2777
2789
عزیزم گزینه کارت اعتباری تازه فعال شده در سامانه بام .از همون داخل سامانه بام مراحل رو طی کنید فکر م ...

عزیزم کارت اعتباریو واسه وام قبلی بهمون دادن 

الان تو سامانه بام تسهیلات از طریق میانگین حساب و برامون ۵۸ تومن میزنه خاستم ببینم از سامانه میتونیم بگیریم یا حتما باید بانک بریم

ممنون گلم وقت گذاشتی🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سبحان میبینم همه ازت مشورت میخوان یه سوالی دارم بنظرت با حقوق ۸ تا ۱۰ تومن میشه مدیریت کرد میش ...

عزیزم به نظرم ۳و نیم اجارتون خیلی زیاده با این حقوق اگه شغلی پیدا می‌کردید که بهتون جا هم بدن خیلی خوب میشد بعضی ساختمونا نگهبان لازم دارن که جا هم بهشون میدن کاری هم نیاز نیس انجام بدین فقط نگهبانیه 

عزیزم به نظرم ۳و نیم اجارتون خیلی زیاده با این حقوق اگه شغلی پیدا می‌کردید که بهتون جا هم بدن خیلی خ ...

اونجور خونه های بدرد زندگی نمیخوره یا کوچیکن یا راحت نیستی مهمون بخواد بیاد هم که سختتره 

ایشون الان در حد 150 میلیون نقد داره. میشه جایی سپرده کنه؟ چه روش هایی می تونه باهاش امتیاز وام بگیر ...

عزیزم به نظرم به جز صدو پنجاه نقد ماشینشم بفروشه بذاره روش که بتونه وام بیشتری تو یه ماه جور کنه اگه بتونه قرضم بگیره میانگینشو ببره بالا هم باز بهتره 

اصولا اکثر بانک ها پولو سه ماه سپرده کنید بهتون به اندازه ی همون پول وام میدن با باز پرداخت ۳ ساله البته

حالا اگه یه ماه سپرده کنید یک سوم پول خودتون و با بازپرداخت سه ساله بهتون میدن

دو و نیم میلیارد جور کردن با این شرایط تقریبا نشدنیه

مگر اینکه خودشون راه دیگه ای داشته باشن 

میتونید امتیاز رسالت هم بخرید که زودتر پول جور کنید

البته اونم قسطش زیاده

اونجور خونه های بدرد زندگی نمیخوره یا کوچیکن یا راحت نیستی مهمون بخواد بیاد هم که سختتره

آره خوب ولی اگه بتونید یه مدت پس انداز کنید مثلا اگه ماشین ندارید یه ماشین بخرید که سرویس مدارس بردارید و برید اسنپ که درآمدش خیلی بیشتر میشه میتونید ۳۰ تومن راحت توی ماه در بیارید اینجوری

آره خوب ولی اگه بتونید یه مدت پس انداز کنید مثلا اگه ماشین ندارید یه ماشین بخرید که سرویس مدارس بردا ...

خب پول ماشین نیست وگرنه الان اسنپ درامدش خیلی خوبه یا بقول شما سرویس مدارس خوبه 

منتها ما پول ماشینو نداریم و خیلی دلمون میخواد ماشین بخریم 

خریدطلاازطلافروشی هایی که محلی هستن ومرکزشهرنیستن طلادست دوم دارندوخریدوفروش میکنندبنظرتون اطمینان کنم وازشون طلابگیرم چون مرکزشهردیگه طلادت دوم نمیفروشند

فقط یه طلافروشی معتبروبسیارقدیمی مرکزه شهره که فکرکنم رئس اتحادیه شهرمون هم باشه سکه وربع سکه غیربانکی هم میفروشه مثلن فقط پول طلای سکه روحساب میکنه ومیگه موقع فروشم خودم ازت برمیدارم بنظرتون کدوموبخرم بهتره؟

خریدطلاازطلافروشی هایی که محلی هستن ومرکزشهرنیستن طلادست دوم دارندوخریدوفروش میکنندبنظرتون اطمینان ک ...

ربع سکه که 15وخرده ایی الان بانکیش 

غیربانکیش ومیده 9تومن وخرده ایی 

ربع سکه که 15وخرده ایی الان بانکیش غیربانکیش ومیده 9تومن وخرده ایی

اوه چه خوب پس بخواد ازت بخره هم همین جوری حساب میکنه؟؟؟؟؟؟اگر آره یکبار فقط یکبار بخر ببر مغازه های دیگه ببین اصالتش درست باشه و ببین میخرم یا نه اگر بخرن بقیه مغازه که عالیه حرف نداره😅

من بودم خودکشی میکردم آنقدر می خریدم ازش

خب پول ماشین نیست وگرنه الان اسنپ درامدش خیلی خوبه یا بقول شما سرویس مدارس خوبه منتها ما پول ماشینو ...

عزیزم اگه بتونید یه وام جور کنید ماشین بخرید خیلی خوب میشه از قسطشم نترسید چون خودش قسطشو در میاره میتونید از ویپاد دو تا وام ۵۰ تومنی بگیرید ضامن هم نمیخواد

یا از رسالت وام بگیرید امتیازش بخرید

من دیدم کسی که وام گرفته با درصد بالا یه پیکان بار مدل پایین خریده باهاش کار کرده هم قسط وام داده هم خرج خونشو الان رو ماشین هم سود کرده چون قیمتش بالا رفته

امیدوارم زودتر بتونید ماشین بخرید

فقط از قسطش نترسید حتی اگه ضامن ندارید امتیاز بخرید به ریسکش می ارزه

اوه چه خوب پس بخواد ازت بخره هم همین جوری حساب میکنه؟؟؟؟؟؟اگر آره یکبار فقط یکبار بخر ببر مغازه های ...

توشهرمون فقط دوتامغازه سکه خریدوفروش میکنندوخودشون هم گفتن پول طلاشومیدیی حباب نداره دیگه وخودمون هم برمیداریم ازت دوتاشونم مغازه معروف وقدیمی هستن ولی یه کم میترسم چون سکه بانکی نیست وخودشونم میگن سکه بازاری بهش میگن

شرایط گرفتن وام اعتباری چی بود؟نیازی به سپرده گزاریم داره؟

اونی که ما گرفتیم با میانگین حساب بود اون موقع بانک ملی ده برابر میانگین حساب وام میداد تا سقف ۱۰۰ تومن الان نمیدونم چجوری باشه

مثلا اگه میانگین حساب ۳ ماهه یا ۶ ماهت ۱۰ تومن بود ۱۰۰ تومن میداد

2810