2777
2789
سلام عزیزم قربونت❤نه عزیزم دیدیم ارزش ندارههمسرم پارسال مگان خرید ، راضی هستیم ، راحت و جادار و مطمئ ...

رهاگردجان از چه نظر میگی ارزش نداشت؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام عزیزم قربونت❤نه عزیزم دیدیم ارزش ندارههمسرم پارسال مگان خرید ، راضی هستیم ، راحت و جادار و مطمئ ...

سلام بانو

شماازطرح قلک بانک ملی استفاده کردی؟

میشه سپرده یکسالع گذاشت؟ماهیانه چقدرسودمیده؟

ومیشه غیرحضوری فعالش کرد؟ممنونم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ادامه ی اون صحبتایی که با همسرم داشتم در مورد سهیم بودنم تو خونهدیروز بهم گفت سه دنگ خونه رو به ن ...

دوستان در مورد به نام زدن ملک از طرف همسر گفتند که اگر همینطور معمولی به نام بزنه بعدا می تونه پس بگیره به نطرم گفتند باید قید بشه در ازای این مقدار پول یا این مقدار طلا به نام همسر زده 

دقیق ترش را حقوقی های تاپیک لطفا بگن همه آگاه بشیم.

سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفان ...

سلام بله حتما میرفتم 

عزیز دل، همون مردمی که از ترس حرفشون نمیتونی موقعیت به این خوبی رو ببینی، باور کن شما  خونه ویلایی سه طبقه هم داشته باشی بازم حرف میزنن، اینجا هم باشی حرف میزنن، دور از جون همه، من بمیرم هم حداقل تا سالگرد حرف میزنن. ولی کافیه خدای نکرده ازشون یه هل پوک بخوای، اونجا خودشونو نشون میدن.‌

مردم برای ادارات دولتی، که خونه سازمانی میده، خودشونو میکشن. شما فکر کن خونه سازمانی گرفتی. رایگان نشستی. 

این بابت حرف مردم 

فقط میمونه نسبتتون با اون بنده خدا و توقعی که دارن. 

طوری نباشه که توقعشون خیلی زیاد باشه شما از رفتنت پشیمون شی، به هر حال قطعا یه توقعی دارن.‌

اگر توقعشون در این حد باشه که شما اونجا که هستین حواستون به باغچه و اینها باشه عالیه. یه هر حال ممکنه برای صاحبخونه کاری پیش بیاد، اونها کاملا عادیه. مثلا نصف شب، اگر سالمندن، نیاز به دکتر پیدا کنن، که خب این وظیفه انسانیه که آدم برای غریبه هم انجام میده.‌ 

اما اگر فراتر از اینها باشه، شاید سخت باشه. خودتون بیشتر خانواده رو میشناسید. 

اکثر افرادی که سالمند دارن، همینکه خیالشون جمع باشه تو شرایط اورژانسی یکی کنار اون افراد هست براشون کافیه.‌

به نظر من یه در رحمت از سمت خداست که باز شده. بیشترین هزینه تو سبد خانواده، هزینه مسکنه. 

دستشون درد نکنه، خدا خیرشون بده. به نظر من اگر همه شرایط خوبه ذره ای تعلل نکن. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
عزيزاني كه مدرس زبان انگليسي هستين واقعا اين هنر بزرگيه كه از اين هنر كسب درامد كنيد و من خيلي تلاش ...

به نظرت ازچه سنی مناسبه برای آموزش بچه ها برای زبان؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام وقت شما بخیر عذر میخوامس جسارتا با توجه به تجربه ای که دارین خواستم یه لطفی در حق من بکنین و را ...

من چند تا از تاپیک هاتون را خوندم به نطرم حتما اول دلیل طلاق قبلی همسرتون را بررسی کنید چون خیلی مهمه بعد ببینید ایا اصلا می تونید با این مرد یک عمر زندگی کنید؟

عروسی گرفتن یا نگرفتن الان براتون معظله چیزی که میشه راحت با تدبیر حل کرد ولی این مسایل ریشه های خیلی عمیق تری دارند که بعد به کل زندگی تسری پیدا می کنن.

بنظرم حتما حتما با یک مشاوره با تجربه صحبت کنید 

ممنون که اینا رو میگیدو برای امثال ما تلنگری بشه که این روزا میگذره...

البته که میگذره عزیزم 

فقط و فقط هیچوقت امیدت رو به خدا از دست نده چون فقط خودشه که می‌تونه کمک کننده باشه و دستمون رو بگیره 

من هنوز زندگیم رو روال طبیعی نیست خیلی در تنگنا هستیم ولی هیچوقت ناامید نمیشم 

امیدوارم همه یه روزی به اون نقطه ی امنی که معصومه جون راجبش میگه برسیم و از ته ته دلمون به این روزها بخندیم ویاداوریش برای خودمون و بچه ها درسی باشه که از مشکلات زود ناامید نشیم و بدونیم خدا همیشه کنارمون هست

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام عزیزم ، حسابی که سود بده دیگه امتیاز وام براش حساب نمیشه ، همین سامانه بام یک قلک داره که سودش ...

سلام عزیزم

پیشاپیش ازت ممنونم 

مامان سبحان من ۵۵تومن روی مهرگذاشتم تقریبا هفت روزشده

روزهشتم همسرم ۱۰۰تومان هم ریخت

امروز روزنهم ازسایت استعلام گرفتم ونمیدونم درست انجام دادم یانه

۱۴میلیون وام میده بخاطراین مدت

درسته بنظرت؟

شمااطلاعاتت بیشتره وحس کردم دارم اشتباه میکنم.

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزای دل خواهر تابستون بازار کار شوهرم ( کار دومش) کلن کساده،وخوب دستمون بالطبع بستس.یه مشکلی ...

سلام عزیزم میشه دستور بستنی رو به منم بگی ممنون میشم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
سلام به همه ی دوستان و مامان سبحان عزیز 💚یه سوال دارم ببخشید اگر قبلا توضیح دادید من مدتی دور بودم ...

سلام عزیزم بانک ملی ۲ تا طرح داره .

طرح مهربانی که پول هر چه قدر بمونه بعد از ۴ ماه همون مقدار با بازپرداخت یکساله وام میده و بیشتر هم بمونه مدت بازپرداخت یا مبلغ وام بیشتر میشه .

طرح اعتبار ملی هم پول هر چه قدر بمونه بعد از ۳ ماه ۵۰ درصدش رو با بازپرداخت ۲ ساله و ۳۵ درصدش رو با بازپرداخت ۳ ساله وام میده .

در مورد شاغل بودن هم دقیق نمیدونم چون در مراحل پرداخت وام گزینه شغل داره حالا نمیدونم اگر بنویسید خانه دار قبول میکنند یا خیر .

و اینکه داخل سامانه بام باید برای هر کدوم از طرح ها حساب جداگانه باز کنید .

2810