2777
2789
گلم توی دیوار بگرد ببین خونه مد نظرت در محله و متراژ و سال ساخت مد نظرت چه مقدار پولشهفرض میکنیم دو ...

وای چه خوب بود این ممنونم 💚عالی هستی من همیشه دنبال تعویض خونه بودم ولی نمیدونستم چجوری باید برنامه ریزی کنم خوب پولم جمع کنم بی ارزش میشه وراهکارت خیلی خوب بود مرسی❤️

سلام همشهری جاناحیانا طلاب نیستی😉😁😂😂

نه عزیزم بچه جاده قدیم هستم 😂😂😂

خونمون بلوار توس هست محله گلریز

میشه آخر شاهد قاسم آباد. کوچه پست پلیس راه قوچان هستیم دقیقا 😂

بیشتر خواستی نشونی بدم بیای خونمون یک چای در خدمت باشیم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر شوهر من همین کارو کرد الان اون خونه که گرفته یساله گذاشته بفروشه هنوز نفروخته🤕یکم بی صبر هم ه ...

البته اره اما بعضی ها هم فکر میکنن خونشون میلیاردی میارزه

یکم توی توهم هستن

برادر شوهرت قیمت خونش رو ۱۰۰ ۱۵۰ میلیون کم کنه سر هفته فروخته

پدرشوهر خواهر منم همینطوریه. یک زمین داره خود املاکی قیمت داده ۷۰۰ میلیون. میگه نه زنین من کم کم دو میلیارد ارزش داره باشه تا مشتری بیاد😂😂😂

الان ۵ ساله مشتری نداره 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
وای چه خوب بود این ممنونم 💚عالی هستی من همیشه دنبال تعویض خونه بودم ولی نمیدونستم چجوری باید برنامه ...

قربونت عزیزم

قصد توهین ندارم به خدا اما فقط توهم نزن که باید حتما در فلان منطقه  با فلان متراژ بشینی

تو شانت خیلی بالاست در این شکی نیست. اما همه خونه اولی هایی که خودشون خریدن و کسی کمک نکرده، از پایین شهر شروع کردن

همون پایین شهر معلم و کارمند و کارگر و مغازه دار هم زندگی میکنه

قدیم ها بود که پایین شهر مخصوص معتادها و دزدها بود. الان به لطف تحریم ها همه قشری هست و کمتر بی فرهنگ بینشون هست.

انشالله به سلامتی عزیزم ❤️ ببین فدات شم تو بیا هدف گزاری کن ...الویت بندی کن ...قشنگ برنامه ریزی داش ...

معصومه جون یک چیزی خواستم بگم بهت

یادته گفتم این ماه مخارج دست منه؟

قسط های این ماه رو دادیم و ۱۰ تومن از قرض ۲۰ تومنی یک نفری رو دادیم 

یک سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی خریدم 

تا الان ۸ تومن برام مونده که هم تولد خواهرم پیش روست هم مخارج ماهانه

دیشب جو گرفت منو و یک گرم و پونصد سوت طلا از میلی طلا خریدم

حدودا شد ۵ میلیون و ۳۰۰

از دیشب تا حالا ۱۵۰ هزار تومن سود کردم😁

گفتم سه تومن که تموم بشه از همین میلی پونصد هزار تومن میفروشم باز خرج میکنیم. خواستم ببینم تا آخر ماه چقدر از پول میتونه به عنوان سود پس انداز بشه

اینها همه جدا از اون سکه پارسیان ۵۰۰ سوتی هست که به خودم قول دادم هرماه بخرم و تا الان ۳ تا خریدم. به علاوه طلای مصرفی که میخریم.

چه عالی بود🤩🤩😍😍این برنامه ریزی .لایک کم بودبرای این پست عالی

قربونت بشم

انشالله به حق همین ماه پربرکت خیلی سریع خبر خونه دار شدنت رو بگی بهمون

ومنی که از حقانی طلا مرداد ماهمو گرفتم چرا الان این پستو ببینم🥲☹️چون واقعا سودش زیاد بود حقانی یه ز ...

عزیزم حقانی فقط سکه هاش ارزش اقتصادی داره

بقیه طلاهاش به شدت پر ضرر هستن

کاش یکم دیگه صبر میکردی و یک ربع سکه میخرید

اما فدای سرت. بگو این مول رو رد کردم برای اینکه بلا رد شه

چقد ناراحت شدم ...من خودم عروسم ،دخترم هستم پدرم هر چی میخره باید نصف بنام مامانم بزنه ،یعنی من یه ج ...

خدا پدر و مادر نازنینتو حفظ کنه عزیزم

آفرین به دل بزرگت

متاسفانه بابام به شدت به حرف عروسا گوش میده تو مرحله بعدم به حرفا پسرا گوش میده اگه من و خواهرم چیزی بگیم فکر می‌کنه بخاطر خودمون میگیم.تازگیا هم برادرم داره از سادگی مادرم سواستفاده می‌کنه و نشسته زیر پاش ک خونشو ک دو طبقه س بده به برادرم ک شراکتی بسازنش من و خواهرم گفتیم اینا بارها بدجنسی خودشونو ثابت کردن گول نخور اما مامانم گوش نمیده.بخدا اونقدر عروسامون بدجنسن ک من و خواهرم میترسیدیم برن سروقت مامانم بخاطر طلاهاش زبونم لال بلایی سرش بیارن.پول پرست و بدجنس رو دستشون نیست😔

خانوما به نظرتون کادو سر عقد همچین پلاکی به عنوان کادو بدیم زشته نمیخوام پول بدم

به نظر من این پول یک سکه پارسیان یک گرمی میشه

سکه ببرید وجهه بهتری داره

البته این فقط نظر شخصی من هست. اما سمت ما این پلاک ها رو برای نوزاد میبرن

بالاخره بعد از چند روز خوندن مداوم در این ساعت رسیدم به صفحه اخر خانما خواهش میکنم برای تشکر از هم ل ...

اول پوست و لباس در حد معقول

بقیه اش هرچی موند از میلی یا طلاسی طلا بخر

سلام 

این پیام ویپاد ،یعنی سکه ی دو برابر برای وام 🥳

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810