2777
2789

یه نکته هم بگم که بیست ساله ازدواج کردم و تنها تغییری که تو وسایل خونه دادم بعد از بیست سال تعویض روکش مبل و تعویز تلویزیونه ، کلأ تعویض وسایل رو دوست ندارم و بیست ساله وسایل جهیزیم رو استفاده کردم و تو نگهداریشون خیلی دقت و حوصله دارم و دوست دارم لوازم و وسایلی که باهاش خاطره دارم برام بمونه.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روبیکا؟

تلگر.ام

این پیام امشب شونه

بازار طلا در هفته آینده؛ نوسان عمیق در سایه تنش!

در حالی بازار طلا با این پشت خطی های رعب آور به استقبال هفته آینده میرود که وضعیت تنش‌های منطقه ای وضعیت پر ابهام و پرنوسان را رقم خواهد زد.هر چند بازار طلا قبل از آغاز شرایط جنگی هم روند صعودی به خود گرفته بود و طلا در کانال ۳۴۰۰ و سکه در کانال ۴۱ تثبیت تقریبی داده بود اما نقاط گریز بازار تحت تاثیر بالارفتن تب تنش‌های سیاسی کمر خم کرد و طلا جهش غیر منتظره ای را تجربه کرد. ۴۸ ساعت آینده برای بازار بسیار مهم خواهد بود و به نوعی تکلیف کوتاه مدت طلا را مشخص خواهد کرد. بازار این روزها آبستن حوادث بسیاری هست پس هیجان را از معاملات خود دور کنید و بدون ترس و طمع سرمایه خود را مدیریت کنید و با ورود احتمالی طلا به کانال ۳۷۰۰ و سکه به کانال ۴۴ وارد پروسه سیو سود بشید .

عزیزم از هرچیزی یه مقدارش جذب بدن میشه و بقیه ش دفع میشه بچه هاتون واقعا کوچیک نیستن قشنگ توجیه شوند ...

درسته هرچیزی زیادش الزاما خوب نیست

ولی میوه رو نمیتونم جدا قایم کنم

چون همسرم خرید میکنه کمتر ازینم نمیخره

پس باید خودم دست بکار بشم

خیلی سخته ولی

ادم دلش نمیاد زیاد فشار بیاره

عزیزم البته اخلاق و رفتار بچه ها با هم متفاوته ولی من اینکار رو میکردم مثلا همون میوه، لواشک، خوراکی ...

چه خوب

اینم روش خوبیه

به بچه هم فشار نمیاد

تصویر مادر هم خراب نمیشه پیش چشم شون

@مامان_سبحان7    

ممنون از راهنماییت

سایت دوباره قاطی کرده نشد فقط  لایک کنم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و خواهران مجازی خودم..

من فعال قدیمی تاپیک های رویا جان هستم که بعد از یه خاموشی تقریبا دو ساله دوباره برگشتم...

نمی‌دونم اینجا چه حس غریبی داره که برای من مثل یه پناهگاه شده ... یه آرامش خاطری میگیرم از حضور تو اینجا... انقد که میشه کنار شما و به خصوص دوستان کار بلدی مثل معصومه جون حس امید و زندگی داشت تو این شرایط وا نفسای زندگی و بد اقتصادی...

میخواستم فقط تشکر کنم از همه ی شما که خواسته یا ناخواسته خیلی تأثیرگذارید...

اگه بچه و کار و مشغله فرصت بده حتما تجاربم رو به اشتراک می‌ذارم ...

سلام من یه هفتس تاپیکای قدیمیه معصومه جون درباره مدیریت پول رو دارم میخونم و تصمیم گرفتم از این به بعد همونجوری مدیریت کنم ، گفتم از این به بعد خورد خورد طلای خام میخرم ، ۱۵ تومن پول نقد دارم ، همین که نیت کردم ، طلا گرون شد😢😂 

در ضمن من ۳۴ سالمه ، ۷ ساله جدا شدم و سرپرست دو فرزند ۱۳ و ۱۴ ساله هستم ، و البته خداروشکر شاغلم

الان واقعا راهنمایی میخوام با این گرونی چکار کنیم

سلام مامان سبحان جان..

میشه لطفا راهنمایی بفرمایین

من وام برآیند رو گرفتم و الان برای پرداخت اولین قسط وقتی گزینه پرداخت قسط رو میزنم فاکتور قسط رو نشون میده، ولی وقتی تایید میکنم با این خطا مواجه میشه: این تسهیلات در وضعیت قابل تمدید نمی باشد.

بنظرتون مشکل چیه؟ من که تمدید چیزی رو نمیزنم

سلام من یه هفتس تاپیکای قدیمیه معصومه جون درباره مدیریت پول رو دارم میخونم و تصمیم گرفتم از این به ب ...

اگر هدف تون سرمایه گذاری بلند مدت هست موقع تبدیل پول به طلا به قیمت کاری نداشته باشیدشما به تابلو نگاه نکنید و بخرید 

طلا حداقل تا یک سال طول می کشه تا به سود برسه.

اولویت خریدبه صورت کلی سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم

نیم سکه ربع سکه

طلای شکسته

طلای دست دوم با سود حداکثر ۷ درصد

واگر مصرف شخصی می خواهید نهایتا طلای زینتی بخرید.

اگر پولتون کم هست معمولا زیر ۳۰۰ هزار تومن میتونید تحقیق کنید و از سایت های معتبری که دوستان در این تاپیک گفتن بنا بر شرایط تون آنلاین و خرد خرد خرید بزنید که ارزش پولتون از بین نره و به مبلغ قابل توجهی که رسید تبدیل کنید

عزیزم منظور من رو متوجه نشدید منظورم این بود اگر خودتون رو موظف میکنید همون مقدار قسط رو بگذارید کنا ...

اره گلم خرج میشه و اینکه قرض میدم میدونم پس نمیدن یعنی حتی پول قسطمم قرض میدم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810