2777
2789
،🔴🔴🙏🏻لطفا لطفا به من کمک کنید🙏🏻❤️😘سلام خانوم قشنگا؛زنای زندگی که مثلتون پیدا نمیشه🌷من اول را ...

عزیزم به نظر من برای شروع یک پی کی تمیز بخر. پراید از ۲۰۰ تومن شروع میشه و به نظر من با این شرایط گرونه

توی مشهد از ۷۰ تومن شروع میشه تا ۹۰ تومن

توی دیوار شهرتون رو نگاه کن

چون هم قیمتش خیلی مناسبه هم لوازم یدکی و تعمیرات

اگه بخوای مثلا یک پی کی تمیز بخری که ۸۰ تومن باشه

و ماهی ۶ تومن درآمد داری و همچنین خونه والدینت هستی

به نظر من ماهی ۴ تومن پس انداز کن و ماهی دو تومن خرج کن. تونستی بیشتر هم پس انداز کنی حتی ۲۰۰ هزار یا ۵۰۰ هزار تومن بیشتر هم غنیمته.

حدودا میشه ماهی یک گرم و دویست سوت طلا.

اینطوری ماهیانه که این وزن طلا رو بخری، ۲۰ ماه دیگه میتونی پی کی بخری 

اگه هم برات زیاده میتونی دیگه خودت ضرب و تقسیم کنی و مدت بیشتری با مبلغ کمتر پس انداز کنی

در این بین از والدینت بتونی پول بگیری حتی ۱۰ میلیون هم خدا بده برکت. سریع طلا بخر و همینطور به سمت هدفت حرکت کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه عزیزم بچه جاده قدیم هستم 😂😂😂خونمون بلوار توس هست محله گلریزمیشه آخر شاهد قاسم آباد. کوچه پست پ ...

قربونت🥰

خیلی ازت دورم وگرنه حتما میومدم 🙂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم ب راهنمایتون نیاز دارم من تنهاداریم فقط یک انگشتره طلا و الان ب چرخ خیاطی نیاز دار ...

چرخ خیاطی بخر

فقط به شرط اینکه مثل یک شیر زن واقعی کار کنی و ازش پول دربیاری

اولا اینکه چرخ خیاطی هم پوله. هرموقع خواستی فروش میره

دوما با تبلیغات گسترده و قیمت مناسبی که بگیری، مثل مورچه مشتری میاد توی کارگاهت انشالله

خیلی سریع میتونی انگشتر که سهله سرویس طلا بخری برای خودت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نه عزیزم سودش سالانه تقریبا ۱۲ درصد میشه یعنی بیست تومن با باز پرداخت ۶ ماهه باید بیست و یک میلیون و ...

یعنی اقساط وام تا ۶ ماه هست؟،ماهی چقد باید پرداخت کنیم قسطو ،ممنون از پاسخگویتون

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
قربونت عزیزمقصد توهین ندارم به خدا اما فقط توهم نزن که باید حتما در فلان منطقه با فلان متراژ بشینیت ...

درسته نه بابا همین که متراژش بالا باشه خوبه الان ما یه ۵۰ متری دوبلکس داریم که بالا۳تا اتاق داره و پایین آشپزخانه و پذیرایی هستش پله ها اذیتم می کنه دوست دارم خونه ۱۰۰متری دوخوابه حیاط دار باشه همین کوچه بالایی هم باشه خوبه فقط دیگه پله نباشه🤕

چرخ خیاطی بخرفقط به شرط اینکه مثل یک شیر زن واقعی کار کنی و ازش پول دربیاریاولا اینکه چرخ خیاطی هم پ ...

عزیزم ممنون که جواب دادین  چشم ممنون عزیزدلم 😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
چرخ خیاطی بخرفقط به شرط اینکه مثل یک شیر زن واقعی کار کنی و ازش پول دربیاریاولا اینکه چرخ خیاطی هم پ ...

عزیزم فقط  من اموزش دارم میبینم فعلا 

یعنی اقساط وام تا ۶ ماه هست؟،ماهی چقد باید پرداخت کنیم قسطو ،ممنون از پاسخگویتون

۶ ماهه و دوازده ماهه داره اگر دوازده ماهه بخواید باید ۱۸۰۰۰ سکه جمع کنید

قسطش تقریبا ماهی ۳میلیون و ۵۵۰ هزار تومن میشه که البته قسط اولش بیشتره مثلا حدود ۴ تومن و هر ماه قسط کمتر میشه ولی میانگین ۳۵۵۰ میشه هر قسط

عزیزم فقط من اموزش دارم میبینم فعلا

پس فعلا نفروش

چون رشد طلا صعودی هست

تا پایان آموزش هم برو جایی وردست وایسا خیلی به اموزشت کمک میکنه

هرموقع دیگه به امید خدا آموزشی کامل شد همونجا انگشتر رو بفروش و کار رو شروع کن

خانم های عزیز من 13 تومان پول دارم شوهرم هم خانوادش یه مشکل بزرگ دارن اما خودشون پول دارن دخترم تخ ...

طلا بخر اما مخفی

چون تا به خودت بیای طلا رفته

دخترت این همه وقت روی زمین خوابیده

دو سه ماه دیگه هم بخوابه بعد همسرت می‌خره. فقط بهش بگو به باباش هر چند وقت یکبار بگه تخت خواب میخوام کمرم درد گرفته رو زمین

معصومه جون یک چیزی خواستم بگم بهتیادته گفتم این ماه مخارج دست منه؟قسط های این ماه رو دادیم و ۱۰ تومن ...

زهراجان ازراهنماییات کلی لذت بردم

بنظرت میلی معتبره؟

خیلی شک وتردید دارم بابتش نمیدونم چرا

اینم بگم من شاغلم ووام میگیرم ومثلایه تیکه طلامیخرم اینجورنیست خوردخوردپول بیاددستم یاهمسرم بده یاازخرجی خونه،نه راستش دستم نمیاد،بخاطرهمین شرایط برای من میلی کاربردداره؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اگر از اخلاق شون مطمئن بودم حتما قبول میکردمما خودمون هم نمیخواستیم اون یکی واحدمون رو اجاره بدینولی ...

ممنونم عزیزم بله اینا خودشون خیلی پولدارن وواقعا احتیاجی ندارن واز لحاظ کاری هم دختراش میان کار میکنن وما فقط اونجا هستیم خدای نکرده مشکلی پیش اومد کمک کنیم البته من خودم اونطور نیستم اگه واقعا بتونم حتما در حد توانم کار هم میکنم براشون فقط حواسم وفکرم پیش حرفای مردم مونده که چه حرفا بزنن والبته اینا گفتن ما پیش کسی هم نمیگیم که از شما پول نگرفتیم وشما هم نگید 

زهراجان ازراهنماییات کلی لذت بردمبنظرت میلی معتبره؟خیلی شک وتردید دارم بابتش نمیدونم چرااینم بگم من ...

گلم ببین من برای این یک و نیم گرم

مجموعا باید حدود ۷۰ تومن هزینه کنم.

چون نرم افزار موقع خرید و فروش یک مبلغی به عنوان سود برمی‌داره. من دیدم اینطوری برام راحت تر از پارسیان هست چون میتونم زود نقد کنم.

البته اگه بخوام مبلغ پایین تر نقد کنم مثلا ۵۰۰ هزارتومن بردارم، کلا ۷ هزارتومن کارمزد میگیره که با توجه به این افزایش طلا و سودی که کردم، ارزشش رو داره

حتی سکه پارسیان بخوای کوچیک کوچیک بخری باید کلی پول وکیوم بدی که موقع فروش همون رو کسر میکنن.

حالا سود و اجرت طلای زینتی به کنار

به نظر من اگه مبلغ زیر دو سه تومن برات میمونه از میلی یا طلاسی بخر. بهش دست هم نزن تا بشه مثلا ۷ ۸ تومن به بالا. اون موقع بفروش یک طلای نمادار بخر.

به نظرم بیشتر از ۱۵ تومن توی این سایت‌ها نگه ندار. نهایتش ریز ریز جمع کن یهو برداشت کن یک ربع سکه بخر.

اگه هم مبالغی که برای طلا هزینه میکنی بیشتر از ۱۵ تومنه پس همون طلا یا سکه فیزیکی که میخری بهتره.

اکه تونستی با مدیریت مخارج یا پولهایی که بی هوا دستت میاد توی میلی یا طلاسی سوت طلا بخری عالیه. به عنوان یک هدف بهش نگاه کن. مثلا این ریز ها باشه برای تعویض پرده یا سرویس چینی و ...

این اپ ها بیشتر برای سرمایه گذاری های خرد هست. اینجا ایرانه به هیچی اعتباری نیست 😁

گلم ببین من برای این یک و نیم گرممجموعا باید حدود ۷۰ تومن هزینه کنم.چون نرم افزار موقع خرید و فروش ی ...

خیلی کامل وجامع خیرببینی

فقط یه سوال مثلا من درحد ۵تومن توی میلی ریز ریزخرید کردم

بعدمیخوام چندماه بعد پولمو بردارم

مثلا تواین مدت ۵۰۰تومن سود کرده پس ۵۵۰۰نقدمیتونم بردارم؟؟؟

درست متوجه شدم؟

طلاسی هم همینطوره؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
2810