2777
2789

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌

این سفر رفتن هم با برنامه ریزی و کار کردن هست 

و‌گرنه ما خونه داریم یه واحد‌ کوچیک‌ هم دست مستاجر داریم دو تا هم ماشین داریم طلا هم تا جایی که تو خونه امنیت داشته باشه داریم 

تازه یه بخشی از ویلا شمال هم برای خودمونه 

از صفر هم شروع کردیم‌

کسی هم پشتمون نبوده 

اما هم برنامه ریزی داشتیم هم به گردشمون و تفریحی‌مون رسیدیم 

آخه جو اینجا یه موقع هایی به جوری صفر و صد که هر کی قناعت نکنه و به خودش سخت نگیره بدبخت و بیچاره میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌خیلی صفحات آخر اشکمو دراورد

خیلی دل میخواد بیاید این حرفارو‌بزنید چون بالاخره روزهای سختی بوده و یادآوری میشه براتون 

امیدوارم هرکی توروزای سخته بگذره ‌سربلند بیرون بیاید

یه موردی بگم مخصوصن‌ خانومایی که پسر دارن

خواهشن بچهاتونو فقط نگید درس بخون تا هجده سالگی هیچ کاری نکن

الان همونا که از بچگی میرفتن کارگری درآمدشون اونا که درس خوندن  وبچه سوسول ‌پولدار بودن درامدشون بیشتره

من خودمو همسرم هردواز خانواده مرفه هستیم و‌همسرم تا ۲۰سالگی درس خوند و بعدم‌که مگه کارمند چقدر حقوق میگیره که اونم نرفت دنبالش رفت دنبال دلالی

من دیدم از دوستای همسرم از خانواده ضعیف بچه از چهارده سالگی اوقات فراغت رفت کارگری رفت نونوایی رفت مکانیکی رفت لوله کشی الان بیا ببین همینا چقدر درآمد دارن و همین لیسانسه ها میرن پیشش دنبال کار

من خودم حتمن پسرمو از پونزده سالگی میفرستم جایی کار یاد بگیره درکنارش درسشم‌بخونه ،میدونم پدرمو پذرشوهرم مسخره میکنن ولی اینجا همه چی برعکسه به مدرک پول نمیدن باید عملی یاد بگیری یا پول داشته باشی دلالی کنی 

همسر‌من بچه بالاشهر تهران بعد دوستاش که چند تا از روستا اومدن درامدشون بیشتره چون از نوجوانی رفتن کار یاد گرفتن مرد زحمت کشین منم دوس دارم پسرم اونجوری باشه درکنارشم‌یه ورزشی رو‌حرفه ای دنبال کنن

این‌موضوع درمورد دخترها هم هست هی نگیم برو‌درس بخون 

درس ‌‌درسته همه باید بخونن ولی درکنارش برن عملی کاری یاد بگیرن

سلام‌خیلی صفحات آخر اشکمو دراوردخیلی دل میخواد بیاید این حرفارو‌بزنید چون بالاخره روزهای سختی بوده و ...

لایک داری عزیزم کاملا حرفتو قبول دارم،انشالله هم دخترت هم پسرت موفق و خوشبخت باشن

کجا رفتین عزیزم؟ خب وقتی درامدت خوبه چرا نرین

تایلند رفتیم 

درآمد خیلی بالایی هم نداریم شوهرم که حدود سی تومن حقوق میگیره 

شاید یکی دو تومن یه موقع هایی پاداش داشته باشه 

خودم هم در همین حدود فقط درآمدم تو یه زمان هایی خیلی زیاد میشه بعضی ماها هم هم خیلی کمه 

اجاره خونه ای هم که میگیرم ماهی هفت تومن البته مهرماه موقع تمدید اجاره است که بالاتر میره 

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌این سفر رفتن هم با برنامه ریزی ...

بهترین کارو کردی عزیزم خوب آدم کلی زحمت و مشقت میکشه که بتونه از پول و امکاناتش بهترین استفاده و لذت رو ببره،اتفاقا اون کار اشتباهی که فقط اندوخته کنی و خودت هیچ استفاده ای از پولت نکنی،دور و بر ما پر از آدم های پول داری هستن که فقط فقط پول جمع کردن و ذره ای از اون پول استفاده نکردن و فقط نگه داشتن واسه وراث به قول معروف امانت دار خوبی هستن  من اگه خودم وضعم خوب بشه و به قول خودمون به نقطه امن برسم دوس دارم کل کشورهای دور بر خودمونو برم،دعا کنید منم حداقل بتونم برم تاجیکستانی،ارمنستانی، حتی پاکستان      

فقط نیاین بگین ما هر چی داشتیم خوردیم گشتیم پوشیدیم‌ الان هیچی نداریم‌این سفر رفتن هم با برنامه ریزی ...

این چ حرفیه

من چند وقت پیش مشاورم گفت حسرت چی رو میخوری از گذشته؟

خداروشکر گفتم هیچی

چون همیشه در حد وسع خودمون سفر رفتیم

ی فلافلی رفتیم

رستوران باکلاسی رفتیم...

همیشه تو نوشته های معصومه جونم این موج میزنه که تعادل

بله روزهای نداری هم داره آدم...

ما الان در وضعیت سفر و رستوران و اینا نیستیم...اما نباید کاری بکنیم که حسرت گذشته رو بخوریم

بهترین کارو کردی عزیزم خوب آدم کلی زحمت و مشقت میکشه که بتونه از پول و امکاناتش بهترین استفاده و لذت ...

ایشالله عزیزم مطمئن باش میری 

فقط ارمنستان نرو مفت گرونه اصلا نمیارزه 

همین وان ترکیه صد برابر بهتر از ارمنستان 

من دوسال پیش کلاس خیاطی رفتم ولی چون تازه کار بودم خیلی تو دوخت اذیت شوم دستم کج میرفتم و ساعتها وقت ...

من یه کانال دارم تو ایتا یکسری آموزش هارو رایگان میده مثلا بهت بنر میده تو برای ۸۰نفر که بفرستی یک آموزش رایگان میده اگر خواستی به آیدی خودم تو ایتا پیام بده تا لینکشو بدم بهت

@Aaaattteee

سلام عزیزم مبارکتون باشه.. یه سوال میلی بهتره یا طلاسی!؟؟ معصومه جون گفت من فراموشکارم کدومشو گفت دق ...

سلام به روی ماهت

میدونی هرکدوم در وزن های مختلف برای خرید و فروش, کارمزدهای مختلفی دریافت میکنن

معصومه جون از طلاسی استفاده میکنن

اما من با توجه به خرید خودم میلی رو انتخاب کردم

هردو رو از بازار یا مایکت دانلود کن و با توجه به قیمت روز طلا خودت ببین کدوم کارمزد کمتری برات میفته 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ایشالله عزیزم مطمئن باش میری فقط ارمنستان نرو مفت گرونه اصلا نمیارزه همین وان ترکیه صد برابر بهتر از ...

سلام عزیزم میشه بپرسم تورتون رو از کدوم آژانس گردشگری گرفتین؟ 

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام خوبید من بعضی وقتا توی تاپیک نظر می م و بیشتر نظرات رو میخونم و اگه کسی چیزی گفت مطابق میل من ...

ببخش تا خداوند تو رو ببخشه

بگذر تا خداوند از تو بگذره

همیشه با خدا معامله کن. خدا بهترین شریک برای معامله های ماست و بیشترین سود رو بهمون میده 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانما یه سوال داشتم؟به نظرتون به صرفه اس که صد میلیون وام چهار درصدی گرفت و طلا آب شده خرید یه ...

طلا داره مثل بنز میره بالا

سریه وام رو بگیر و طلا بخر

نوش جونتون

الهی خدا بیشتر و با برکت تر کنه

آدمی که خانواده ها کمکشون نمیکنن باید از زمان مجردی یا اول ازدواج قبل بچه به فکر پس انداز باشه 

شما هم حتما همین طوری پس انداز کردین از خیلی از خوشی هایی که غالب تازه عروس داماد ها انجام میدادن زدین که الان با ثمره‌ی عشقتون میتونید این لذت‌ها رو ببرید

هر موفقیتی مثل این کوه یخی هست

2810