حساب کنم یا قیمت بپرسم براهمون نمیدونم چقدر میشه

عزیزم واقعا خیلی سخته شرایطتون و اینطوری اگر میانگین حقوقتون رو کلا ۱۲ میلیون هم در نظر بگیریم عملا ...

سلام عزیزم خوبین؟

من با گوشی شوهرم وام ویپاد رو میگیرم ،امشب اومدم وام سه تومنی رو تسویه کردم تا ۴تومنی رو‌ بگیرم ولی پیام اومد برای شما فعال نیست 

بنظرتون چیکار کنم که هر چه زودتر باز شه؟

@masumehjoon    

@royayezendegi    

@سامیه۱۸

@مامان_سبحان۷

@لجوج    

سلام دوستان اومدم ازتون راهنمایی بگیرم نشد همه دوستانو تگ کنم ببخشید و هرکسی میتونه لطفا راهمایی کنه

منوشوهرم۴خورده ساله ازدواج کردیم بچه نداریم مستاجریم ماشین هم نداریم و شغل و حقوق درست حسابی هم نداریم شوهرم بیمه نداره.از لحاظ شرایط مالی خسته شدیم نمیدونیم چی درسته چی غلط

ما وقت خونمونه باید بلندشیم.الان ۳۰۰ ۳۵۰پول داریم که دنبال رهن کاملیم.فیمتا بالاس متاسفانه.شوهرم چنماهه برای یه شرکتی فرم پرکرده  ولی خبری نیس مابلاتکلیفیم اونجام فککنم حقوقش 

نهایت۱۴اینا باشه.وازاول که شغل الانشو موقت رفت که تا این کاره اوکی شه‌.بچه ها شرایط سختیه منو شوهرم یه نظردادیم که یجا درحد۲.۳سال بریم سرایداری تا هم از اجاره راحت شیم هم پس انداز کنیم ولی هیچکدوممون ته دلمون نمیخاد چون روحیات دوتامون حساسه میترسم بهمون تاثیر بزاره سرایداری.همم از حرف و حدیث اطرافیان.از طرفیم میترسیم ازونور اون کاره اوکی شه و اونو ازدست بدیم‌.خلاصه خیلی بلاتکلیفیم الان شراط جالبی نداریم حتی لباس درست حسابی هم نمیتونیم بخریم

و اینم بگم اون شرکته شوهرم کارگر حساب میشه ولی جابرا پیشرفت داره باید درسشو ادامه بده

وبنظرشما چیکارکنیم؟مانسبت به همسنو سالمون عقبیم تو اطرافیان هم مالی هم بچه هم خونه کار زندگی

خیلی خسته و کلافم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
2810