2777
2789
ما ۲۰۰ تومن تو بانک داریم سودشو میگیریم بنظرتون این ماه سودو که داد بکشم بیرون رو خساب مهرم بندازم ی ...

شخصا تجربه خوبی از گذاشتن پول توی بانک ندارم،

من باشم روی قیمت ۳۴۰۰ یا یکم پایین تر طلا میخرم

اصلا مشخص نیست کی روند طلا صعودی میشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
🥺🥺🥺🥺🥺چقدر دل بزرگی داری شما..❤️..میای و می‌نویسی خیلی ممنونم ازت عزیزم که با نوشتن این نوع پست ...

سلام دوستان از این بحث چند روز میگذره من تازه خوندمشون واقعا ناراحت کنندست 

منم یه خاطره اینگونه دارم که قبلاً تلخ میدونستمش ولی الان یاد اون روزها میفتم برام ناراحت کننده نیست نمی‌دونم چرا 

یه روز صبح مادرم زنگ زد گفت زنعموت فوت کرده برای تشیع زود حرکت کنید بیایید ما خیلیبییی این زنعمو رو دوست داشتیم برام حکم مادر بود بماند که در اوج ناراحتی و گریه داشتم میکردم که ما پولی برای کرایه ماشین هم نداریم که بریم باید یه شهر دیگه می‌رفتیم 

خلاصه منم شرمندگی رو خیلی تو چشمهای همسرم دیدم ولی خودم رو آروم نشون دادم که غصه نخوره که یهو دیدم بلند شد رفت بیرون بعد ۲۰مین اومد یه ده هزاری دستش گفت این دست بنگاهی مونده بود و چند وقت پیش بهم زنگ زد که بیا پولت رو ببر منم وقت نمی‌کردم برم بگیرم 

خلاصه سریع حاضر شدیم و دوتومن دادیم تا پای اتوبوس رفتیم و از اونجا هم نفری ۴دادیم رفتیم شهری که تشییع بود وقتی پیاده شدیم دیگه پولی نبود بریم تا دم خونه پیاده حرکت کردیم من گریه میکردم ولی دیگه برای زنعمو نبود برای شرایط خودم بود و خوشبختانه همسرم فکر میکرد من از غم فوت زنعموم گریه میکنم یه جا برگشت گفت اینها یه روز خاطره میشن برامون نمی‌دونم خستگی بود یا چی که کاش زبونم لال میشد برگشتم گفتم مرده شور همچین خاطره ای رو ببره 

همون لحظه از حرفم پشیمون شدم ولی دیگه گفته بودم😔

ما نزدیک ساعت ۲ بود رسیدیم نه به تشییع رسیدیم نه نهار بماند چقدر حرف از مادرم شنیدم که دیگه برا چی اومدید میموندید شب میومدید خوبه زنگ زدم زود بیایید و نگاه های دلخور دخترعموها 

فقط خدا از دلم خبر داشت که چی بر ما گذشته تمام کف پام درد میکرد و کفشم پام رو بدجور زخم کرده بود😔

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تو کلاس آموزشی با یک پلتفرم آشنا شدم مثل طلاسی و میلی گلد و‌‌‌.‌.. ولی این شرایطش بهتره .مثلا اینکه ۲۴ ساعته میتونید خرید و فروش بزنید درصد کارمزد کمه و اینکه طلای خریداری شده ما نزد بانک کارگشایی امانت میمونه .و  وامشو میتونیم بگیریم. مزایای دیگشو و مجوزها رو خودتون دوست داشتید برید ببینید.هر کسی خواست درخواست بده تو شخصی لینکشو بدم‌

عزیزم اگه سایت هست اسمشو همینجا بگو همه استفاده کنیم ❤️🙏

اخه خواستم کد مع رف بدم شاید تو گروه خوشایند نباشه. و همه دوست نداشته باشند در موردش صحبت بشه.بخاطر همین شخصی راحت تره.

سلام عزیزم از ۴۸ ساعت بعد از واریز درست میشه تعداد سکه ها .

مامان سبحان جون 

میتونیم سکه رو ک بهمون داد 

پول رو برداشت بزنیم ؟

سکمون نمیره 😄😄

آخه ما نمیتونیم پول رو حساب بمونه نهایت ی هفته 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

عزیز من فعالش کردم لطفا مجدد قفلش کنید

سپاس بیکران از محبتت نی نی یار جان ♥️🙏🏻🌺💋

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

نمیدونم اینجا گفتم یا نه 

ولی واسه خونه ای که خریدیم خیلی زود یه مستاجر اومد که ۶۰۰ رهن کامل دادیم ،تاریخ آخرین چک ما ۱ شهریور هست که 

همزمان با سند زدن ما خونه رو تحویل میگیریم و همونجا تحویل مستاجر میدیم 

قولنامه ای که با مستاجر بستیم قرار شد بیعانه بده 

که خودش گفت ۲۰۰ تومن بیعانه میزنن مابقی هم تحویل ‌

خلاصه این ۲۰۰ رو امروز واریز کرد و من مستقیم شماره حساب بانک ملی حساب مهربانی رو دادم و این ۲۰۰ تومن تا یکم شهریور تو حسابمه 

چند دقیقه پیش از سامانه بام معدل وامو نگاه کردم که الان ۲۰۶ تومن وام بهم میدن با پرداخت ۶ ماهه 

ایشالا که این ۲۰۰ تومن که قراره ۲۰ روز بمونه تو حساب هم سقف وامو میرسونه برام هم بازپرداخت و طولاتی تر میکنه 

خدا رو شکر واقعا بابت لطف و نعمت هاش

میشد که آنقدر زود مستاجر پیدا نشه 

میشد که مبلغ خیلی کمتری بابت بیعانه میداد 

ولی لطف خدا 🙏❤️

2810