2777
2789
عزیزم شما ممکنه یک تاپیک بزنید مثل همین تاپیک دنباله دار باشه و تجربیاتتون از سفرها رو بگید؟اینکه کج ...

اتفاقا خوبه که همه بیان بگن جالب میشه واقعا❤️از سفر های یک روزه تا چند هفته ای که راه و روش و مسیر و مکان های خوب رو بشناسیم 🥰

اتفاقا خوبه که همه بیان بگن جالب میشه واقعا❤️از سفر های یک روزه تا چند هفته ای که راه و روش و مسیر و ...

بله عزیزم

مثلا من ارمنستان رو دوست داشتم ببینم که دوستمون گفتن اصلا ارزش نداره و وان ترکیه بهتره

خب همین یک جمله چند ده میلیون تومن ارزش داره 

چون من نوعی که بودجه محدودی برای سفر دارم میتونم با صرفه ترین و بهترین سفر با همین پول رو برم 

دونه دونه سفرها بدون عجله رو بگن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌خیلی صفحات آخر اشکمو دراوردخیلی دل میخواد بیاید این حرفارو‌بزنید چون بالاخره روزهای سختی بوده و ...

این پستم نکته آموزشی نداره ،فقط میخوام یه نکته از دید خودم ک یه مادرم بگم 

درسته ک بچه(دختر یا پسر)،باید یه کاری بلد باشن ک در آینده اگه از مدرک تحصیلیشون  ،چیزی عایدشون نشد برن دنبال همون حرفه ای ک یاد گرفتن 

ولی تو رو خدا تو این کار زیاده روی نکنید ،همون طور ک اینجا میگیم تو خرج و مخارج افراط و تفریط نشه ،یه کاری نکنیم ک بچه هامون تو بزرگسالیشون بگن ،بچگی نکردیم 

بگن پدر و مادرمون همیشه میخواستن ازمون کار بکشن 

نگن ک داشتن و ما رو مجبور ب کار کردن 

منظورم ب شما نیست ولی وقتی میشنوم بچه رو بفرست کار بکنه ،بفرست کارگری بکنه ،میگم پس کی این بچه ،بچه گی کنه 

اون از آموزش و پرورش فرسوده مون ،ک بدترین دوران بچه ها ،دوران مدرسه میشه ،البته منظورم ب آموزش بی ربطشه  

ما پدر مادرها دیگه بچه هامون و اذیت نکنیم 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
این پستم نکته آموزشی نداره ،فقط میخوام یه نکته از دید خودم ک یه مادرم بگم درسته ک بچه(دختر یا پسر)،ب ...

آموزش یه حرفه درحد عملی همون اسمش کارگریه 

خانواده هامون مارو نازک نارنجی باراوردن حتی مادرنذاشت تابیست سالگی سالاد درست کنم میوه پوست کنده میداد دستم که دوران خوبی داشته باشم😂به مادرشوهرمم گفت دختر توناز بود تاحالا کار خونه نکرده فقط درس خونده مثل ملکه ها بوده😑

منه ملکه دوروز بعد عروسیم شوهرم ازم شام میخواست حتی نمیتونستم گردگیری کنم توخونه شوهر از شوهرم یاد گرفتم 

اونم البته مثل خودم بود

ولی طبق نظر ‌تجربه خودم پسرم ۱۵سالگی به بعد حاضرم پولم بدم ولی بفرستم جایی کار یاد بگیره درکنار درسش درحد دوسه ساعت 

من مرد قوی دوس دارم باربیارم همچنین دختر قوی چیزی که نبودم 

وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم تا یه حرف میزدم انقدر ناراحت میشدم که زنگ میزدم مامانم اونارو‌پرمیکردم فقط طلاق

شاید مساله ای هم نبود ولی از نظر من که تاحالا بهم نگفتن چای بریز واگه مادرشوهرم‌بهم‌میکفت خون بپا میکردم 

الان نه سال گذشته تا زه یاد گرفتم چقدر مادرم‌درحقم ظلم کرد بادوست داشتن زیادش

دوس دارم دختر پسرم اونقدر قوی باشن که باهرچیزی نشکنن

بااحترام به بقیه دیگه دراین مورد جواب نمیدم

این پستم نکته آموزشی نداره ،فقط میخوام یه نکته از دید خودم ک یه مادرم بگم درسته ک بچه(دختر یا پسر)،ب ...

خوب صرفا لازم نیس کارگری باشه همین باشگاه کلاس زبان و فوتبال هم مهارت هستش هم هنری که اگر ادامه دار باشه میشه ازش درآمد داشت ❤️

آموزش یه حرفه درحد عملی همون اسمش کارگریه خانواده هامون مارو نازک نارنجی باراوردن حتی مادرنذاشت تابی ...

احسنت ...عالی گفتید 

من منظورم افراط در این زمینه بود🌸

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
آموزش یه حرفه درحد عملی همون اسمش کارگریه خانواده هامون مارو نازک نارنجی باراوردن حتی مادرنذاشت تابی ...

درسته یاد گرفتن یک مهارت یک هنر یک زبان یک رشته ورزشی هم اعتماد به نفس به آدم میده هم تجربه اجتماعی و مستقل شدن به آدم میده 🌹

سلام عزیزای دل 

با ذوق اومدم بگم که 

پول ماشین رو (۲۰۰)میلیون رو صفر کردیم و دیگه کسی ازمون پول نمیخواد 

و تازه تقریبا شوهم یه ۱۵تومنی قرض داده به بقیه و منم ۶تومن ژل زدم این ماه 

حال نوبت غول دومه که تعمیرات خونست 

تا برج ۹باید پول جمع کنیم برای تعمیرات 

تعمیراتمون شامل کف خونه ،اشپزخونه،

پرده ،کاغذ دیواری، و سقف که باید رابیس زده بشه 

حالا دودل هستیم بین رابیس یا کناف؟

برای کف سنگ یا پارکت؟

میشه اگه کسی تجربه ای داره درمیون بذاره باهام

از همه جا ، محدودیت نداره .

سلام عزیزم...

من الان پول خوابوندم توحساب ویپادتابرج ۷وام برایندبگیرم ..

بعداینکه من همزمان میتونم وام پیش درآمد هم بگیرم؟

اینم بگم که درحال حاضر من همزمان هم وام پشتوانه روگرفتم هم پیش درآمد...

میخوام بدونم میشه وام برآیند وپیش درآمد روهم همزمان گرفت...

پیشاپیش یدنیا ممنونتم عزیزم..

2810