2777
2789
مامان سبحان جان چرا از فروشگاه اسنپ نمی‌گیری ؟ هر بار خرید کنید برای خرید بعدی کد تخفی‌ف هم بهتون می ...

عزیزم خوب همین فروشگاه هایی که گفتم هم زیر نظر همون اسنپ هستن دیگه ، نمیدونم منظور شما چی هست .

سلام عزیزان عصر بخیر 🌹 😊 

خدمتتون که عرض کنم  وام ویپاد  یه تومنی رو گرفتم و بایه مقدار پس انداز دیگه ریختم تو یه کارتی که همراه بانکش فعال نیست و این کارت رو باخودم بیرون نمی‌برم 

اینجور خیالم راحته که خرجش نمیکنم بعد که زیادترش کردم تبدیلش میکنم .💰💰

خریدای این هفته رو هم انجام دادم :

☑️میوه (نیمی شستم و نیمی نشسته گذاشتم  داخل ظرف در دار تا بهتر بمونه )

خرید سوپری و شوینده و حبوبات و گوشت هم برای یه هفته 

☑️برنامه غذایی هفتگی هم نوشته شد 

☑️قسط سوم طلا ی مخفی هم پرداخت شد (سه قسط در یک ماه پرداختم ، ۱۲۳۰,اینجور سودش کمتر میشه ) این پس انداز نیمه اول سال حسابش کردم 

احتمالا بخوام موهام رو کراتین کنم هزینش ۴گفتن، باید براش برنامه ریزی کنم و جورش کنم😑

یه سورپرایز هم داشتم ازطرف شوهرم که حسابی خوشحال شدم یه ساعت هوشمند که باید می‌گرفتم ،خوشبختانه دیگه نمی‌خواد خودم بخرم پولش رفت برای پس انداز 😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فروشنده های این قسمت منظورمه (قیمتاشون مناسب تره و زود تحویل میدن)

خوب عزیزم از همینجا سفارش دادم من هم بعد که میری روی این قسمت هر چیزی که بخوام بخریم مربوط به یک فروشگاه میشه که با اسنپ قرارداد دارن . 

خوب عزیزم از همینجا سفارش دادم من هم بعد که میری روی این قسمت هر چیزی که بخوام بخریم مربوط به یک فرو ...

من فکر کردم از قسمت خرید اعتباری سفارش دادین خواستم بگم به این قسمت اسنپ هم سر بزنید ❤️🛍️

عزیزم خواستم اون تاپیک تک کنم ک صفحه جلو نره آبی نشد...دخترم ۱۹ماهشه چ کتابی پیشنهاد میدید 🤗

عزیزم اگر علاقه به کتاب داره بهتره کتابهای کمیک یعنی تمام تصویری براش بخری.

و اصن خط داستان رو ولش کن فقط ورق بزن و بگو مثلا این یه گاو این یه پسره و....

کتابهای حمامی قابل شستشو هم خوبه اما گرون و تنوع زیادی ندارد و زود تکراری میشه.

کلا کتابهای داستان های خارجی من نمی‌پسندم  خودم حسنی و قصه های شاهنامه و داستان های ساده رو میپسندم 😅.

کتاب های جیبی آقا کوچولو و خانم کوچولو تو دی جی اگر براش قابل فهم باشه خیلی خیلی آموزنده است.

کتاب صدا برای فریاد زدن نیست 

کتاب دست برای زدن نیست  هم اگر پیدا کنید خیلی خوبه کلا سعی کنید کتاب آموزنده بخونید براش.و اینکه اگر خواست تو کتاب قصه نقاشی بکشه بنظر من کتاب قصه ارزون هم داشته باشید اجازه بدین انجام بده چون ارتباط میگیره باهاش.دختر من چندتا از کتاب قصه هاشو نقاشی میکرد اولش خط خط میکرد بعدش یاد گرفت دقیقا همون رنگ از مداد رنگی پیدا میکرد روی همون رنگ میکرد الانم رنگ آمیزی گرفتم اونو رنگ می‌کنه اما چون دو سالشه نمی‌تونست از رو الگو رنگ کنه🧡

زیاد هم غرق کتابش نکن بزار براش جالب و تفریح باشه نه خسته کننده و تکراری🌹

پسر ۶ ساله من کتاب پیش دبستانی جامع گاج رو خودش میاره میگه مامان بیا انجام بدیم 😅

خودش علاقه نشون بده بهتره.

❌عادت نکنه پاره کنه همه چی رو❌

سلام بچه ها خوبین امیدوارم حالتون عالی باشه یه مشورت میخواستم دوستان برای نگه داشتن طلا به مدت یکسال خرید طلای بدون اجرت بهتره یا ربع سکه؟خواهش میکنم هرکس تجربه داره کمکم کنه یه دنیا ممنونم😘😘😘😘

عزیزم میشه یه کم بیشترتوضیح بدین شماکه ازصفرشروع کردین وخداشکرالان نقطه امنی رسیدین چندسال اززندگی م ...

من هفده سال ازدواج کردم 

نزدیک چهل سالمه 

از هفده سالگی هم کار کردم یعنی سالی که وارد دانشگاه شدم به صورت پاره وقت تدریس می کردم 

چون جهشی درس خوندم زود دانشگاه رفتم 

پدرم هم خیلی آدم دست و دلباز و لارجی هست همیشه بهم پول تو جیبی خوبی میداد من از همون موقع پول جمع می کردم برادرم هم تازه وارد بازار طلا شده بود هر چی پول جمع می کردم میدادم بهش که برام طلا بخره ولی دست خودش بود چون باهاش کار می کرد 

بیست و دو سالگی وارد مقطع ارشد شدم بعد چون شریف درس میخوندم هر جا برای تدریس می رفتم خیلی راحت بهم کار میدادن 

درس خوندن تو شریف مثل شکنجه میمونه همون زمان هم عقد کردم خیلی روزها از شدت سنگینی درس ها زار میزدم 

حالا همسرم هم سرباز بود دیگه هم روم نمیشد از بابام پول بگیرم 

شروع کردم مقاله نوشتن اون زمان به مقاله های نانو که از ساینس اکسپت می گرفت پول میدادن حدود سه میلیون بابت مقاله ها پول گرفتم همه رو دادم به برادرم برای طلا 

همون موقع هم کلاس برمیداشتم خرج خودم درمیومد 

شوهرم هم تونست یه پراید قسطی بخره وام ازدواج اون زمان یه تومن بود یک میلیون هم پول داشت یه پراید خرید اون هم قسطی 

دیگه با همون پراید مسافر کشی می‌کرد مهندس مملکت مجبور بود مسافرکشی کنه البته اون هم تدریس می کرد 

تا تونستیم پول عروسی رو جور کنیم 

البته پدر مادر من جهیزیه عالی بهم دادن چون یه دختر هستم خیلی هم جهیزیه دادن براشون مهمه پدرشوهرم هم یه واحد شصت متری داشت گفت برید توش بنشینید پول پیش نمیخواد ولی اجاره بدید 😂😂

از عروسی چهار و خورده ای پول جمع شد که همه رو طلا خریدیم 

شوهرم هنوز با ماشین کار می کرد ولی سربازیش تموم شده بود و دنبال کار هم بود 

سال ۸۷ بالاخره کار پیدا کرد ولی قراردادی خودم هم مدرسه درس میدادم دیگه بکوب کار کردیم هم خودم هم شوهرم تا ساعت نه و ده شب کار می کردیم 

بعد دیگه همون کار کردن ها شد خونه و ماشین و سفر و اینا 

زمانی که خونمون رو خریدیم کلی طلا داشتیم که فروختیم شد خونه 

ولی ما همیشه یه ایراد بزرگ داشتیم اون هم زندگی کارمندی که تهش میشه همین چیزایی که الان داریم در صورتی که اطرافیان من که تو بازار هستن با تحصیلات پایین صد برابر بالاتر از ما هستن 

اونا هم از صفر شروع کردن 

من شوهرم یه مشکلی داره به شدت ترسو و اصلا اهل ریسک نیست 

همین باعث شد زندگیمون هیچ وقت به اون درجه ای که میخوام نرسه 

سلام عزیزم ان شا الله به سلامتی باشه براتون .۱۰۰ میلیون رو میتونید ۴۵ روز بگذارید داخل ویپاد بانک پا ...

ممنونم عزیزم بنظر شما طرح های دیگه مثلا مهربانی بانک مهر یا خود بانک مهر طرح دیگه دارن اخه دو تا ۵۰ تومن برداریم قسطش ۱۰ تومن میشه خیلی زیاده برامون خودمونم الان ماهی حدود ۱۵ قسط داریم وکل حقوقمون همینقدره 😔😔من گفتم یه جور باشه پول بیشتر بگیریم وقسطش کمتر بشه یا حداقل پولو بزاریم بانک بتونیم سود بگیریم کمک بشه برای قسطش 

این سفر و مشابهش نتیجه تلاش و زحمت شماست روزهایی که تا آخر شب کلاس تقویتی می گذاشتید هفته هایی که پن ...

آنقدر پیامتون پر انرژی بود که روزم رو ساخت 😍😍

واقعا آدم کیف می کنه می بینه بعضی ها پر از محبت و انرژی مثبت هستند 

ممنونم عزیزم بنظر شما طرح های دیگه مثلا مهربانی بانک مهر یا خود بانک مهر طرح دیگه دارن اخه دو تا ۵۰ ...

خواهش میکنم عزیزم ، برای اون طرح ها و برای اینکه با اقساط پایین وام بگیرید پولتون خیلی باید در حساب بمونه .

مثلا در طرح اعتبار ملی که از این طرح ها زودتر وام میده اگر ۱۰۰ میلیون حدود یک سال بمونه میتونید ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲ ساله وام بگیرید .

خوب عزیزم از همینجا سفارش دادم من هم بعد که میری روی این قسمت هر چیزی که بخوام بخریم مربوط به یک فرو ...

ببخشید مامان سبحان جان 

بعد از کدوم‌قسمت میشه ،قسطی خرید ؟ 

مثلا لوازم خانگی رو دیرم ک نوشته پرداخت با ۴ قسط ،بعد رفتم‌تو سبد خرید ،دیگه از خرید قسطی خبری نبود😅

و یا پارسیان رو هم از همین قسمت فروشگاه میخرید و از کجاش؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810