2777
2789

سلام دوستان اومدم از پیشرفت هام تو چند ماه گذشته بگم که خب به لطف این تاپیک برام محقق شده اول اینکه من چون شاغل هستم و تنش شغلم زیاده رابطم با همسرم به سردی میرفت که خدارو شکر ۹۰درصد به گذشته برگشتیم و حال دلمون خوب شده

از اول سال تا اخربرج۴ تونستیم خدارو شکر ۱۵۰میلیون به رهن خونمون اضافه کنیم و همینجایی که هستیم رو تمدید کردیم چون شرایط جا ب جایی اصلا نداشتیم

سه تا ربع سکه خریدیم که با پس انداز های مخفی من بود ولی خریدش در کنار همسرم بودم ولی پیش خودم هستن و خدارو شکر همسرم اهل توقع نیست

خریدای هیجانی و غذای بیرون تقریبا صفر شده از اول سال دوبار دوتا رستوران لاکچری رفتیم و بستنی فروشی خیلی خاص چند بار رفتیم ولی غذای مضر حذف شده

قرص ویتامین هم خودم و هم همسر جان شروع کردیم

ام ار ای کمر و گردن جهت چکاپ رفتیم

تمام کارهای دندونپزشکیمونو انجام دادیم فقط مونده روکش اخرین دندونامون که یکشنبه میندازیم

فریزرم الهی شکر تکمیله خرید خاصی ندارم

یه فرش برای آشپزخونم گرفتم قیمت مناسب

کمد لباسام ریختم بیرون کلی لباس جدید پیدا کردم یه شلوار نو مشکی که هنوز اتیکت داشت برای سرکار رفتنی پیدا کردم روبالشی هامو تعویض کردم و دوتا پارچه برای دوختن لباس کار خریدم دادم خیاط بدوزه

یکجای قیمت مناسب برای گلس و کاور گوشی پیدا کردم تعویض کردیم و گوشی هامون که خیلی وقت نیست گرفتیم نونار شدن

مهم ترینش رانندگی بصورت مستقل هست که ۹۰درصد راهو رفتم و خیلی خوب میرونم🥰

بچه ها همه اینا در صورتیه که من هفته ای۹تا شیفت میرم و خیلی درگیرم 

سلام دوستان اومدم از پیشرفت هام تو چند ماه گذشته بگم که خب به لطف این تاپیک برام محقق شده اول اینکه ...

شیرازی های عزیزجای قیمت مناسب برای خرید خواستین من بلدم درخواست بدین ادرس بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقد برادرمه واقعیت نمیتونم زیاد هزینه کنم خیلی قسط داریم نمیدونم از اینا بخرم یا نه روم نمیشه البته ...

عزیزم به نظر من که خیلی هم عالیه کادو طلا باشه،فقط با این پولی که میخوای برای این مدل بدی بگرد مدل قشنگتر پیدا کن.مثلا قلب،

چون میگی برای کادو ازدواج هست تو مستعمل ها و بدون اجرتها خیلی زیاد پیدا میشه

اینها بیشتر برای تولد نوزاد میبرن

ولی اینکه میخوای به جای پول طلا بدی خیلی هم عالیه دیتت درد نکنه خواهرشوهر مهربون🥰

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عزیزم به نظر من که خیلی هم عالیه کادو طلا باشه،فقط با این پولی که میخوای برای این مدل بدی بگرد مدل ق ...

دیتت🤐دستت

ویرایش روهم برداشتن😏

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام نازی جون ، اینطوری نیست عزیزم .اولین قسط هر سال کارمزد حساب میشه و قسط نیست و اقساط در ۱۶ ماه ت ...

مرسی مهربون دستت درد نکنه👌🏻🌹💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

دوستان ی نظر بدین لطفا

۲۵ تومن داشته باشین

میدین طلا یا میزارید ویپاد بمونه بعدا وام بگیرید 

نگید نصف نصف با نصف پول چیز خاصی پیدا نمیشه 🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم این پیجو ببین مغازش تو امامزاده حسنهحضوری میتونی خرید کنی و انلاینتو محله ماستخودش تولیدی داره ...

چقدر پست های شما مفید و کار راه انداز و اقتصادیه . پیشنهادات تون به دوستان کاربردی و معقول. ممنون ازتون

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
ممنونم عزیزم ولی عکس چمدونم رو میفرستم برای من رو خیلی داغون کردن و الکی چسب کاریش کردن و خوشحالم که ...

عزیزم داخل فرودگاه یه قسمتی هست چمدونها رو کاورپیچ میکنن، اینطور وقتها بهتره که شما هم بدید براتون کاور کنن

اسم پیجش رو بنویس لطفا اینجا

عزیزم خودم اینستا ندارم ولی شعبه سنندج رو رفتم  از خواهرم گرفتنی عکسشو براتون میذارم حتما

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 
تو صفحات خیلی جلوتر توضیح دادم عزیزم

کلی از صفحات رو جلوعقب کردم پیدانکردم اگر براتون امکان داشت شماره صفحه رو بگید ممنون ❤❤

اهواز هم دوتا شعبه داره منم قرار یه سر برم برا خرید ، ان شالله اولین برش بزنم ....

منم چندبار حضوری خریدکردم  خیلی منصفه  انشالله عزیزم  منم کم تا بیش خیاطی میکنم  خیلی خوبه

دوستان عزیزم کسی تو خونه ابروهاشو خودش لیفت کرده؟ من کلا دوست میدارم خودم کارامو تو خونه بکنم الان ت ...

سلام عزیزم من خودم لیفت می کنم 

مارک مای لمینیشن میگیرم سه مرحله اش پونصد تومن البته فکر کنم الان ششصد شده 

ابروهای من کاشته واسه من سه بار مصرف میشه یعنی هر بار حدود ۱۸۰ 

در صورتی که همین مواد که بهترین بیرون زیر ۴۰۰ اصلا نیست 

تازه برای ابرو معمولی چهار بار هم میشه 

من هم از تو یوتویوب یاد گرفتم فقط دفعه اول ترسیدم تایم کم گذاشتم خوب حالت نگرفت ولی الان دستم اومده دفعه آخر که خیلی خوب لیفت کردم 

یه کم باید احتیاط کنی و آزمون خطاست 

ببین واسه من مرحله اول و دوم بیست دقیقه طول می کشه 

ده دقیقه اول برای مواد شماره یک از وسط ابرو رو دو لاین کن یه سری رو بده بالا یه سری پایین اگه کاملا چسبید و سیخ نشد بعد پنج دقیقه پاک کن ولی اگه دیدی جایی حالت نگرفته دوباره همون جا رو مواد بزار شش هفت دقیقه دیگه دوباره همین تست رو بکن دیگه بعد بیست دقیقه پاک کن حتی دفعه اول کمتر هم بزار اگه موهای ابروت نازک چون ممکن بسوزه 

کامل با دستمال پاک کن مرحله دو رو هم پونزده تا بیست دقیقه بزار مرحله دو چک نمیخواد ولی حالتی که میخوای بدی رو تو مرحله دو بده اون رو هم که پاک کردی مرحله سه رو بزار که اون دیگه باید بیست . چهار ساعت بمونه آب نخوره

2810