2777
2789
من هفده سال ازدواج کردم نزدیک چهل سالمه از هفده سالگی هم کار کردم یعنی سالی که وارد دانشگاه شدم به ص ...

عزیزم شوهرتون اهل پس انداز برای سفر هست؟ چون باید برای بعضی سفرها از چند ماه قبل به فکر بود یا حتی از یک سال قبل. 

مثلا یکی از دوستان من حقوق و تحصیلات عالی و می تونه حداقل سالی یکی دوبار مسافرت عالی بره ولی نمیره، چون شوهرش مدیریت مالی نداره، حقوق خودش رو ریخت و پاش دوست و خونواده اش می کنه یا همه اش خرج خرت و پرت و هله هوله و شکم. دوستم هم میگه من زورم میاد چند ده یا چند صد میلیون بدم شوهرم رو ببرم مسافرت. بیچاره خود دوستم هم نمیره و خیلی از این بابت ناراحته.

شما همسرتون در پس انداز مالی برای سفر مشارکت می کنن؟یا فقط با پس انداز شما میرید مسافرت؟ 

عزیزم شوهرتون اهل پس انداز برای سفر هست؟ چون باید برای بعضی سفرها از چند ماه قبل به فکر بود یا حتی ا ...

شوهر من کلا آدم ولخرجی نیست تا حدودی آدم اقتصادی 

به نظر من از خودم خیلی اقتصادی تر 

پس انداز که می کنه 

برای خرید هر چیزی آنقدر دو دوتا چهار تا می کنه که حد نداره 😂😂

البته برای خرید خورد و خوراک عالیه خداییش کم نمیزاره 

ولی اهل خرج این و اون کردن اصلا نیست 

خرج و مخارج سفر رو با هم میدیم اونجوری نیست که یکیمون خرج ها رو بده همسرم ولی بیشتر خرج می کنه حالا فرقی هم نداره بالاخره از یه خونه می‌ره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یکی از نزدیکانم دچار مساله ای شده و طی یک ماه آینده نیاز به ٢ میلیارد و نیم داره. پس اندازی ک ...

ایشون الان در حد 150 میلیون نقد داره. میشه جایی سپرده کنه؟ چه روش هایی می تونه باهاش امتیاز وام بگیره که توی این یک ماه به دردش بخوره؟ 

من هفده سال ازدواج کردم نزدیک چهل سالمه از هفده سالگی هم کار کردم یعنی سالی که وارد دانشگاه شدم به ص ...

من بشدت سبک زندگی شما رو میپسندم

خودمم شاغلم و بشدت کاار میکنم ولی مجردم

بازم برامون بنویس❤️

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید 

درامد شوهرم ۸ تومن هست 

اجاره هم میدیم بچه هم‌داریم ولی نه سفر نه تفریح هیچی 

اخه چجوری مدیریت کنم ؟ چجوری پس انداز 

تو سایت میگن کارگر ۳۰ تومن حقوقشه چرا حقوق من و اطرافیانیم اینطور نیست 

خودمم بخاطر بچم کوچیکه کسی نیست نگه دار فعلا سرکار نمیرم تا کمی بزرگتر بشه برم 

شما بگین با این درامد شدنیه پس انداز و مدیریت ؟!؟!!

متاسفانه همسرمنم بشدت ترسوو قانع هست

همین باعث شده پیشرفت آنچنانی نداشته باشیم

ولی برادراش ریسک کردن والان زندگیشون عالیه عالیه

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
خانوما شما حقوقاتون خوبه میتونید برنامه ریزی کنید مدیریت کنید حتی پس انداز کنید درامد شوهرم ۸ تومن ه ...

نه خدایی تواین گرونی نمیشه 

با ۸تومن زرنگ باشی شکم ۳نفرو پرکنی

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
ببخشید مامان سبحان جان یه سوال داشتمما قبلا از بانک ملی وام برداشتیم که هنوز اقساطش تموم نشدهبعد واس ...

عزیزم گزینه کارت اعتباری تازه فعال شده در سامانه بام .

از همون داخل سامانه بام مراحل رو طی کنید فکر میکنم کلا اینترنتی هست مراحلش .

اگر هم نتونید بگیرید که همونجا بهتون میگه احتمالا .

عزیزم باید اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنید و افتتاح حساب کنید و درخواست کارت بدید .بعد ۲ نو ...

مامان سبحان عزیزم

وام 30 تومنی شما فعال شد؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
مامان سبحان عزیزموام 30 تومنی شما فعال شد؟؟

نه عزیزم دیگه ۵۰ میلیون وام برایند گرفتم .

میخواستم اگر وام ۳۰ میلیونی فعال بشه سکه هام رو نگه دارم اول ۳۰ میلیونی رو بگیرم بعد از چند ماه ۵۰ میلیونی رو بگیرم ولی فعال نشد .

خیلی دلم میخواد یه تکونی بدم منم مدیریت کنم با درامد کم ولی از چی بزنیم اخه

عزیزم من تجربمو بهت میگم :اول از همه کمترین مقدار پول هم باید برات ارزش داشته باشه حتی دوهزار تومن ، حتی هزار تومن وقتی به چشم پس انداز ببینی هی بفکری که برسونیش مثلا به ده تومن بعد ۵۰ تومن بعد ۱۰۰ تومن . من خودم اینو اجرا میکنم ، دوم کار در منزل هست مثلا دختر خواهر شوهرم فصل زعفران ، میارن پاک میکنن ، یا توخونه کار درمنزل انجام میداد هرز جواد مینوشت ، بچش کوچیکه نمیتونه بره سرکار .دوتا از دوستام بسته بندی میارن تو خونه ،، پولش کمه ولی به آدم مهمترین چیز رو میده: امید و انگیزه . وسایل یا لباس‌هایی ک استفاده نمیکنی بشور مرتب و تمیز عکس بگیر بزار تو دیوار بفروش . دختر دوستم لوازم آرایش میفروشه تو خونه ، یک کانال زده سر جمع اگ ۴۰ نفر باشیم بازم راضیه خداروشکر میگفت تو دوماه ۵ تومن پس انداز کردم . خلاصه ک از تو حرکت از خدا برکت . بازم دوستان از من بهتر بلدن میان تجربشونو دراختیارت میزارن . امیدوارم با توجه به شرایطت بهترین انتخاب رو کنی و پیشرفت کنی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم من تجربمو بهت میگم :اول از همه کمترین مقدار پول هم باید برات ارزش داشته باشه حتی دوهزار تومن ، ...

مرسی عزیزم از وقتی که برام گذاشتی🌸 

منم کار خونگی انجام میدم‌ولی خیلی کمه ۲/۳ تومن شاید بشه بیشتر نمیشه ولی همینم غنیمته دنبال یه راه دیگه ام بتونم بیشتر کار کنم 

نه عزیزم دیگه ۵۰ میلیون وام برایند گرفتم .میخواستم اگر وام ۳۰ میلیونی فعال بشه سکه هام رو نگه دارم ا ...

مامان سبحان میبینم همه ازت مشورت میخوان یه سوالی دارم بنظرت با حقوق ۸ تا ۱۰ تومن میشه مدیریت کرد میشه پس انداز کرد حقوق خودم ۲/۳ تومن کار در منزل حقوق شوهرم کارگره‌ ۸ تومن 

اجاره ۳ ونیم دوتا قسط یک تومنی داریم 

2810