2777
2789
عزیزم اگه بتونید یه وام جور کنید ماشین بخرید خیلی خوب میشه از قسطشم نترسید چون خودش قسطشو در میاره م ...

مرسی که برام وقت میزاری عزیزم 🙏 

اتفاقا دنبال وام هستیم ولی رفتیم گفتن  فعلا وام نمیدن 

یا دوتا ضامن میخوان برای همین نامید شدیم 

این ویپاد مال کدوم بانکه عزیزم ؟ باید سپرده داشته باشیم ؟ بعد حساب باز کنیم ؟ چجوریه ببخشید شاید شما یه تلنگری باشه زندگیمون عوض بشه با راهنماییاتون💚💚

توشهرمون فقط دوتامغازه سکه خریدوفروش میکنندوخودشون هم گفتن پول طلاشومیدیی حباب نداره دیگه وخودمون هم ...

خوب یکم سخت شد😑

پس بیشتر فک کن من نمیدونم شرایط رفتن به شهر دیگه رو داری یانه ولی حداقل برای راحتی ازین درگیری ذهنی یه عکس یبار ازین سکه های که میگی بنداز ولی نخر بزار اینجا دوستان میرن طلافروشی قیمتشو میپرسن یا اینکه بده دوستی آشنایی ببره سوال کنه برات.

حالا کدوم شهر هستی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه بتونید یه وام جور کنید ماشین بخرید خیلی خوب میشه از قسطشم نترسید چون خودش قسطشو در میاره م ...

اسنپ خیلی خوبه درامدشم خوبه ولی بعضی مردهانمیدونم چرازیربارنمیرن من شوهرم حقوقش 27تا30تومن قسط هم میدیم هرچی خواستم قانعش کنم که باوام ماشین بخریم ووقتی هایی که خونه ایی برواسنپ کارکن اقساط راحت درمیان زیربارنرفت امروزعصرکه خواستم برم بازار207صفراومددنبالم اسنپ گرفته بودم طرف باهاش کارمیکرداونوقت بیاشوهرموقانع کن اگه شدهزارنابهونه میاره😑😑

خوب یکم سخت شد😑پس بیشتر فک کن من نمیدونم شرایط رفتن به شهر دیگه رو داری یانه ولی حداقل برای راحتی ا ...

عکسش وگرفتم اتفاقن وگزاشتم توگروه مردبازارایشونم راحت بهم گفت این سکه اصل نیست دقیقن طرح سکه بانکی زده بودن 

عکسش وگرفتم اتفاقن وگزاشتم توگروه مردبازارایشونم راحت بهم گفت این سکه اصل نیست دقیقن طرح سکه بانکی ز ...

😑خوب خواهرم حجت برتون تمام شده🌹

خداروشکر که گول اینارو نخوردی🧡

😑خوب خواهرم حجت برتون تمام شده🌹خداروشکر که گول اینارو نخوردی🧡

ولی خوب آخه یه طلافروشی معتبر چرا بیادبرا چندرغاز خودشو زیر سوال ببره🤕

و اینکه چرا بزاره ازش عکس بگیری اگر به همین راحتی قابل تشخیص باشه😅

واقعا اینجور وقتا آدم نمیدونه چیکار کنه ولی بهتره جانب احتیاط رعایت کنی 

مرسی که برام وقت میزاری عزیزم 🙏 اتفاقا دنبال وام هستیم ولی رفتیم گفتن فعلا وام نمیدن یا دوتا ضامن ...

عزیزم ویپاد ماله بانک پاسارگاد از بازار میتونید برنامشو دانلود کنید آره سپرده میخواد ۵۰ تومن ۳ ماه بذارید ۵۰ تومن با بازپرداخت یک ساله بهتون وام میده

بنظر من بهترین راه برای شما خرید امتیاز بانک رسالت سپرده نمیخواد ضامن خاصی هم نمیخواد 

باورتون میشه اونی که گفتم پیکان بار خرید نمیتونست وام بگیره شرایطش نداشت رفت یخچال قسطی خرید تو بازار فروخت باهاش ماشین خرید این وسط رو یخچاله کلی ضرر کرد ولی بازم می ارزید 

از وام گرفتن ناامید نشید

یه چیز دیگه هم که هست هر بانکی برید اولش میگن نمیشه شما باید سماجت کنید یه کار کنید بفهمن که خیلی لازم دارید که باهاتون همکاری کنند وام گرفتن آدم سمج میخواد

اونی که ما گرفتیم با میانگین حساب بود اون موقع بانک ملی ده برابر میانگین حساب وام میداد تا سقف ۱۰۰ ت ...

چقدرخوب شرایط چندسال قبل براوام گرفتن 

ماسال 1400صدوپنجاه میلیون راحت گرفتیم بدون حتی هزارتومان سپرده گزاری الان رسماجلووام هاروگرفتن براکنترل تورم هربانکی بریی میگه حداقل سه ماه بایدسپرده بزاریی بازپرداختشونم یه ساله یادوساله قبلن بیشتروامهاسه ساله بودن کاش دوباره برمیگشتن به روال سابق😢

اسنپ خیلی خوبه درامدشم خوبه ولی بعضی مردهانمیدونم چرازیربارنمیرن من شوهرم حقوقش 27تا30تومن قسط هم می ...

بعضی مردا روحشون با مسافرکشی سازگار نیس البته اگه یه بار میرفت ممکن خوشش بیاد از پول درآوردن بازم بره 

مامان سبحان میبینم همه ازت مشورت میخوان یه سوالی دارم بنظرت با حقوق ۸ تا ۱۰ تومن میشه مدیریت کرد میش ...

عزیزم واقعا خیلی سخته شرایطتون و اینطوری اگر میانگین حقوقتون رو کلا ۱۲ میلیون هم در نظر بگیریم عملا فقط ۶ میلیون و پانصد براتون میمونه .

من به اون شکل که معصومه جون درصدبندی میکنند وارد نیستم چون خرج خونه به صورت کلی با من نیست .

ولی به نظرم اگر واقعا میخوان پس انداز داشته باشید ماهی بین ۵۰۰ تا یک میلیون از این ۶ میلیون و پانصد رو همون اول ماه سکه پارسیان بخرید و بقیه رو بگذارید برای مخارج خونه .

ان شا الله خدا بهتون کمک کنه دوست عزیز .

سخت هست ولی همین پس اندازهای کوچیک هم جمع بشه یک روزی به دردتون میخوره حتما .

اگر دوست داشتید از کار خونگی تون هم بگید اینجا . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

اسنپ خیلی خوبه درامدشم خوبه ولی بعضی مردهانمیدونم چرازیربارنمیرن من شوهرم حقوقش 27تا30تومن قسط هم می ...

اما من به هیچ وجه حاضر نیستم شوهرم بره اسنپ،درسته درآمدش تقریبا خوبه اما احتمال اینکه شوهرادم بره وبا یه زن دیگه دوست بشه زیاده چون خودم زیاد دیدم 

عزیزم ویپاد ماله بانک پاسارگاد از بازار میتونید برنامشو دانلود کنید آره سپرده میخواد ۵۰ تومن ۳ ماه ب ...

مرسی عزیزم میرم تو کارش ببینم چی میشه 

فقط این امتیاز را چجوری باید جمع کرد؟؟

عزیزم کارت اعتباریو واسه وام قبلی بهمون دادن الان تو سامانه بام تسهیلات از طریق میانگین حساب و برامو ...

عزیزم این هم همون کارت اعتباری هست و فکر میکنم دوباره بتونید بگیرید .

اقدام کنید از طریق همون سامانه بام ان شا الله که بشه . 🌹🌹🌹😍😍😍

مرسی عزیزم میرم تو کارش ببینم چی میشه فقط این امتیاز را چجوری باید جمع کرد؟؟

باید پول بزاری بخوابه توش به ازای هر۱۰۰هزارتومان که ۱۲شب تا۱۲فردا شب بمونه  یه سکه میده 

2810