2777
2789
سلام عزیزم ، دقیق نمیشه گفت طلا پایین تر میاد یا خیر .ولی من خودم بودم اگر برای بلند مدت میخواستم بخ ...

مرسی عزیزم 

نصف پولم میشه ۱۲

من دلم دستبند میخواد با ۱۲ نمیشه 🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
من هم شوهرم خرج ‌و مخارج رو دست من نمیده ولی خودش هم آدم ولخرجی نیست من خودم هم خیلی میانه رو هستم ن ...

بزرگه ماشاالله بچم

حالا واقعا من دیگه خودموگذاشتم پس انداز کامل حقوقم یه مبلغی هم توجیبم نقد

حداقل خودم پس اندازکنم ودرکنارش مبلغی برای سفربزارم کنار

الهی ربی ومن لی غیرک💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های من الان دیگه 10 و 15 ساله هستن من ایجور باهاشون رفتار میکردم که مثلا دو کیلو شیر یا مقداری خ ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین؟

وقتی زودتر از ۱هفته خوراکیشونو تموم میکردم چیکار میکردین؟

بچه های من ۱۱و۸ساله ن

میوه دو سه نوع میخریم هر کدوم ۲کیلو حداقل

ولی تا سر هفته نمیرسه

تا باشه وقت و بی وقت سر یخچالن و میوه میخورن

نباشه هم نق میزنن که از سوپری خرید کنن

تازه وقتی میوه باشه هم بازم تنقلات سوپریم میخوان

خیلی سعی بر کنترلشون دارم

ولی زیاد سخت نگرفتم که خدای نکرده چشمشون خالی نباشه و عقده نداشته باشن و خونه مردم ابرو ریزی کنن

ولی همین مقدار تذکرمم حس میکنم اثر عکس گذاشته

وقتی بیرون میرم یا خوابم یواشکی میرن برمیدارن که این کارای یواشکی شون بیشتر عذابم میده، که نکنه من اشتباه میکنم

ازونورم فکر میکنم واقعا از شکم و میوه کم نزاشتم

نمیدونم چطوری پایبند به مقرراتی شون کنم

سلام خانما قیمت طلا بالا رفته ایا ازاین هم بالاتر میره ؟میدونید راهنمایی کنید

سلام دوست گرامی

۱۰۰در صد میره بالا

ممکنه کمی کاهش داشته باشه که موقتیه

ولی تا اخر سال روند صعودیه

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌این سفر رفتن هم با برنامه ریزی ...

دوست عزیز خیلی مرسی که از سفرتون نوشتین هم نکات اقتصادیش عالی بود هم از جنبه تفریح خیلی کیف کردم خوندم

دمتون گرم انشالله همیشه به شادی و گردش و سلامتی  

سلام دوست گرامی۱۰۰در صد میره بالاممکنه کمی کاهش داشته باشه که موقتیهولی تا اخر سال روند صعودیه

کاش میاومد پایین حداقل تا اخر صفر 

🤲🤲🤲🤲 

دوستان همچنان در روزای بی خرجم امروز رو نشد بریم خونه بابام خونه موندیم ولی بی خرج 

فردا هم خونه هستم و بی خرج 😂

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌این سفر رفتن هم با برنامه ریزی ...

عزیزم میشه یه کم بیشترتوضیح بدین شماکه ازصفرشروع کردین وخداشکرالان نقطه امنی رسیدین چندسال اززندگی مشترکتون میگرزه چطوری پس اندازمیکردین براخونه وماشین وخریدطلایه کم ماهایی که ازصفرشروع کردیم انگیزه بگیریم 

بله عزیزم داخل کارگزاری مفید پول داخل قدرت خریدش بمونه تقریبا ۲۸ درصد سالیانه سود داره .البته داخل ت ...

سلام عزیزم شبت پرستاره🤩

پولی که تو قدرت خرید هست باید یکماه کامل باشه تا سود بهش تعلق بگیره درسته؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم من از یه وکیلی شنیدم این حرف رو و خیلی به نظرم منطقی اومدمیگفت کی گفته مهریه فقط برای روزهای ب ...

چقدر خوبه همه جوانب یک موضوع اینجا گفته میشه.بله دقیقا همینطوره.حتی خدای نکرده برای مرد مشکلی پیش بیاد و طلبکار داشته باشه زن با مهریه خودش میتونه از اموال شوهرش حمایت و نگهداری کنه 

لپ کلام اینکه ما خانوما خیییییییلی خوبیم 😌😌😊

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
مرسی عزیزم نصف پولم میشه ۱۲من دلم دستبند میخواد با ۱۲ نمیشه 🥲

خواهرم ۲هفته پیش دستبندی خرید ۱۸تومن شد

۱۲ داد و یه تکه طلا گرو گذاشت و تا یکماه فرصت داشت پرداخت کنه

که به قیمت روز حساب میشد

هفته بعدش رفت پرداخت کرد که ۱۰۰هزار بالاتر از روز خرید داد

بنظر خیلی خوب میاد

هم خرید کردی هم تلاش داری که زودتر بدهی رو صاف کنی

ابن طلایی که خریده بود بدون اجرت بود

شماهم اگر پیدا کردین امتحان کردین

مرسی عزیزم نصف پولم میشه ۱۲من دلم دستبند میخواد با ۱۲ نمیشه 🥲

البته هستن طلاهای نما داری که با پول شما بشه تهیه کرد

فرصت رو از دست ندین