2777
2789
سلام عزیزم منم به این اطلاعات نیاز دارم به نظرت تاپیک بورسی رویا جون و بخونم کامل یاد میگیرم ؟؟

اره عزیزم

من خودم از همین تاپیک یاد گرفتم + سرچ در گوگل 

کد بورسی گرفتم ، کارگزاریم هم مفید هست ،مفید کارت هم گرفتم که همون کارت ویپاد 

خرید و فروش صندوق های درآمد ثابت بورسی هم خیلی راحته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

همسر من چون درآمد ثابت نداره و تا الان حداقل ۱۲ تومن از پدرش قرض گرفته تا قسط هاشو بده ، قرار بود ماهیانه دو تومن به من بده که الان دو ماهه چیزی نداده.

این ۱۰۰ صفحه اخیر با شما بودم و قبلا هم شما رو دنبال میکردم

مزایایی که این تاپیک برای من داشت: 

خیلی اهل غذای بیرون بودیم ، الان کمش کردم ، نهایتا ماهی سه چهار بار و سعی میکنیم آش و فلافل بخوریم و ماهی یکبار رستوران بریم

قبلا بفکر شام و نهار نبودم (خیلی کم پیش میومد) الان به لطف شما با هر چیزی که تو خونه دارم سعی میکنم غذا بپزم و الان سعیم بر اینکه فریزر رو پر کنم تا دستم باز باشه برای غذا درست کردن.

و اینکه پدرم ۳ تومن برام ریخت ،اگر فاطمه ی قبل بود همه رو پیتزا و لباس میخرید ولی به خودم گفت اینبار نه! ۱۵۰۰ طلاسی طلا خریدم

۲۰۰ هم ماه قبل طلاسی خرید کرده بودم

۳۰۰ هم هدیه گیرم اومد اونم دادم طلاسی

هدفم این بود امسال ۳ گرم طلا بخرم که توی ماه اول ۰/۵۵۰ سوت طلا گرفتم فعلا 😍

پس اندازم مخفیه.

شوهرم ذره ای اهل پس انداز نیست و هرچی پول تو کارتش داشته باشه خرج میکنه مثلا ۱ تومن داره رفته گلابی و گیلاس کیلو ۱۸۰ خریده🤦🏻‍♀️

الانم میدونم ۵۰۰ تو کارتش داره ولی نمیدونم چکار کنم ! اگر بهش بگم ۳۰۰ بریز میریزه ولی دلمم براش میسوزه که چیزی برای خودش نمیمونه

اما قصد دارم امروز بریم فروشگاه اون ۵۰۰ رو خرج کنم هم فریزرم پر شده هم شوهرم پولو الکی خرج نکرده

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام خانومای گل . یک سوال دارم ، یکی از کاربرها قبلا درمورد کارگذاری مفید یه پست گذاشته بود ، گفته ب ...

بله عزیزم داخل کارگزاری مفید پول داخل قدرت خریدش بمونه تقریبا ۲۸ درصد سالیانه سود داره .

البته داخل تنظیمات کارگزاری رو چک کنید طرح حامی فعال باشه . 

بله عزیزم داخل کارگزاری مفید پول داخل قدرت خریدش بمونه تقریبا ۲۸ درصد سالیانه سود داره .البته داخل ت ...

گلم اگر امتیاز وام ۵۰ تومنی توی ویپاد فعال بشه برامون و ما اون موقع وام رو نگیریم امتیازش سوخت میشه ؟؟؟؟ 

یا وام ک فعال شد هر موقع ک خواستیم میتونیم بگیریم؟؟؟

قربونت بشمانشالله به حق همین ماه پربرکت خیلی سریع خبر خونه دار شدنت رو بگی بهمون

عزیز مهربونم چقدر دعات انرژی داد بهم .بعد اون برنامه ریزی بلندمدتی که برای اون دوستمون گفتید من لیست اقساطمو اوردم دیدم قشنگ تا 1405قسط داریم،یکم ناامید شدم ولی دعاتو که دیدم کلی ذوق کردم🤩🤩

گلم اگر امتیاز وام ۵۰ تومنی توی ویپاد فعال بشه برامون و ما اون موقع وام رو نگیریم امتیازش سوخت میشه ...

نه عزیزم سوخت نمیشه ، حالا مدت خیلی طولانی نمیدونم میشه وام رو نگه داشت یا خیر ولی برای ۶ ماه تا یکسال که مطمئنم سوخت نمیشه .

سلام خانومای گل . یک سوال دارم ، یکی از کاربرها قبلا درمورد کارگذاری مفید یه پست گذاشته بود ، گفته ب ...

سلام عزیزم 

کارگزاری مفید رو باید ثبت نام کنی با گوشی و از تو گوگل 

بعد واریز میکنی ب حساب بورسیت 

چیشو توضیح بدم؟ 

اگر کارت ویپاد هم داشته باشی میشه مفید کارتت و انی برداشت از حساب بورسیت هم داری ک میاد ب ویپادت 

خب خداروشکر انگار اوضاع سایت بهتره 

سلام دوستای گلم 

پریروز بدون خرج گذشت و بچه ها بستنی نخاستن و دورهمی خیلی خوش گذشت 

دیروز هم با مواد تو خونه غذا رو پختم و بی خرج بودم 

امروزم همینطور ❤️😍 

فقط ی بسته نان اونم همسرم از کارمرد اسنپش خریده.

طلا هم ک فعلا نشد بهرم تا هفته اینده دندونای پسرم درس بشه و بیمه پول رو برگردونه باید یکم نقد داشته باشم 

با همسایه ها قرار وام گذاشتم ک انشالله اگر بشه اولیش مال خودم بشه  ک از ماه اینده این قرعه کشی رو انجام میدم🌷 

خرده ریزامم ک گرفتم واقعا ذهنم ازادتر شده این از گزارش من در این مدت کوتاه❤️ 

برنامه فردا هم احتمالا در منزل پدر باشیم❤️

سلام خانم گل ها روزتون بخیر

من یه سوالی ذهنم درگیر کرده

اگر طلاسی یهو اپلیکیشنش غیر فعال بشه یا بگن گرفتنشون و ... چکار باید بکنیم؟ دستمون به کجا بنده؟

من از ۷۵ شدم ۵۵ ممنونم خدای مهربونم
سلام عزیزم آره الان تو هتل هستیم دراز کشیدم. ناهار خوردیم دفعه های قبل تعداد روزهای خیلی بیشتری میمو ...

سلام سفرخوبی براتون آرزومیکنم❤️

من چون وقتم‌کمه و دیربه دیر میتونم بیام سایت سربزنم اینجا که عنوان شد می پرسم سوالمو امیدوارم دوستان دیگه هم پاسخ بدن

اینکه چجوری تو چمدون وسایلی مثل پلوپز رو میبرید ؟ نمیشکنن؟

من امسال با ایران ایرتور رفتم دبی چمدونم رو از که چین همسرم  خریده بودن وخیلی مقاوم بود ولی شکسته بودنش و دی تو دی هم ی چمدون برزنتی گرفتم وموقع  برگشت اون رو هم پاره شده بود

ممنون میشم راهکار بردن وسایل برقی رو بهم بگین🙏

قشنگم همون اول که حقوق ها رو واریز کردن همه رو بریز توی یک کارت.اول قسط و قرض و وام ها و قبض و پول ا ...

ممنون عزیزم امشب درصد بندی میکنم 

دوستان من هیچ پس انداز و طلای مخفی ندارم ،حتی طلاهایی که دوران مجردی داشتم رو از شوهرم مخفی نکردم البته تا الان نیازی به فروش نبوده و قرارمون بوده فقط برای خونه بفروشیم اما ته دلم میگم شاید بهتر باشه شروع کنم مخفی رو ولی بازمیگم وقتی اون با من روراسته چرا من برم دنبال پنهون کاری

یه مدت هم کار میکردم که حقوقم تمام و کمال پس انداز میشد و وام هم زیاد گرفتم و همه ی پولهایی که جمع کردیم رو دادیم برای مسکن ملی که به نام همسرم هست

خانوما من ی نکته بگم واسه سلامتی شاید ب درد کسی خورد 

عمم رو بردیم دکتر گفتند ک زانوهاش سابیده شده 

وقتی ک دمر میخابه ادم دو زانو رو ههمه

باید بینشون بالشت بزاری ک ساییده نشه 

این باعث میشه کیست هم در نیاد داخل زانو 

2810