2777
2789
ممنونم بابت راهنمایی و انرژی مثبتت عزیزم انشالله حتما ادامه میدم... برای محرم خودم لباس دوختم و با ا ...

آفرین به شما و خواهش میکنم. دقیقا همینه من معتقدم تحصیلات بالا هیچ وقت برای یه انسان شعور و عقل و فهم و کمالات نمیاره، چه بسیار افرادی که تحصیلکرده هستند ولی دور از جون همه دوستان و شما دریغ از ذره ای ادب یا شعور.

هنر روح آدمو نوازش و لطیف میکنه.

سلام‌خیلی صفحات آخر اشکمو دراوردخیلی دل میخواد بیاید این حرفارو‌بزنید چون بالاخره روزهای سختی بوده و ...

عزیزم من با این شیوه موافقم

دوست پسر منم خانواده اش وضع مالیشون خیلی خوبه. بالاشهر میشینن و چندتا خونه و باغ و اینها از همون بچگی داشتن

اما پدرش تابستون ها میفرستاده اش گلخونه داییش کارگری کنه. یعنی جایی که از نظر اخلاقی هم برای یک بچه دوازده ۱۳ ساله هم مطمئن باشه

الان خودش چیزهایی که داره واقعا خیلیه. به علاوه اینکه خیلی هم خاکی و متواضع هست

با خودم میگم اگه چیزهایی که اون داشت رو خیلی های دیگه داشتن خدا رو بنده نبودن

من هم مادر سختگیری میشم. 

به بچه خیلی رو نمیدم هرکار دلش خواست بکنه. سختگیری من به معنی متعصب نیست. به معنی مراقبت و دقت هست 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات عزیزم بله درسته حقیقتا جنسش و مدلش تک میشه ولی من مشکلی ک داشتم شده بودم خیاط باشی مجانی ‌اقوام ...

دم مادرتون گرم و امیدوارم همیشه پاینده باشن.
میدونم چی میگی، خودمم کارم خیاطی نیست هرچند که شاید یه روزی رفتم به سمت مزون زدن ولی الان نه.
 اوایل که تازه یاد گرفته بودم منم همین ماجراها رو داشتم. هیچ وقت یادم نمیره، یه مانتو برای خودم دوخته بودم یکی از عزیزان دید و خوشش اومد و ازم خواست که چون خودش وقت نداره براش پارچه بگیرم و بدوزم، منم به خاطر اینکه برام عزیز بود و لطف زیاد در حقم کرده بود به خاطر جبران، قبول کردم.
اشتباهم این بود که خواستم سنگ تموم بذارم رفتم از کوچه برلن براش پارچه گرفتم، پارچه ای که از عبدل آباد ۸سال پیش ۲۰ تومن میتونستم بگیرم اونجا حدود ۴۰ تومن برام دراومد. دو روزم وقت گذاشتم برای دوختش، اومد پوشید و خوشش اومد و یه ۵۰ تومنی درآورد به عنوان دستمزد و پول پارچه بده، من حقیقتا خیال نداشتم پولی بابت دوخت بگیرم ولیییی از اون اصرار و از من انکار و در نهایت پولو گذاشت زیر وسایلم و رفت ولی من حس بدی داشتم تو ذوقم خورده بود. یکی دو بارم یه عزیز دیگه برمیداشت کارهای رفوی لباسشو برام آورد و من نتونستم بهش نه بگم، منم از رفو و تعمیر و شکافتن و دوختن دوباره متنفرم. دو بار اینکارو انجام داد، بازم از کارش ناراحت شدم. 
اومدم از اون به بعد تا چند وقت هربار که میدیدمشون و حرف از خیاطی میشد میگفتم من که مدتهاست حوصلشو ندارم و حتی چیزی برای خودم ندوختم یا میگفتم چرخمو جمع کردم. این شد که دیگه توقعشون از بین رفت. الان تو جمعهاشون لباسای دوخت خودمو میپوشم و هربارم میپرسن خودت دوختی؟ میگم بله🤭🤭 بعدش یکیشون میگه یه بار بیام باهم بریم چند تا پارچه بگیرم برام بدوزی و جواب من یه لبخند هست و یه جمله که باشه ایشالا یه روز هماهنگ میکنیم و تو دلم میگم حالاحالاها اون یه روز نمیرسه😁😁

نکته، پستم تا اینجا ممکنه اقتصادی نباشه ولی خوبه که حواسمون به توقعی که از دیگران داریم باشه و به حدی نرسونیم که طرف حتی اگه دلشم بخواد نتونه لطفی کنه.

نکته اقتصادی رو هم توی همین پستم و از اینجا به بعد بگم.
چند روزه اومدیم شهرستان خونه پدرو مادر همسرم، در واقع از گرما و شلوغی تهران در رفتیم😉😉
قبل اومدن یه جلسه توجیهی برای همسرم گذاشتم که عزیزم فلان قدر داخل کارت هست ولیییییی فقط و فقط مجازیم که ۳ تومن خرج کنیم چون ماه آینده برامون  ماه پرخرجه و از الان باید حواسمون بهش باشه. اینو بگم که اینجا به هیچ وجه اجازه نمیدن برای خونه و خوراک هزینه کنیم و اگر چیزی بخریم حتی در حد ۱۰۰ تومن با اصرار برمیگردونن، اما امان از یه مغازه ای که اینجا هست، کلی خواروبار و خشکبار تازه محصول همین اطرافو داره حالا اسمشو میذاریم مغازه خوشمزه مثلا، ما هر بار که بریم اونجا بیرون اومدنمون معادل هست با چند میلیون خرج روی دستمون.
به همسر جان نهیب زدم که یا مغازه خوشمزه نمیریم یا اگه رفتیم فقط با دو کیلو تخمه بیرون میاییم. که هنوز قسمت نشده بریم🤣
اما خب یه چیزایی هست که از این شهر و شهرهای اطراف باید بگیریم برای همونها سقف ۳ تومنو تعیین کردم. مثل برگه زردآلوی امسالی که دو کیلو گرفتم شد ۴۶۰ تومن به نظرم قیمتش خوب بود.
دو بطری گلاب اعلا، نبات زعفرانی عالی چند کیلو برای خودنون و مادرم اینا، عسل و شیره انگور و چند تا وسیله دیگه.
مادر شوهرم زحمت کشیده یه بطری شیره انگور، دو کیلو قند و دو کیلو شکر، یه مقداری آجیل، چند کیلو برنج ایرانی و شوید و نعنا خشک از هر کدوم به اندازه یه قوطی رب فعلا گذاشته میدونم تا روز برگشت چند قلم دیگم اضافه میشه. دستش درد نکنه هر بار منو شرمنده میکنه هرچقدرم میگم مامان شرمندم نکن به خدا نیازی نیست زحمت بکشی بازم لطفش برقراره (مادرشوهرم خیلی خیلی زیرپوستی پسر دوسته🤣🤣🤣🤣)
از سیبهای درختهای حیاطم یه مقداری خرد کردم گذاشتم خشک بشن که با خودم بیارم، پوستهاشونم چون کود و سم نخوردن خشک کردم که با پونه هایی که از باغچه میچینم و خشک میکنم برای خونه دمنوش ترکیبی درست کنم.
تا اینجا تونستیم در برابر خریدهای هیجانی خومونو کنترل کنیم، ان شالله تا روز آخر سربلند بمونیم😇😇😂😂

ایشالله عزیزم مطمئن باش میری فقط ارمنستان نرو مفت گرونه اصلا نمیارزه همین وان ترکیه صد برابر بهتر از ...

عزیزم شما ممکنه یک تاپیک بزنید 

مثل همین تاپیک دنباله دار باشه و تجربیاتتون از سفرها رو بگید؟

اینکه کجا تور گرفتین چقدر به صرفه اس

یا کجاها رو میشه بدون تور و ارزون تر رفت و چیکار کرد و....

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
از هزینه سفر هم که بگم چون به نظر خودم خیلی اقتصادی رفتیم حالا بحث گردش و تور که دلخواه ما سه تا تور ...

شو آلکازار یکی از بهترین تجربه ها بود برای من !!

هنوزم پخش موسیقی ایرانی بود ؟؟؟

عزیزم شما ممکنه یک تاپیک بزنید مثل همین تاپیک دنباله دار باشه و تجربیاتتون از سفرها رو بگید؟اینکه کج ...

ببینم تعداد لایک ها چقدر میشه برای تجربه های سفر حتما میزنم 

ولی اغلب تاپیک های اینجوری یه عده برای مسخره کردن میان 

من طبق سال ها تو نی نی سایت بودنم میگم 

اگه تعداد زیاد شد چشم 

بچه ها من ویپاد کارت پاسارگاد ثبت نام کردم تو برنامش نوشته میتونم یه تومن وام بگیرم خب بعد این پول میاد تو کارتم یا باقی میتونم برم مغازه ها خرید کنم؟؟؟ جریانش چطوریه اعتبار میدن یا پول 

دوستان میشه لطفا برای سلامتی پدرم صلوات بفرستین؟

بیمارستان بستری شده  براش دعا کنید دستم به دامنتون.

لطفا براش صلوات بفرستین که نیاز به جراحی نداشته باشه

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷

من راستش این هفته چون سایت خراب بود زیاد نمی اومدم ولی گزارش بدم از خرید طلا که یکشنبه انجام شد قبل گرونی ها . قیمت طلا ۳ میلیون و ۴۰۵ هزارتومان بود که من دو تا النگو گرفتم برای دخترم ۱۰ گرم و ۷۵۰ و یک پلاک به  وزن ا گرم و ۷۰۰ . النگوها رو  ۴۰ میلیون و ۲۰۰ و  پلاک رو ۵ میلیون و ۹۰۰ حساب کرد البته پلاک دست دوم بود. ۲۰ تومان از وام  برایند ویپاد استفاده کردم ۲۶ تومان هم پس انداز خودم بود. البته اینها همه به لطف خدا و با انگیزه بخشی شما دوستای خوبم بود❤️😍😁🌸

2810