2777
2789
عزیزم از هرچیزی یه مقدارش جذب بدن میشه و بقیه ش دفع میشه بچه هاتون واقعا کوچیک نیستن قشنگ توجیه شوند ...

عزیزم بدن  روزی سه تا لیوان شیر لازم داره یک لیوان شیر کلسیمش کافی نیست 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر هدف تون سرمایه گذاری بلند مدت هست موقع تبدیل پول به طلا به قیمت کاری نداشته باشیدشما به تابلو نگ ...

عزیزم هدفم فقط سرمایه گذاری برای ۵،۶ سال آیندس ، اصلا هم طلای زینتی نمیخوام

میشه نام سایت های معتبر رو بگین که میدونید ازش خرید شده و معتبره

عزیزم بدن روزی سه تا لیوان شیر لازم داره یک لیوان شیر کلسیمش کافی نیست

خوب نمیخورن که🥲همونم با حذف چایی مبخورن مثلا میگم الان چایی سرده و چایی نیس فعلا اینو بخورید.

میوه هم اگر متنوع باشه روزی دوتا از هرکدوم بخورن بچه هام دو و شش ساله هستن 😅

ولی تا دلت بخواد نون و پنیر میخورن یکسر میگن مامان ساندویچ بده منم اگر نزدیک شام و نهار باشه نمیدم .میگم الان غذا میخوریم ولی اگر ببینم فاصله داریم تا غذا یه ساندویچ لاغری میدم بهشون.

کلا بچه ها ی من بیکار میشن گشنه شون میشه اگر مشغول بازی و تی وی و کوچه باشن اصن یاد شکم نمیوفتن🙆🏻‍♀️

نمیشه لایک‌کرد سایت قاطیه .خیلی خوشگلن خانوم با سلیقه

واقعا نمیدونم چه کوفتیه این سایت همیشه یه دردی داره🙄🤨🤔🤐 

نه میشه لایک کرد نه ویرایش کرد  نه لینک گذاشت همه سایت ها روز به روز بهتر میشن این یکی بدتر و بدتر میشه  🙁 شرایطش مثل اوضاع کشورمونه😑

برای خورشید پس از شبهای طولانی
2810