2777
2789
من حقوقم روبریزم باش کارکنم اقساط بدم فایده ایی داره الان تومهرمیذارم ی مدت 50هم توش بود البت لازم م ...

اره عزیزم فایده داره من که خیلی از ویپاد خوشم اومده چون در لحظه وام رو بهت میده 

بعدم امتیازت حتی بعد چند ماهم سوخت نمیشه مثل بانکای دیگه نیست که فقط امتیاز سه ماهه و ۶ ماهه میگیرن 

به نظر من درسته سود داره که سودش زیاد نیست البته ولی خیلی بهتر از بانک مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید ۱۲ ماهه سودش رو حساب کنید سود بانکی رو بر اساس یکسال میگنمثلا اگه سود وام ۴ درصد باشه ۱۸ ...

میشه با مثالی که زدم برام حساب کنی ببینی چند درصد هست وامش؟؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم مبارکتون باشه.. یه سوال میلی بهتره یا طلاسی!؟؟ معصومه جون گفت من فراموشکارم کدومشو گفت دق ...

دو صفحه قبل زهرا جان زحمت کشید توضیح داد یه نگاه بندازید لطفا

باز صفحات اخر همش شد میلی و طلاسی و دی جی پی

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام خوبید من بعضی وقتا توی تاپیک نظر می م و بیشتر نظرات رو میخونم و اگه کسی چیزی گفت مطابق میل من  نباشه رد میشم اما اگه چیزی بدونم میگم مثلا همینجا به خانم آقا رضا گفتم گلسری که میخوای بخری گرونه جای دیگه ارزونتره

اما دیدم یکی اومده و یه سری حرفا بهم زده ناراحت نشدم همونجور که از معصومه جون یادگرفتم 

خانوم محترم برای نسل های بعدیت فقط متاسفم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

در راستای تاپیک هم بگم از معصومه جون خیلی چیزا یادگرفتم 

کلی میوه شوهرم آورده بود آلو گوجه سبز زردآلو و سیب 

زیاد بودن منم نصفش رو پختم و لواشک درست کردم 

سلام دوستانهمسر من چون درآمد ثابت نداره و تا الان حداقل ۱۲ تومن از پدرش قرض گرفته تا قسط هاشو بده ، ...

بهتره به جای تاپیک گذاشتن برای من

اونم با بی ادبی روزی ۲۰ دقیقه صرف خودت کنی

که ادب یاد بگیری

دوستان و مامان سبحان جان سلام وام بانک مهر بررسی کردم چندین وامش رو الکی میگه ۴درصد هست نیست. همه وا ...

سلام نازی جون ، اینطوری نیست عزیزم .

اولین قسط هر سال کارمزد حساب میشه و قسط نیست و اقساط در ۱۶ ماه تقسیم میشه .

یعنی مثلا برای وام ۲ میلیون و ۳۰۰ ماه اول اگر کارمزد ۴ درصد رو در نظر بگیریم ماه اول ۹۲ هزار تومان برای کارمزد کم میشه و بعد ۱۱ تا قسط ۱۴۰ هزار تومانی کم میشه .

بعد از یکسال مانده وام حدودا میشه ۷۵۰ هزار تومان که باز یک ماه کارمزد کم میشه که حدود ۳۰ هزار تومان میشه و بعد هم ۵ تا قسط حدود ۱۴۰ هزار تومانی . 🌹🌹🌹🌹🌹

می‌خوام مبلغ وام زیاد باشهاگه راهنماییم کنید ممنون میشم🥰🙏🏻

عزیزم با یک مثال میگم براتون .

شما الان ۵۰۰ میلیون رو اگر داخل طرح مهربانی بانک ملی بگذارید بعد از ۲ ماه حدود ۲۶۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونید وام بگیرید .

اگر داخل طرح اعتبار ملی ۵۰۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید بمونه حدود ۲۶۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه و حدود ۴۷۵ میلیون با بازپرداخت یک ساله میتونید وام بگیرید .

سلام به همگی خواستم بگم ما به امید خدا تصمیم گرفتیم  بریم همون خونه که گفتم پیشنهاد دادن بریم توش زندگی کنیم و۳ تا پله داشت پایین  وبه امید خدا میخولیم پولمون که ۱۰۰ تومنه والبته یه مقدار شاید وام بگیریم بیشتر بشه بزاریم بانک وام بگیریم بنظرتون خوه این کارو کنیم وکدوم بانک پیشنهاد میدید البته یکم مشکل ضامن داریم حالا شاید جور بشه من میگم بزاریم ویپاد سود بگیریم وباهاش قرعه بنویسیم چون خودم چند سالیه که قرعه مینویسم ونفر اول خودم بر میدارم میگم اینم بزارم بانک باسودش قرعه بنویسم دوباره چون واقعا همون حقوق کامل میره برای قسطا وقرعه اینا وخرجی بابد با اسنپ کار کنه همسرم میشه شما هم نظر بدید معصومه جون شما هم پیاممو دیدی حتما نظرتو بگو عزیزم‌

2810