2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟وقتی زودتر از ۱هفته خوراکیشونو تموم میکردم چیکار میکردین؟بچه های من ۱۱و۸ ...

عزیزم از هرچیزی یه مقدارش جذب بدن میشه و بقیه ش دفع میشه بچه هاتون واقعا کوچیک نیستن قشنگ توجیه شوند کنید من بیسکویت و شیر میگیرم روز اول سه تا بیسکوییت با یک لیوان شیر دادم بهشون نفری یک بیسکویت اضافه آوردن پس منم فرداش دوتا بیسکوییت با یک لیوان دادم.همیشه خودم میخریدم بیسکوییت و قایم میکردم اما امشب شوهرم خرید و تا دیدن همه شو خوردن بسته ای که تقریبا یک هفته می‌خوردم تموم شد منم گفتم بهشون که دیگه تا آخر هفته خوراکی هاتون خوردیم حواستون باشه.دیگه هم نمیخرم و کاملا جدی هستم 😅فقط شیر میخرم روزی یک لیوان بخورند.اگر هم بگن بیسکوییت میگم نه سهمیه تون رو خوردین.

فقط هم برای خوراکی نیس که یه عده بیان چرت بگن که بچه رو گشنه بار میاری.

برای تبلت بازی هم همینطور که مثلا یک روز در حد چندساعت بازی میکنم یک روز تبلت تعطیل هستش.

همینطور بازی تو کوچه و خیلی چیزای دیگه تو خونه ما قانون داره 🥰❤️

در ادامه ی اون صحبتایی که با همسرم داشتم در مورد سهیم بودنم تو خونهدیروز بهم گفت سه دنگ خونه رو به ن ...

عزیزم من پیام هایی  که شما در مورد زندگیتون دادید رو خوندم،بنظرم حتی اگر همسرتون ۳دنگ خونه رو بنامتون زدن  باز هم شما سعی کنید کم کم حقوقتونو برا خودتون بردارین حداقل ۸۰درصدش برا خودتون باشه سرمایه گذاری کنید برای خودتون

ولی نه با ناراحتی درست کردن مقدمه چینی کنید:یه مدتی همش جلوش از گرونی لباسا و ارایشگاه و لوازم آرایشی و بهداشتی بگید یا بگید من سعی میکنم لوازم ارایشی و بهداشتیمو گرونتر ولی با کیفیت تر بخرم که فکر کنه  پولتون اینجوری خرج میشه(ببخشید اگه کمی به راه کج هدایتت کردم🤥)

میتونید پولتون رو عیار بخرید یا هر نماددیگه ای ،اینجوری همسرتونم متوجه نمیشه  دارید پس انداز میکنید

در ادامه ی اون صحبتایی که با همسرم داشتم در مورد سهیم بودنم تو خونهدیروز بهم گفت سه دنگ خونه رو به ن ...

عزیزم من پیام هایی  که شما در مورد زندگیتون دادید رو خوندم،بنظرم حتی اگر همسرتون ۳دنگ خونه رو بنامتون زدن  باز هم شما سعی کنید کم کم حقوقتونو برا خودتون بردارین حداقل ۸۰درصدش برا خودتون باشه سرمایه گذاری کنید برای خودتون

ولی نه با ناراحتی درست کردن مقدمه چینی کنید:یه مدتی همش جلوش از گرونی لباسا و ارایشگاه و لوازم آرایشی و بهداشتی بگید یا بگید من سعی میکنم لوازم ارایشی و بهداشتیمو گرونتر ولی با کیفیت تر بخرم که فکر کنه  پولتون اینجوری خرج میشه(ببخشید اگه کمی به راه کج هدایتت کردم🤥)

میتونید پولتون رو عیار بخرید یا هر نماددیگه ای ،اینجوری همسرتونم متوجه نمیشه  دارید پس انداز میکنید

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟وقتی زودتر از ۱هفته خوراکیشونو تموم میکردم چیکار میکردین؟بچه های من ۱۱و۸ ...

عزیزم البته اخلاق و رفتار بچه ها با هم متفاوته ولی من اینکار رو میکردم مثلا همون میوه، لواشک، خوراکی و... هر چی بود کم میخریدم میگفتم این واسه 3 روزتون حتی اگه همون روز اول تموم میکردن به بهونه ای بیرون واسه خرید نمی‌رفتم مثلا یا خودمو میزدم به مریضی یا نشون میدادم که مثلا کارتم گم شده و ناراحتم و بهشون میگفتم کارتمو ندیدین ای بابا الان ماست یا نمک یا... لازم دارم کارتم نیست برم بخرم چیکار کنم بچه خودش می‌فهمید که من که نمیتونم چیزی که لازم دارم بخرم پس خوراکی اونم نمیتونم و اگه بِهِم میگفتن خوراکی میگفتم مگه نمیبینی که من خودم فلان چیز لازم دارم کارت ندارم 

کم کم خودشون یاد گرفتن

الان واسه کوچیکه ماهانه تو کارتشون 200 و واسه بزرگه 300 میریزم  باور میکنین خیلی خوب مدیریت میکنن حتی شده چند ماه از نصف مبلغ هم کمتر خرج کردن که جمع بشه و چیزی رو که دوست دارن مبلغش بالاتره رو بخرن

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌این سفر رفتن هم با برنامه ریزی ...

این سفر و مشابهش نتیجه تلاش و زحمت شماست روزهایی که تا آخر شب کلاس تقویتی می گذاشتید هفته هایی که پنج شنبه جمعه تون کامل پر بوده و...

نوش جونتون

شما به نقطه امن تون رسیدید و باز هم با تلاش برای خودتون و خانوادتون لحظات شاد خلق می کنید

این نشون میده میشه از صفر شروع کرد و به نقطه امن رسید و سفر خارجی هم رفت قطعا شما هم برحه هایی از زمان قناعت داشتید ولی الان و در این زمان و شرایط سفر خارجی براتون ایجاب می کنه

موفق و پر روزی باشید.

سلام دوستای قشنگم ، ممنونم از حضورتون ، از وقتی با شما آشنا شدم اوقات فراغتم اینجا سپری میشه ، حالا ...

سلام سلام شاگرد آخر کلاس اومد.

منم یه گزارش یک ساله بدم ، اولش بگم خودم خانه دارم و درآمدی ندارم و همسرم یه حقوق معمولی داره و یه خونه معمولی و یه خودرو معمولی داریم ، از پارسال آذر ماه تصمیم گرفتیم خونه رو رنگ کاری و یه خورده بازسازی کنیم که داخل خونه رو تا عید تمومش کردیم و حیاط رو هم دو ماهه بلاتکلیفه ، عکسای داخل خونه رو براتون میذارم و انشاالله وقتی حیاط تموم شد اونارو هم میذارم ، البته روکش مبلمان رو هم تعویض کردم و از اونجایی که خیلی به خورد و خوراک و لباس های برند و کیف و کفش چرم علاقه مندم زیاد نمیتونم پس انداز کنم ولی کلأ آدم ولخرجی نیستم ، تنوع طلب نیستم و برام مهم نیست تکراری بپوشم ، حتی اگه یه کفش رو چند سال بپوشم ازش خسته نمیشم ولی حتمأ حتمأ باید جنس خوب بگیرم ، دخترمم همینجوری بار آوردم و براش جنس مهم تر از تنوعه و اصلأ تکراری بودن برامون مهم نیست ، یادم نمیاد عید خرید داشته باشیم ، همه چیز رو هر موقع نیاز داشته باشیم میخریم ، تو خورد و خوراک هم زیاد اهل رستوران نیستیم ، تعریف از خود نباشه دستپختم خوبه و اهل خونه غذاهای دیگه رو زیاد قبول ندارند و چون داخل شهر باغ داریم و هر لحظه دوست داریم اونجاییم همیشه بساط کبابی به راهه و پیتزا و اسنک و ساندویچ و فست فودم خونه درست میکنم و خونمون کنار خونه مادر و برادرمه و اکثرأ سه تا خانواده باهمیم و هر خانواده هر وقت دوست داشت یه غذای در حد اعلا و مهمونی و رستورانی میذاره و بقیه رو مهمون میکنه و اصولأ شاید سالی دو بار هم هوس غذای بیرون نکنیم و فکر کنم اینجوری بیشتر صرفه جویی میشه ، در کل درسته پس انداز ندارم ولی ولخرج هم نیستم و به لطف خدا زندگی بر وفق مراده، دیگه بیشتر از این بلد نبودم گزارش بدم خودتون ازم قبول کنید دیگه😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810