2777
2789

سلام 

میگم کاش یه گروه توی ایتا یا تل گرام یا واتس میزدیم 

اینجا خیلی بد شده 

خرابه 

اونجاها راحتتره 

اگه کسی گروه زد من رو ریپلای کنید و لینک برام بفرستید

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چک داشتیم واس ۱۲ ام استرس داشتم نکنه شوهرم این نده به طلا و براش نقشه طراحی کنه.انقدر از چند روز قبلش گفتم اون واس طلاس که می‌گفت حالا بزار ببینیم چی میشه.گفتم اینجوری نگو یه کلام بگو باشه.که بزور گفت باشه.و امروز پرسیدم اومده حساب گفت نه هنوز.الان هم طلا رفت بالا.ببینم راضی میشه یا میگه بزار نگه داریم ببینیم چی میشه.میخوام فشار بیارم که زودتر بخریم طلا میام گزارش میدم.یه چک هم داریم واس۱۸ ام اونم نقشه ام براش طلاست. لازم نداریم امابزور تبدیل طلا میکنم.چرا آقایون ولخرج هستن خدااا

سلام میگم کاش یه گروه توی ایتا یا تل گرام یا واتس میزدیم اینجا خیلی بد شده خرابه اونجاها راحتتره اگه ...

من میخواستم گروه بزنم تو ایتا ولی گفتم شاید رویا جون ناراحت بشه ❤️ 

میخواستم گروه بزنم مطالب مفید ببرم اونجا بزارم 😅

سلام خواهرامیشه راهنمایی کنید ممنونتونمیک وام خرید کالا در حد ۵۰ میلیون که بشه نقد کرد (از طریق دیج_ ...

سلام عزیزم همون وام د ی ج ی پی رو میتونید بگیرید و از د ی ج ی کالا سکه تمام بخرید و اگر پولش رو لازم دارید بیرون بفروشید .

سلام عزیزم همون وام د ی ج ی پی رو میتونید بگیرید و از د ی ج ی کالا سکه تمام بخرید و اگر پولش رو لازم ...

ممنونم مهربان. دی.جی کالا ممکنه یک وقت سکه جعلی بفرسته؟ قیمت سکه هاش به روزه؟؟

عزیزم از هرچیزی یه مقدارش جذب بدن میشه و بقیه ش دفع میشه بچه هاتون واقعا کوچیک نیستن قشنگ توجیه شوند ...

من چندد وقت پیش داشتم دنبال کتاب برای هدیه دادن به یک بچه میگشتم

در حین جست و جو به یک کتاب جالب برخوردم با این عنوان

۳۶۵ بازی برای تقویت هوش

یعنی به تعداد روزهای یک سال بازی و سرگرمی داره.

البته من از نزدیک ندیدم که مطمئن باشم بازی هاش مناسب کودک هست یا نه. اما مسلما میشه از کتابفروشی های شهر یا از نظرات دی.جی کالا بهره برد

یعنی میگم بازی و سرگرمی فقط لپتاپ و تبلت و خوراکی خوردن نیست و حرف شما کاملا صحیحه و باهاتون موافقم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

عزیزم خونتون چه حس خوبی منتقل میکنه

پر از گرما و صمیمیت و دوستی هست

از ته دلم دعا میکنم همیشه صدای خنده و رقص و شادی از خونتون بیرون بیاد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یه چک داشتیم واس ۱۲ ام استرس داشتم نکنه شوهرم این نده به طلا و براش نقشه طراحی کنه.انقدر از چند روز ...

عزیزم برای همسرت هدف تعیین کن

بگو مثلا این طلاها رو میخریم برای خونه یا باغ یا ماشین یا زمین جای خوب

اون فکر میکنه طلاها رو برای خودت برمیداری و اون فقط کار میکنه و تو طلا میخری

اما اگه بدونه مثلا یک باغچه کوچولو و با صفا میشه و البته ۵۰ ۵۰ بینتون ستد میخوره، تلاشش رو بیشتر میکنه

بهش بگو ماهی ۵ گرم طلا بخریم میتونیم سر فلان تاریخ باغ بخریم 

البته خودت حساب کتاب کن 

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟وقتی زودتر از ۱هفته خوراکیشونو تموم میکردم چیکار میکردین؟بچه های من ۱۱و۸ ...

دوست عزیز من بچه ندارم

من و خواهرم کوچیک بودیم در کمتر از چند دقه ۲ کیلو میوه رو که گفتی میخوردیم ولی الان دیگه نهایت دو تا بتونم بخورم

البته طعم میوه ها خیلی عوض شده و مزه قدیم و نمیده یا تنقلات هر روز میخوردیم

ولی الان ماهی یه بارم نمیتونم یه پفک بخورم

خلاصه هر چیزی سنی داره

زیاد سخت نگیرید بذارید هر وقت دوست دارند بخورند

نظر شخصی 

2810