2777
2789
صدرا هسیم و البته تو مسیر صدرا ب شیراز وانتی هایی ک تو کمربندی هستن قیمتها مناسبه و کیفیتم خوب رو ب ...

سلام ولی من یه مدت از همین وانتی ها خرید می کردم بعد به نظرم اومد که با صرفه نیستن من صدرا هستم بعضی از وانتی ها خیلی گرون فروشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم کسی تو خونه ابروهاشو خودش لیفت کرده؟ من کلا دوست میدارم خودم کارامو تو خونه بکنم الان تو دی جی پک لیفت ابرو ۴۸۰ بود ۳تا ساشه مای لمینیشن خوب بیرون هم ۳۰۰ هستش به علاوه اینکه من خوب اون ۴۷۰ تومن رو چندین بار استفاده میکنم.چندتا کلیپ هم تو یو تیوب دیدم اما همچنان دودل هستم اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیارم بزاره💚

سپاس بیکران

دوستان عزیزم کسی تو خونه ابروهاشو خودش لیفت کرده؟ من کلا دوست میدارم خودم کارامو تو خونه بکنم الان ت ...

من تجربه ندارم ولی اگر کاری بخام انجام بدم و تو خونه بتونم آموزش شو ببینم و برام به صرفه باشه حتما انجامش میدم 

نمیدونم اینجا گفتم یا نه ولی واسه خونه ای که خریدیم خیلی زود یه مستاجر اومد که ۶۰۰ رهن کامل دادیم ،ت ...

عزیزم اگر از قبل حساب ملی داشته باشیم میشه وام مهربانی گرفت یا باید حساب جدا باز کنیم؟

و اینکه برنامه بام رو باید از بازار دانلود کنم؟

برای فعال کردن برنامه باید برم بانک؟

عزیزم اگر از قبل حساب ملی داشته باشیم میشه وام مهربانی گرفت یا باید حساب جدا باز کنیم؟و اینکه برنامه ...

نه عزیزم باید حساب مهربانی افتتاح کنی و اصلا نیازی به بانک نیست 

همون سامانه بام و وارد بشید و افتتاح حساب کنید 

من با نسخه تحت وب وارد میشم از گوگل سرچ کنید ولی نمیدونم حقیقتا که اپلیکشین هم داره یا نه 

کل این فرابند آنلاین انجام میشه از افتتاح حساب تا گرفتن وام 

سلام به همه ی دوستان و مامان سبحان عزیز 💚

یه سوال دارم ببخشید اگر قبلا توضیح دادید من مدتی دور بودم از تاپیک

شرایط وام های بانک ملی رو میخواستم بدونم وام مهربانی و فکر کنم یه وام دیگه هم داره

چه مقدار و چه مدت پول باید بذاریم؟  من یک حساب بانک ملی از قبل دارم توی همون بذارم امتیاز وام برام جمع میشه؟ یا اینکه حساب جدید باید باشه؟

سقف وام چقدر هست؟

در ضمن خانه دار هستم

@مامان_سبحان7    

سلام به همه ی دوستان و مامان سبحان عزیز 💚

یه سوال دارم ببخشید اگر قبلا توضیح دادید من مدتی دور بودم از تاپیک

شرایط وام های بانک ملی رو میخواستم بدونم وام مهربانی و فکر کنم یه وام دیگه هم داره

چه مقدار و چه مدت پول باید بذاریم؟  من یک حساب بانک ملی از قبل دارم توی همون بذارم امتیاز وام برام جمع میشه؟ یا اینکه حساب جدید باید باشه؟

سقف وام چقدر هست؟

در ضمن خانه دار هستم

@مامان_سبحان7    

اينم از سكه پارسيان من كه با اعتبار اسنپ قسطي خريدم فاكتور هم همراهش بود براي دوستاني كه مي خوام از ...

از کدوم گالری خریدی چقد از وزن طلات بیشتر هزینه کردی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
بچها خواستم وام فوری مهر رو بگیرم گفت بشما تعلق نمیگیره ،چون خانه دارم؟یعنی دیگه نمیتونم بگیرم

چرا میتونید ولی قبلش باید وام امتیازی بگیرید یکی از دوستان اینجا گفتن وام ویپاد هم میگیرید اعتبار سنجی میشید و وام فوری مهر تعلق میگیره بهتون

اینطور که معلومه مهر به کسی ک تاحالا وام نگرفته وام اینترنتی یا بدون ضمانت نمیده

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام خانمای عزیز تورو خدا هر کی پیام منو خوند راهنمایی کنه وجواب بده ما ۱۳ سال ازدواج کردیم ومتاسفانه بخاطر یه سری شرایط نتونستیم پول زیادی پس انداز کنیم والان مستاجر هستیم وخونه ای که اجارع کردیم کلا ۵۰ متر شاید بشه اما خیلی قدیمی وداغون شده الان از طرف یکی از اقوام پیشنهاد دادن که بریم طبقه پایین خونشون که ۳ تا پله میخوره پایین والبته اوضاع خونه خوبه وگفتن رنگ اینا هم میکنن بریم اونجا بشینیم تا یک مقدار پول جمع وجور کنیم اما من یکم دودل شدم بخاطر حرف مردم وخانواده همسرم یکم مخالفن که میگن مردم حرف در نیارن اونا گفتن ما پیش کسی نمیگیم که شما پولی ندادید وبه کسی ربطی نداره فقط میخوان پدر ومادر خانواده که بالا هستن کسی اشنا خونه باشه واصلا پول احتیاج ندارن ومرفع هستن وبالا هم دو طبقه هست اما میخوان اون دو طبقه در اختیار خودشون باشه شما جای من بودید قبول میکردید 

سلام کدبانوهای گل، منم امروز در راستای این جمله که تلاش کن تا طلاش کنی بعد از مدت ها رفتم یه گوشواره دو و نیم گرمی خریدم که ده میلیون و سیصد شد البته ۷۳۰۰ نقد دادم ۳ تومن موند واسه سر برج، طلا امروز گرمی ۳۴۵۸۰۰۰ بود، کسب میتونه حساب کنه چن درصد سود گرفته؟

بانک تجارت به همه این وام میده مامان سبحان لطفن توضیح میدین عزیزم

عزیزم تا اونجا که من میدونم باید وام گیرنده شاغل باشه و باید نرم افزار باجت بانک تجارت رو نصب کنید و اونجا افتتاح حسابش رو انجام بدید . 

2810