2777
2789
ببخشید مامان سبحان جان بعد از کدوم‌قسمت میشه ،قسطی خرید ؟ مثلا لوازم خانگی رو دیرم ک نوشته پرداخت با ...

عزیزم اگر اعتبار اسنپ پی براتون فعال باشه وقتی جنس رو انتخاب میکنید موقع پرداخت برای بعضی اجناس گزینه پرداخت با اسنپ پی رو میاره .

عزیزم انشالله که زودی به هدف تون خرید خونه میرسین الان که همسرتون راضی شدند حقوق رو بدن دست شما شما ...

سلام معصومه جون میشه زحمت بکشی پست منو توی صفحه ی ۱۲۲۵یه نگاه بندازی .راهنماییم کنی.خیلی ممنونم ازت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر اعتبار اسنپ پی براتون فعال باشه وقتی جنس رو انتخاب میکنید موقع پرداخت برای بعضی اجناس گزین ...

اعتبارش برام فعال نمیشه 

زیاد از اسنپ استفاده نمیکنم 

برای اونه؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

بچه ها من ضروری نیاز به ۱۰۰ تومن وام دارم که قسطش نهایت ۴ و نیم یا ۵ هم بشه مشکلی نیست ۱۰۰ هم خودم دارم بنظرتون تو چه بانکی بزارم که زودتر وام بده نهایت دو ماه و ۱۰۰ تومن خودمم بشه برداشت 

از ویپادم وام گرفتم 

من میخواستم گروه بزنم تو ایتا ولی گفتم شاید رویا جون ناراحت بشه ❤️ میخواستم گروه بزنم مطالب مفید ببر ...

اگه گروه زدید لینکشو بزارید لطفا

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
بله عزیزم بیشتر استفاده کنید فعال میشه . 🌹🌹🌹

ببخشید مامان سبحان جان یه سوال داشتم

ما قبلا از بانک ملی وام برداشتیم که هنوز اقساطش تموم نشده

بعد واسه وام بهمون کارت اعتباری دادن

الان همسرم تو سامانه بام نگاه کرد ازرو معدل حساب میتونه ۵۸ تومن با بازپرداخت سه ساله وام برداره

این وامو چجوری میتونیم بگیریم از همون سامانه اقدام کنیم یا بریم بانک

آخه بانکه این شعبه اش خیلی شلوغه همکاری نمیکنن واسه وام دادن

چند وقت پیش پرسیدیم گفتن باید وام قبلی تسویه شه اول بعد دوباره وام بردارید

عزیزم خونتون چه حس خوبی منتقل میکنهپر از گرما و صمیمیت و دوستی هستاز ته دلم دعا میکنم همیشه صدای خند ...

ممنونم از دعای قشنگ شما و محبت های همه دوستان ،الهی همیشه لبتون خندون و دلتون شاد باشه، منم از وقتی اومدم تو جمع شما خیلی حالم خوبه ، درسته نمیتونم باهاتون همراه باشم ولی انرژی مثبت تاپیکتون رو دوست دارم ، زنده باشید انشاالله❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

دوستان یکی از نزدیکانم دچار مساله ای شده و طی یک ماه آینده نیاز به ٢ میلیارد و نیم داره. 

پس اندازی که سریع نقد بشه هم نداره. 

می خواد حداکثر مبلغش را وام بگیره، چون یه ماشین برای کارهای روزمره اش داره و یه زمین که هم گویا خیلی قیمتی نداره و هم خوب فروش نمیره و مشتری نداره. 

میشه لطفا هر وامی و هر راهکاری به ذهن تون میرسه رو بگین.

آیا واقعا میشه دو میلیارد و نیم را با وام جور کنه یا لااقل دو میلیاردش رو؟ من خیلی نگرانش هستم. 

2810