2777
2789
سلام دوستان فوق العاده من امیدوارم همیشه یدرخشید قبل از هر چیز مرسی از راهنمایتتون یعنی بهترین تصمیم ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

انشالله که اینجا شاهد موفقیت های پی در پی ات باشیم 

آره عزیزم برای منم همینطور ..... متاسفانه دیگه حوصله ای برام نذاشته ☹️کلافه شدم ...از بس که نوشت مشکل وب ۵۰۲

برای منم هیچی بالا نمیاره 🙁 الان هم به زور وصل شدم 

نمی‌دونم بعد نوشتن اکه ارسال بشه یا نه 

میبینم که دوستان ریپ زدن برام ولی صفحات رو برام بالا نمیاره اصلاااا 

بریم سراغ کارو بار و زندگیمون ❤️ انشالله یه چند مدت بگزره ببینیم درست میشه یا نه ....

سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفان ...

اگر از اخلاق شون مطمئن بودم حتما قبول میکردم

ما خودمون هم نمیخواستیم اون یکی واحدمون رو اجاره بدین

ولی چون  شوهرم ماموریت  میره و گاهی  شبا نیست ،نگران بود

به چند نفر اشنا سپرد 

و بعدش یه خانواده خوب به ما معرفی شد و ماطبقه پایین  رو با مبلغ پایین اجاره دادیم که یه خانواده دیگه هم باشن و ما خیالمون راحت باشه

این صاحبخونه شما  هم مثل ماست فقط میخواد یه خانواده مورد اعتماد کنارشون باشه 

حالا چون سنشون بالاست از اجاره کلا صرف نظر کردن که خدا خیرشون بده هم برای شما خوبه هم اونا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانمها.من تقریبا صدصفحه از تاپیک عقبم😬.

اما خب گفتم یه گزارش بدم.چون توی یکی از صفحات دیدم معصومه جون گفتن که گزارش بدیم😊.

ما که قبل عید با عنایت خدا و راهنمایی دوستان تاپیک تونستیم به واحد بخریم شکرخدا.دیگه حسابی زیرفشار قرض وقسط هستیم😬.

تا زمانی که خونه خریدیم واقعا نشد که هزینه ای برای خودم انجام بدم.بعداز عید خداروشکر وضع کارهمسرم بهترشد وکمی دستمون بازترشد  واین ماه تونستیم ۲۰ تومن قرض پس بدیم که حالا حالاها باید قرض پس بدیم چون حدود۲۰۰ تومن بدهکاریم که به فکر یه وام کم بهره هستیم براش.

برای خودم کمی هزینه کردم موهامو کراتین کردم صورتم نیاز به لیزر داشت انجام دادم.بعداز حدود یکسال و نیم رفتم یه لباس برای بیرون خریدم البته قسطی چون واقعا نقد نمیرسیم.

البته اینم بگم که با کمک خدا تونستیم بعداز خریدخونه یه ماشین مدل پایین بخریم که زیر پامون خالی نمونه.چون ماشین قبلی رو برای خرید خونه فروختیم.

و اینکه من سعی میکنم خریدهای خونه رو مدیریت کنم که واقعا زمان بیشتری مارو برسونه.این ماه دوتا مهمونی داشتم که خداروشکر تونستم خوب مدیریتش کنم.

حالا میخواستم نظر دوستان بخصوص معصومه جون رو در مورد عملکردم بعداز خرید خونه بدونم که خوب پیش میرم یا نیاز به بازبینی عملکردم دارم.

بلدنیستم تگ کنم.معصومه جون لطفا نظرتون رو بهم بگید خیلی ممنون از همگی😘😚😊

ممنون عزیزم نظرتون اعلام کردین🙏💜اگر بقیه معلمای محترم هم پیام منو دیدن ممنون میشم نظر بدن

سلام دوست عزیز من معلمم و ۱۳ ساله مدرسه دولتی تدریس میکنم اگه رفت و آمد بچه هاتون با خودتونه و ماشین دارید بهتره به سمت مناطق خوب شهر برید .

اگه رفت و آمد هرکدوم مستقل هست و با سرویس یا شخصی رفت و آمد می کنید به نظر من نزدیک خونه باشید بهتره فرسودگی ماشین شخصی و هزینه سرویس خودتون پس انداز میشه 

یک مورد هم که هست اینه که مناطق پایین شهر بچه ها معمولا سطح درسی پایین تری دارن کار فرسایشی معلم بیشتره  چون زحمت زیادی باید بکشه برای رفع مشکلات آموزشی بچه و درنهایت پیشرفت بچه ها هم کمتره زیاد هم زحمت معلم دیده نمیشه چون خانواده ها دغدغه درس زیاد ندارن چه زحمت زیاد چه کمکاری معلم زیاد دیده نمیشه

از اونطرف قضیه بالاشهر سطح اموزش معمولا بهتره خانواده ها دغدغه درس بچه ها رو بیشتر دارن چشم و هم چشمی بیشتری هم دارن از همدیگه خیلی پرس و جو میکنن در مورد معلما و اگه معلمی باشید که زحمت کش و کاربلد باشید زود معروف میشید و اگه برعکس باشه هم کاملا مشخصه دیگه 

دیگه خودتون بشینید فکر کنید ببینید کدوم مورد واسه شما بهتره

ممنون عزیزم نظرتون اعلام کردین🙏💜اگر بقیه معلمای محترم هم پیام منو دیدن ممنون میشم نظر بدن

اگه خودتون هم توی مناطق متوسط شهر هستید که به نظرم نزدیک خونتون باشید از هرجهت بهتره

ماشین ارزون شده که شده!!وقتی شما پولشو نداری از کجا باید جور کنی؟؟نمیشه که از گوشت تنت بکنی و بفروشی ...

واقعا بعضی اطرافیان خیلی بی درک هستن یاد  ی خانمی افتادم که اون زمان ها رفته بود کلیه ش فروخته بود داده بود پراید برا زیر پای شوهرش، بعد چند سال همین مرد طلاقش داد...

اگه آدم به حرف مردم باشه بیچاره میشه

رهاگردجان از چه نظر میگی ارزش نداشت؟

عزیزم قیمت کارخونه و بازار آزاد یکی شده بود ، تازه معلوم نبود بعد چندماه تحویل بدن

خیلی هم ماشین جونداری نبود ، دیگه همسرم مگان خرید با اون پول میشد دنا و تارا صفر بخریم ولی مگان ترجیحمون بود 

خیلی لطف کردید ی سوال داشتم برای ی بنده خدایی میخوام ثبت نام کنم پول پیششونه بزارن داخل ویپاد سر ماه ...

عزیزم پول توی ویپاد بلوکه نمیشه فقط باید یه روز کامل بشه که سکه بهش تعلق بگیره 

۳۰ میلیون روزی ۳۰۰ تا سکه بهتون میده که یک ماه میشه ۹۰۰۰ تا سکه با ۹۰۰۰ سکه میتونید ۲۰ تومن ۶ ماهه وام بردارید

سلام عزیزم ، حسابی که سود بده دیگه امتیاز وام براش حساب نمیشه ، همین سامانه بام یک قلک داره که سودش ...

آره عزیزم قبلاها ، اون موقع تو نرم افزار بام گزینش بود 

سایت جداگانه هم داره ، ولی دیگه نزاشتم

صندوق های درآمد ثابت بورس سودش بیشتره دیگه اونجا میزارم، افران و آوند

سلام بانوشماازطرح قلک بانک ملی استفاده کردی؟میشه سپرده یکسالع گذاشت؟ماهیانه چقدرسودمیده؟ومیشه غیرحضو ...

عزیزم بزن تو گوگل قلک بام ملی 

سودش روز شمار هست الان نمیدونم ماهیانه چتد درصده، نیاز نیس یه سال تو حسابت باشه ، کلا هم همه کاراش اینترنتی 

قبلا داشتم ، الان ترجیحم صندوق های ثابت بورس هستن

سلام عزیزم بانک ملی ۲ تا طرح داره .طرح مهربانی که پول هر چه قدر بمونه بعد از ۴ ماه همون مقدار با باز ...

سلام مامان سبحان جان 

من امروز سامانه بام و چک میکردم دو تا وام دیگه هم اضافه شده 

یکی پذیرنده ملی قرض الحسنه با سقف ۲۰۰ میلیون  

یکی پذیرنده ملی مرابحه  ۵ میلیارد 

شما راجع به اینا اطلاع دارید ؟؟

نه عزیزم باید حساب مهربانی افتتاح کنی و اصلا نیازی به بانک نیست همون سامانه بام و وارد بشید و افتتاح ...

کارتش رو حضوری رفتین گرفتین؟

منم حساب باز کردم اما هنوز برای کارت اقدام نکردم

2810