2777
2789
من دوسال پیش کلاس خیاطی رفتم ولی چون تازه کار بودم خیلی تو دوخت اذیت شوم دستم کج میرفتم و ساعتها وقت ...

افرین من انقد بعد از عروسیم خیاطی نکردم خیلی چیزا یاد رفته و من ورخ خیاطیمو دوسال پیش بردم خونه مامانمینا گذاشتم چون شده بودم درز دوز ملت 

به حمایت همسرم جم کردم

اونم من حرفه ای نیستم زن داداشمو مامانم حرفه این 

چرخم خیلی خوبه ولی 

ک زن داداشم. بیشتر ازش استفاده میکنه ک من تو خونمون برش میزنم کوک میزنم حسابی  پرو میگیرم میبرم خونه مامانمینا یا زن داداشم  وقت کنم‌ خودم چرخ میکنم نکنم خودشون انجام میدن. من جور دیگه ای جبران میکنم  براشون 

ولی دروغ چرا جنس پارچه ای م خودت میخری خیلی فرق داره با پارچه های مضخرف حاضری 

من یکی انقد ایراد دوختی و پارچه میبینم تو حاضری ک اصلا دلم نمیکشه 

افرین همیشه دستمزد خیاطیتو از شوهرت بگیر،من دیروز یه شلوار و شال خریدم یه تومن😒😒😒با یکو نیم خیلی ...

😂😂

اشکال نداره فدای سرت  مبارکت باشه پولش چند برابر برمیگرده چون برای خوشی خودت تهیه شده 

این مدلیم نیست همیشه  همه چیو بدوزم ک شلوار سختمه معمولا اماده میخرم مگر جنسش باب میلم نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خریدهاتون مبارکت باشه 🌸واقعا وقتی پارچه میخریم و میدوزیم علاوه بر لذت کم خرج بودنش، اینکه لباسی رو ...

فدات عزیزم 

بله درسته حقیقتا جنسش و مدلش تک میشه 

ولی من مشکلی ک داشتم شده بودم خیاط باشی مجانی ‌اقوام شوهرم  یه مدت بعدش به خواست خودم و همسرم  جمع کردم و راحت شدم  و یه سری چیزا یادم رفت چون من فقط یه دوره کوتاه رفتم تو مجردی باقیشو مادرم یادم داد  ولی الان سر کار دیگه ای هستم وقتشو زیاد ندارم 

برش  کاریم خوبه و تمیز و  من برش  میزنم  به پرو میرسونم زن داداشم و مامانم دوخت میزنن  سردوز و اتوشو دوباره وقت کنم خودم میرم خونه اونا انجام میدم نباشه لطف میکنن انجام میدن 

معذبم ولی شرایطمو میدونن خودشون میگن بخر بیاراینحا بدوز منم جبران میکنم براشون مثلا از  پارچه من خوششون بیاد  یا یه طرح دیگه میخرم یا همونو میخرم  براشون یا خرازی برم چیزی بخوان هزینشو نمیگیرم  و‌ اینم بگم چرخ خیاطیم  و سر دوزم در اختیار اوناس ک خیلی راضین ازش 

مادرم تو آرایشگری خیاطی گلدوزی بافتنی همه چی یه دستی داره ماشالله میگه به دختراتون همه چی یاد بدین ک. هنرشو طبق سلیقش ادامه بده و در کنار شغلش تو وقت کم بتونه  صورت ابروشو سامان بده بتونه یه دکمش لق شد بدوزه

اتو کردن بلد باشه 

یه املت  بتونه بپزه 

اینطوری  عزیزم

🛑🛑🛑🛑مخالفین  عزیز  من اگر اینارو گفتم چاقو زیر گلوتون نکردم ک همه  انجام بدین برای اون دسته از دوستانی گفتم ک دنبال سرگرمی، هنر ، کم کردن هزینه ،شغل خونگی هستن گفتم 

سلام خانوم گلا  از نیمروز اینوتر جمعه قشنگتون بخیر باشه 

سایت درست شدا تشریف بیارید مو به مو گزارش بدین لذت ببریم از نامدیریتی و با مدیریتی اطرافیان دوست فامیل همسایه دورسایه هاتون بیاین برامون بگید عزیزانی که خوب گزارش میدین میدونستین اینا همه تو نامه ی اعمالتون نوشته میشه و امان از آن دسته از عزیزانی که سهل انگاری میکنن و پشت گوش می اندازند گزارش هارا.دیگه از منه صغیر به شماهای کبیر گفتن بود بیاید تعریف کنید ببینم چیکارا کردین😁

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

سلام خانما یه سوال داشتم؟به نظرتون به صرفه اس که صد میلیون وام چهار درصدی گرفت و طلا آب شده خرید یه سال فقط نگه داشت؟؟یا وام رو نگیریم؟

میشه واسه خانه دارشدنم یه صلوات از ته دل مهمونم کنید؟   
سلام خوبید من بعضی وقتا توی تاپیک نظر می م و بیشتر نظرات رو میخونم و اگه کسی چیزی گفت مطابق میل من ...

عزیزم عکس گیره ص ۱۱۸۴

تگ نشدی

دونه ای ۱۵۰

البته اونایی ک دیدم ۳۰۰ خیلی شکیل تر بود 

ولی من میخواستم طلایی و مجلسی باشه که همینا کارمو راه انداخت

عزیزم برای اینکه کج ندوزی اول خطها رو کامل مشخص کن و روشون کوک بزن بعد با چرخ بدوز. بعد یه مدتی دیگه ...

ممنونم بابت راهنمایی و انرژی مثبتت عزیزم 

انشالله حتما ادامه میدم... برای محرم خودم لباس دوختم و با افتخار به همه نشون دادم 

چند وقت پیش یک نفر پز تحصیلشو جلوم میداد گفتم عوض تحصیلات بالا منم هنر دارم ....اینم یک جور افتخارِ دیگه

سلام. منم اومدم از خودم بگم

امسال خداروشکر خونه خریدم ولی همه حساب هام خالی شد طلا فروختم البته راضیم خونه جای خوبیه. ولی ااان لنگ یک میلیون شدم. منتظرم تا کارفرما پولشو بهم بده

منی که همیشه تو حسابم ده تومان پول بود الان فکر کن 800هزار تومان دارم. شوهرم ماهانه بهم پول مید اونم گزاشتم سر خونه

حالا تا مهر صفر صفرم

من دیگه فعلا بازارم نمیتونم برم 

همه چی هم لازم دارم  

بچه ها طلا واقعا خوبه اگه نبود من واقعا ادمی نیستم از کسی قرض بگیرم

البته شوهرم بنده خدا کمک کرد

سلام عزیزم کل هزینه سفرتون چندمیلیون شد و چندروز اونجا بودین؟

تورمون نفری ۴۱ میلیون 

پسرم رو بدون تخت گرفتیم چون تخت هاشون خیلی بزرگ ۳۲ تومن 

اونجا هم حدود هشتصد دلار با اون یه کم خرید خرج شد 

کلا حدود ۱۶۲ تومن فکر کنم 

البته من با دلار شصت تومنی حساب کردم 

دلار مسافرتی چهل و نه تومن شد که هزار دلار من و همسرم گرفتیم حدود یازده میلیون هم برگشت داره 

دیگه رند بشه ۱۵۰ تومن 

2810