2777
2789

تولدم نزدیک   

فک کردم همسرم یادش نیس ولی پرسید کادو چی میخای طبق چیزایی ک تو تاپیک زنی ک خرج نداره ارج نداره یاد گرفتم یه رستوران لاکچری خواستم بریم برا کادو موبایل پیشنهاد داد که فکر بدی نیس البته گوشیم خوبه باید قسطی بخره و کلی سود بده

قرار شد مدل انتخاب کنیم که فرصت نشده

سفر یه روزه اطراف تهران رفتیم سعی کردم خوب خرج کنم ولی خیلی جاها دوباره صرفه جویی کردم و نتونستم موفق بشم و با دومین پیام کشف حجاب قشنگ از دماغمون در اومد

از طرف محل کار همسرم ماشین اقساطی میدن که با بیرون تنها فرقش مدت بازپرداخت اقساط که چند ماه بیشتر نه پول اولیه رو داریم نه میتونیم قسط بدیم

اعصابم داغون هر چی داشتیم و برا خرید خونه دادیم که اشتباه محض بود 

کاش با ۶ و نیم دو تا خونه میخریدیم یا یه مقدار از طلاها رو نگه میداشتیم 

خواستم بگم همه پس انداز و تبدیل نکنید برای روز مبادا هم نگه دارید

گلم توچی داری ب سود میرسی چکار داری انجام میدی میشه ب منم بگی

عزیزم دوره ناخن و مژه دیدم قبل از عید 

و شروع کردم ب کار 

الان درآمدم بیشتر برای اجاره میز و خرید وسایلم میره چون قیمتامو پایین زدم 

یکم مشتری دار بشم و دستم راه بیوفته درآمدمم میره بالا تر میتونم ازش پس انداز کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون بابت راهنماییتون..راستش فکرم اینه که توی محضر قید کنم که این۳ دونگ بابت یک سوم مهریمه..البته ب ...

عزیزم این سه دنگ بابت زحمت هایی هست که برای این خونه کشیدی نه مهریه

اگه هیچ کمکی نمیکردی و این سه دنگ رو میگرفتی بله

اما در این صورت که تو هی وام گرفتی و کار کردی و پولش رو دستی تقدیم کردی چرا اخه؟

به جاش ماچش کن   😁😁😁

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیز مهربونم چقدر دعات انرژی داد بهم .بعد اون برنامه ریزی بلندمدتی که برای اون دوستمون گفتید من لیست ...

دورت بگیرم

در مسیر که باشی خدا هم برکتش رو میده

درسته تا ۴۰۵ قسط دارین اما هی کم و کمتر میشه

مثلا شاید مجددا ۴۰۴ بتونین فکر کنین برای وام جدید و یک خونه ولو ارزون قیمت و پایین شهر. اما مال خودتون که هیچ بنده ای نتونه بیرونتون کنه

ما خودمون از زمانی که من به دنیا اومدم با کلاه برداری عموم، مستاجر بودیم تا سه سال پیش که پایین شهر مشهد خونه خریدیم.

اصلا نمی‌فهمیم چطوری ماه و روز میگذره.

نه استرس اجاره هست نه بیرون کردن صاحب خونه

باور کن خونه خریدن چند پله سطح زندگیت رو بالا میبره. استرست رو کم میکنه. 

برای رسیدن به این سطح ارزشش رو داره که دو سال تو و همسرت کمی بهتون فشار بیاد اما بعدش یهو راحت میشین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خانوم های گل میشه منو راهنمایی کنید...

من ۱۰۰ تومن بلو دارم 

۵۰‌تومن ویپاد .فعلا تا جند وقت لازم ندارم چیکار‌کنم توی این برنامه ها که بتونم ماهیانه سود بگیرم؟؟؟ 

طلا و اینا نمیتونم بخرم پول شوهرم هست گفته بزار توی حسابت ک این برنامه ها بهت وام بدن همین 

سلام دوستانهمسر من چون درآمد ثابت نداره و تا الان حداقل ۱۲ تومن از پدرش قرض گرفته تا قسط هاشو بده ، ...

دلت نسوزه

ازش بگیر اما با مدیریت خرج کن. هرمقداری هم لازم و واجب نیاز داشت دقیقا همونقدر بده نه بیشتر

هم بهت اعتماد میکنه هم اون پول رو هدر ندادین

حتی ۴ هزار تومن هم با ارزشه.  چون میشه یک سوت طلا در طلاسی 

سلام خانم گل ها روزتون بخیرمن یه سوالی ذهنم درگیر کردهاگر طلاسی یهو اپلیکیشنش غیر فعال بشه یا بگن گر ...

برای همین بیشتر از ۱۰ ۱۵ تومن نگه ندار

ریز ریز که جمع کردی و مبلغی شد که تونستی باهاش طلاهای فیزیکی آبرومند یا سکه پارسیان در وزن دلخواهت بخری، خارج کن و بخر

نگران یک مقدار سود طلافروش نباش. در عوض امنیت طلا دست خودت باشه بالاتره

ممنون بابت راهنماییتون..راستش فکرم اینه که توی محضر قید کنم که این۳ دونگ بابت یک سوم مهریمه..البته ب ...

عزیزم من از یه وکیلی شنیدم این حرف رو و خیلی به نظرم منطقی اومد

میگفت کی گفته مهریه فقط برای روزهای با هم بودن است

دور از جون همسرت هزار بار، ولی خدای نکرده اتفاقی بیفته و ایشون نباشه دقیقا اصطلاحی که اون وکیل به کار برد رو میگم، میگفت فقط مهریه است که میتونه جلوی هجوم قوم شوهر به اموال رو بگیره

طبق قانون سهم الارث زن از شوهرش خیلی کمه از مادرشوهرش هم کمتر ارث میبره مخصوصا اگه بچه داشت عملا خیلی کمه و فکر کنم یک هشتم است

اون سکه هایی که آقایون مهریه می‌کنند و میگن کی داده کی گرفته، واسه فقط روزای با هم بودن یا طلاق نیست یه عمر زن و شوهر پا به پای هم زندگی کنند خدای نکرده مرد بمیره قوم شوهر میتونن زن رو آواره کنند فقط مهریه است کا چون جزو دیون ممتاز است یعنی اول از هر چی باید ادا بشه کمک حال زنه

من جای شما باشم با توصیفاتی که کردی حتی از یه سکه ام هم نمیگذرم

یکمم من گزارش بدم از این مدت که شرایط زندگیم به کل عوض شده وخونمو بردم سمت مادرم از تنهایی نجات پید ...

خیلی بهتون افتخار میکنم😍😍😍 افرین بانو❤

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
نه عزیزم سوخت نمیشه ، حالا مدت خیلی طولانی نمیدونم میشه وام رو نگه داشت یا خیر ولی برای ۶ ماه تا یکس ...

عزیزم یه سوالم من بپرسم

الان اگه سکه هام تو ویپاد جمع بشه و وام ۲۰ میلیونی رو بگیرم،اون سکه ها حذف میشه و باید دوباره سکه جمع کنم برای وام ۵۰ میلیونی؟یا ادامه ی همون سکه های قبلی پیش میره؟🙏🌻🌻

سلام دوستان انشالله همگی خوش و خرم و پر طلا باشید  دوستان یک سوال دارم ایا خریدن طلای زینتی یا سکه پارسیان به صورت اقساط از اسنپ پی به صرفه هست؟و اینکه اصلا چطوری باید قسطی خرید کنیم اگر دوستان بلدن لطفا توضیح بدن ممنون میشم 

سلام دوستان انشالله همگی خوش و خرم و پر طلا باشید دوستان یک سوال دارم ایا خریدن طلای زینتی یا سکه پ ...

به نظر من خرید سکه از حقانی حتی با هزینه ارسال ۴۰ تومنی

از اسنپ پی که حدودا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن گرون تر میده

صرفه بالاتری داره

برای همین بیشتر از ۱۰ ۱۵ تومن نگه ندارریز ریز که جمع کردی و مبلغی شد که تونستی باهاش طلاهای فیزیکی آ ...

موافقم ... نمیدونم چرا به این اپ  ها اصلا اعتماد ندارم

من از ۷۵ شدم ۵۵ ممنونم خدای مهربونم
بنظر من حرمت لباس خونگی کمتر از لباس بیرون نیست🌹لباس خونگی رو برای دل خودمون میپوشیم🌹لباس خونگی مط ...

سلام عزیزم درخواستی دوست دادم اگر دوست داشتید قبول کنید ازتون راهنمایی میخاستم با تشکر 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810