2777
2789
سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفان ...

عزیزم بنظر من اگر میدونی که همسرت هم تلاش میکنه و پول پس انداز میکنین اینکارو حتما انجام بده . چند سال بعد ک خونه یا زمین بخرین همه یادشون میره چجوری پس انداز کردین . مهم موفق شدنه و نباید ب حرف بقیه اینجور وقتا اعتنایی کرد .

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

یعنی الان بالای من دو تا خونه به اسم مامانم زده کسی می‌تونه بگه غیر قانونیه؟عروسا خیلی ناراحت شدن گف ...

چقد ناراحت شدم ...

من خودم عروسم ،دخترم هستم 

پدرم هر چی میخره باید نصف بنام مامانم بزنه ،یعنی من یه جوری حرف و میندازم وسط که دیگه تو عمل میمونن 

بعضی وقتا بابام میخاد به شوخی بگه نه 

ولی منم به شوخی میگم چرا 😘🥰 ولی نمیذارم حقی از مامان عزیزم پایمال بشه و دوست دارم دلش گرم باشه 

دو سال پیش یه خونه خوب خریدن همونجا سند بنام جفتشون زده شد 

الانم ایشالله تو زمستون تصمیم دارن تبدیل کنن به یه واحد آپارتمان پول های خرد و ریزو اونجام دوباره خودم هستم میگم سه دنگ سه دنگ بزنن 

در مورد مادر شوهر و پدر شوهرمم همین جوری ام تا جایی که به من مربوط بشه 

سال قبل مادرشوهرم عملی داشت که هزینه اش زیاد بود 

میخاست یه تیکه زمین بفروشه ،جالبه که داماداش اومدن گفتن به ما بفروش ،کلی هم تخفیف میخاستن 

منو همسرم حساب کردیم گفتیم ما هزینه عمل و میدیم شما کم کم به ما برگردن ( برنمیکردوند هم مهم نبود خدا رو شکر تو اون تایم اوضاع خوب بود ). 

خلاصه مادر همسرم تا پای عمل اومد ولی لحظه ی آخر یکی از چکاپ هاش خوب نیود و دکتر گفت عملت پر ریسکه و عمل کلا کنسل شد 

خوش ذات باشیم 👍🥰

ذات خوب پشتش خداست 🙌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پول توی ویپاد بلوکه نمیشه فقط باید یه روز کامل بشه که سکه بهش تعلق بگیره ۳۰ میلیون روزی ۳۰۰ تا ...

حتما بازپرداختش زیاده؟چقد ماهانه باید قسط بدن؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام مامان سبحان جان من امروز سامانه بام و چک میکردم دو تا وام دیگه هم اضافه شده یکی پذیرنده ملی قرض ...

سلام عزیزم ، من هم الان چک کردم ولی چیزی ندیدم نمیدونم اصلا در موردش ولی اگر فهمیدم میگم حتما .

آره عزیزم قبلاها ، اون موقع تو نرم افزار بام گزینش بود سایت جداگانه هم داره ، ولی دیگه نزاشتمصندوق ه ...

سلام عزیزم 

منم به این اطلاعات نیاز دارم 

به نظرت تاپیک بورسی رویا جون و بخونم کامل یاد میگیرم ؟؟

سلام عزیزم ، من هم الان چک کردم ولی چیزی ندیدم نمیدونم اصلا در موردش ولی اگر فهمیدم میگم حتما .

مرسی عزیزم 

برای منم امروز اومد این دو گزینه 

دقیقا قسمت تسهیلات که میری 

بعد قسمت درخواست تسهیلات ‌

نشون داده

مرسی عزیزم برای منم امروز اومد این دو گزینه دقیقا قسمت تسهیلات که میری بعد قسمت درخواست تسهیلات ‌نشو ...

الان رفتم دوباره نگاه کردم من قسمت افتتاح حساب رو نگاه کرده بودم .

داخل گو گل دیدم این طرح برای کسانی هست که دستگاه کارت خوان بانک ملی دارن .  

سلام دوستان فوق العاده من امیدوارم همیشه یدرخشید قبل از هر چیز مرسی از راهنمایتتون یعنی بهترین تصمیم ...

سلام عزیزم ، سایت برای ما هم همین هست با بدبختی وارد میشیم و اصلا هم معلوم نیست برای چی اینطوری شده . 

اگه خودتون هم توی مناطق متوسط شهر هستید که به نظرم نزدیک خونتون باشید از هرجهت بهتره

ممنون از نظرت گلم

بله،خودم مناطق متوسط و میشه گفت متوسط رو به بالا هستم

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
به نظرت ازچه سنی مناسبه برای آموزش بچه ها برای زبان؟

سلام گلم نظر شخصي من اينه كه  بهترين سن سه يا چهارسالگيه چون زبان مادريو كامل بلد شده حالا توانايي و پذيرش بالايي داره براي يادگيري زبان دوم اما فقط از طريق شنوايي و ديداري نوشتني نه و همراه با بازي و فان نه اجبار 

بعضي ها هم معتقد هستن از هفت سالگي به بعد ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم ، حسابی که سود بده دیگه امتیاز وام براش حساب نمیشه ، همین سامانه بام یک قلک داره که سودش ...

سلام مامان سبحان جون من اولين باره از شما سوال دارم از همه دوستان عذر ميخوام

ده ميليون بزارم چقد طول ميكشه وام ٥٠ميليوني فعال بشه ؟ 

و نكته ي اقتصادي امروز

احساس ميكنم شهريور شلوغتر ميشه چكاپ چشم دندون و آز براي پسرم دارم انجام ميدم بعد چكاپ  چشم آز دندان و زنان خودم و بعد چكاپ همسرم  و ان شاءالله كم كم استارت دندونامونو بايد بزنيم چون تو مدار بيوفتم  تا كامپوزيت پيش ميرم ان شاءالله....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوستان راهنمایی می خواستم یکی از فامیلامون ازما پول خواسته برای دوماه که برگردونه منم میخواستم ...

عزمزمه به نظر من بهشون قرض بدین

توی دو ماه هم طلا مگه چقدر بالا میره بیشتر از گرمی ۱۰۰ تومن؟؟

وقتی پس گرفتین بلافاصله طلا بخرین. به جاش از خدا قول بگیرین که اون طلاها رو فقط در شادی و عروسی و مهمونی استفاده کنید.

فکر کن به خدا قرض دادی و خدا به روش خودش براتون جبران میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عشقای‌من کسی از بچه های اینجا هست خونه پایین شهر داشته باشه و داده باشه رهن ‌بره جای بالاتر ب ...

عزیزم ما مشهد پایین شهر میشینیم اما خونه از خودمون هست

هیچ وقت این کارو نکن. پولت حیفه.  به جاش همون پول اجاره رو طلا بخر سه سال دیگه میری دوتا محله بالاتر. 

پایین شهر بعضی ها شاید بی فرهنگ باشن اما تو اگه خودت بدون حاشیه باشی و سرت به زندگی خودت باشه کسی کاری باهات نداره.

محله ما جای معتادها و اینها نیست. حاضرم قسم بخورم امنیتش از بالاشهر بیشتره. چون شلوغه و پر از آدم. 

سرظهر و ساعت ۱۲ ۱ شب هم چندتا مغازه باز هستن. من شده ۱۱ شب رفتم آبلیمو خریدم و اومدم. محله روشن و آدم رفت و آمد داشت.

فقط برای شلوغی و جای پارک ماشین دوست داریم بریم جای خلوت تر اگرنه از هرجهت دیگه محله ما بی نقص هست

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810