2777
2789

سلام عزیزان 

روزتون به خیر و شادی  

یکی از نزدیکان من بهم گفت بیا با هم بریم فلان فروشگاه یه بن دو تومنی دارم خرید کنیم 

منم باهاش رفتم   

یکی از عزیزان منه نمیخوام ببرمش زیر سوال ولی حرف مدیریت و خرید درست در میونه 

منم اونجا می‌چرخیدم نخواستم پا به پاش برم که راحت باشه 

ولی بهش گفتم مرغای بسته بندی عالی داره سفید و با کیفیت تا تموم نشده بیا بردار 

گفت نهههه ولش کن     

خودش هم ۵۰۰ گذاشت رو بن و درحد دو و نیم خرید کرد 

بعد از خرید رفتیم بیرون نشستیم 

دخترش گفت مامان ماست خریدی ؟گفت نههه ماست ارگانیک می‌خوام میرم جای دیگه 

گفت شیر چی؟ 

گفت نهههه پاکتی بود 

گفت تخم‌مرغ هم که تو خریدا نبود 

گفت والا با دوتومن چی میشه خرید 

خریداش هم یه پنیر پیتزای خیییلی بزرگ،روغن مایع چن لیتری چونکه غذاهاش رو خیلی چرب درست می‌کنه ،انواع کنسرو  ،انواع سس

خرید مفیدش عسل و دو سه تا کنسرو ماهی بود 

خوب عزیزان اینو نوشتم که مقایسه کنید خرید خوب و مفید  

با خرید مضر و غیر اقتصادی 

آره من نمی‌گم دو تومن پول زیادی یه  

ولی میشه بهتر خرید کرد 

خوب من باشم ۶۰۰ میدادم گوشت چرخی 

۶۰۰ مرغ و تخم مرغ 

باقیش هم لبنیات و سس و ...یه بسته پنیر پیتزای کوچیک هم میشد بردارم به هر حال فست فودهم بچه ها می‌خوان 

جالبه دو روز بعد دنبال مرغ و تخم مرغ بود  

بهش گفتم چرا از فروشگاه بر نداشتی. 

گفت میدونی من باید تخم مرغارو بندازم تو آب امتحان کنم از هر جا نمی‌ خرم هنگ بودم از جوابش 

خوب تخم مرغ پار سیرنگ تو یخچال اونم فروشگاه بزرگ که همه چی سریع فروش میره ،تاریخ هم که داره. 

خلاصه فهمیدم مدیریت از در آمد مهمتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند تا از تاپیک هاتون را خوندم به نطرم حتما اول دلیل طلاق قبلی همسرتون را بررسی کنید چون خیلی مهم ...

اخه اللن بعد دوسال از کجا و چجوری بررسی کنم؟

واقعیتش دلیل واضحی نمیدونم یا مبگفتن لج و لجبازی یا میگفتن دخالت مادرش ، اهل زندگی نبودن ، سر و گوشش میجنبید و...

و مشاور هم سه بار ب مشاورای مختلفی رفتیم ولی در حد ی جلسه اصلا جوری شده که از مشاورا هم ناامیدم

خودم روانشناسی خوندم ولی واقعا دودلم هم جوابم بله هس هم نه 

سلام خانومای مهربون 

ما خیلییییی اوضاع روحیه مون داغونه مدام درحال جنگ با همسر هستم بدلایلی 

اقوام زنگ زدن ک بیایین یه دو سه روزی بریم اطراف برگردیم 

خب چیکار کنم یه این چند روز اقتصادی بگذرونیم 

از لحاظ مالی هم اوکی نیستیم 

همه چیز به هم گره خورده 

ولی خیلی خانوادگی افسرده شدبم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
چرا عزیز دلم ارزش نداشته باشه ؟؟؟صحبت پونوزده ملیون پول رو میگی بعد میگی ارزش نداشته باشه ؟؟؟پول بزر ...

سلام معصومه جون ممنون از راهنمایی هات عزیزم

میشه جوابمو بدی چی بهتره بخریم ربع سکه یا طلا دست دوم؟

سلام خانومای گل . یک سوال دارم ، یکی از کاربرها قبلا درمورد کارگذاری مفید یه پست گذاشته بود ، گفته بود پول رو میزاری اونجا ماهیانه سود بهش تعلق میگیره ،، من یادم رفته اگ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم توضیح بده . میخوام پولای خرده ریزم رو بزارم مفید . الان سه تومن دارم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانومای مهربون ما خیلییییی اوضاع روحیه مون داغونه مدام درحال جنگ با همسر هستم بدلایلی اقوام زنگ ...

من تو شرایط مشابه شما بودم.خیلی مودبانه دعوتشونو رد کردم چون هم مشکلات مالی بود و هم میدونستم روحیمون ضعیفه ممکنه تو جمع باهمدیگه بحث کنیم.

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خانوما برای خانواده ۴ نفره دو تا بچه کوچیک یکی پوشکی و شیرخشکی ماهانه چقدر لازمه ؟ یه میانگین میگین ...

عزیزم هزینه ها متفاوته اما پوشک شیرخشک و مکمل اهن و.. نوزادتون حدودا ماهی ۲۵۰۰

خوراک هم اگه بخواین قناعت کنین و هفته ای ۳بار مرغ و گوشت باشه و مابقی غذاهای گیاهی و سبزیجات حدودا و حداقل ۴تومن

مجموع ۷تومن 

دوستان در مورد به نام زدن ملک از طرف همسر گفتند که اگر همینطور معمولی به نام بزنه بعدا می تونه پس بگ ...

یعنی الان بالای من دو تا خونه به اسم مامانم زده کسی می‌تونه بگه غیر قانونیه؟

عروسا خیلی ناراحت شدن گفتن چیکاره س ک خونه به نامش بشه چه حقی داشته😶

واقعا اگه بعد از ۱۲۰سال اتفاقی برای بابام بیفته مامانم پشتوانه ای نداره

یعنی الان بالای من دو تا خونه به اسم مامانم زده کسی می‌تونه بگه غیر قانونیه؟عروسا خیلی ناراحت شدن گف ...

نه عزیزم عروسا نمیتونن کاری کنن فقط خود پدرتون اگه بخاد میتونه بگه هدیه بوده و پسش بگیره

سلام دوستان فوق العاده من امیدوارم همیشه یدرخشید

قبل از هر چیز مرسی از راهنمایتتون یعنی بهترین تصمیمی بود که سرراهم گذاشتید سپاسگزارم ازتون ملکه های قلب منید

معصومه جون سوسو عزیز و مامان سبحان گل🙏🏻🌷

وبقیه عزیزان دل🙋🏻‍♀️🥰😘

دخترا مدتیه سایت مشگلداره نمیتونم بیام بخونم برای شما همینه؟

لطفا اگر گروه یا جای دیگه ای فعالیت دارید به من اطلاع بدین

همش می ترسم سایت از دست بره و من شمارو پیدا نکنم😔😔😔

خواهش میکنم هر جا دیگه هستید به من بگید واقعا نگرانم

دغدغه شده برام

خیلی دلتنگتونم خیلی

سلام خدمت دوستای خوبم

خیلی وقت بود میخواستم راجب بازسازی قابلمه و تابه که قبلا هم بحثش بود یکسری توضیحات رو بدم خدمتتون اما فرصت نمیشد

الان گفتم تا وقت هست براتون بنویسیم

یکسری از دوستان راجب مضراتش گفتن

خواستم بگم من دوسال پیش چنتا از قابلمه هام خراب شدن بردم برای بازسازی 

چند جا تحقیق کردم و هر جا یه قیمتی گفت

گفتم میخوام بیارم کارگاهتون که کیفیت کارتون رو ببینم و گفتم نمیشه بیاین ما خودمون میفرستیم و کارگاه خارج از تهرانه

تا این که یجایی رو بهم معرفی کردن اسم مغازش یکتا تفلون هست و کارگاهشونم قلعه حسن خان هست اطرافه تهران

رفتم کارگاه و برام توضیح دادن  و نشونم دادن که اول قابلمه یا ماهیتابه رو میذاریم داخل کوره و تمام رنگهای داخل و بیرونش پاک میشه و فقط اهن خام میمونه و بعد داخل و بیرون از قابلمه رو گرانیت میکنن

رو دیوار کارگاه هم جواز کارگاه و تائیدیه ی بهداشت و.. بود

گفت موادمون کاملا بهداشتزه و دوسال ضمانت میدیم

من خودم ۵تا قابلمه و تابه دادم درست کردن حدود ۲ساله دائم استفاده میکنم مثه روز اولشه

حتی یه قابلمه روحی خیلی بزرگ داشتم دادم واسم گرانیت کرد

الان قابلمه های موجود در بازار که سرویسش حدود ۸۰۰ تومنه واقعا بی کیفیته ،بنظرم اونا برای سلامتی خیلی مضرن

خلاصه گفتم شماهم حتما تحقیق کنین و جایی ببرین که تاییدیه بهداشت داشته باشه و قانونی کار کنن

یکتا تفلون تو اینستا پیج هم داره میتونین خودتون هایلایت هاشو مطالعه کنین😘

2810