2777
2789
عزیزم ۵۰ میلیون بگذارید ۲ ماه بمونه بدون ضامن البته اگر رتبه اعتباریتون خوب باشه و شاغل باشید میتونی ...

مرسی عزیزم ی سوال دیگه، صد یکماه بزارم بانک مهر چقدر میتونم وام بردارم؟وام فوریش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم های عزیز میشه لطفا خواهشااا🩷🩷سوال منو اینجا توضیح بدید منو ارجاع ندید به تاپیک دیگه  خدا خیرتون بده😁😘😘 من ویپاد نصب کردم شماره کارت و بقیه چیز هاش ام برام اومد حالا چون کارتش دستم نرسیده میتونم پول بزنم به حسابش؟؟؟ 

مثلا اگر یهویی ۱۰۰ میلیون بزنم ب حسابش روزانه نزنم بازم سکه جمع میکنم برای وام؟؟؟ 

باید حتما اون وام های یک میلونی ک قبلا صحبتش می‌کردید رو بگیرم و ب حتما برای این وام برم کارت بکشم مغازه ها؟؟

سلام عزیزم ، خواهش میکنم .باید برید داخل پیشخوان مجازی رسالت داخل گو گل بزنید میاد و بعد شماره تلفن ...

مامان سبحان جان یه خدا قوت به شما که این همه سوال درمورد ویپاد و مهر وبقیه بانکارو جواب میدید،صبر و حوصله اتون ستودنیه،

انشالله همیشه شاد و سلامت باشید🌹🌹🌹

سلام خانوم های عزیز میشه لطفا خواهشااا🩷🩷سوال منو اینجا توضیح بدید منو ارجاع ندید به تاپیک دیگه خد ...

سلام عزیزم بله میشه الان هم پول واریز کنید و یکجا هم واریز کنید بهتون سکه میده ، اونها وام پشتوانه هست حتما نیاز نیست اون وام ها رو بگیرید میتونید ۱۰۰ میلیون رو واریز کنید و سکه هاتون که جمع شد یکدفعه وام ۵۰ میلیونی رو بگیرید ‌.

سلام خوبین عزیزم چطوری البالو خشک میکنید؟ ممنون میشم بگید

عزیزم نمیدونم اینجا میشه توضیح داد یانه .عذرخواه از بقیه دوستان ما خودمون البالو داریم یه مدل گوشتی که باهاش مربا درست میکنیم یه مدل خشک میکنیم برای خشک کردن من البالو هارو قشنگ میشورم برگ وساقه رو جدامیکنم بعد توی یه قابلمه اب میزارم میجوشه ودوقاشق نمک میریزم البالو۶ارو داخل اب کش استیل میریزم کم کم با همون ابکش درحد ۳۰ ثانیه میزارم تو اب جوش وبعد برمیدارم میریزم تو اب کش دیگه  اب همچنان باید روی گاز قل بزنه ،تاوقتی که تمام البالو ها رو اینکاررو انجام دادم،بعد از اینکه اب اضافی البالو ها درامد تویه سینی پلاستیکی  یه قاشق پر نمک میریزم وتو همون اب کش هم به البالو ها نمک میزنم وبعد میریزم تو این سینی ها ومیزارم حیاط جلو افتاب هردوسه ساعت زیررومیکنم حیاط ما چون باد خنک می امد ودرکنارش افتاب هم بود دوروزه خشک شد شب ها میاوردم خونه روزها جلو افتاب روش هم توری گداشتم تا گردوخاک نشینه بعضی ها وقتی یه کم خشک شد میارن رب انار میزنند بعد دوباره میزارن خشک بشه که به نظرم فوق العاده ترش میشه .نباید بزارین بیش از حد جلو افتاب بمونه چون خیلی خشک میشه.بعد من میزارم تو ظرف در دارومیزارم فریزر برای زمستان خیلی عالیه.ایشالا درست کنید ولذتش رو ببرید.‌ 

سلام عزیزم بله میشه الان هم پول واریز کنید و یکجا هم واریز کنید بهتون سکه میده ، اونها وام پشتوانه ه ...

سلام عزیزم

من حساب باز کردم

ده تومن دیروز واریز کردم

ولی هنوز تعداد سکه ۳ تاس ب خاطر افتتاح حساب؟!

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
این طلاهای این ماهه ۲.۷۸ الان فقط ۱۱ گرم مونده تا هدفم😍😍😍😍پایینی رو از احسان گلد خریدم کدش رو زد ...

خوش بحالت میتونی انلاین سفارش بدی 

من از روزی که بیتم خالی بدستم رسید دیگه نمیتونم طلا سفارش بدم

وگرنه قبلا ماهی چند گرم میخریدم انلاین

سلام عزیزم بله میشه الان هم پول واریز کنید و یکجا هم واریز کنید بهتون سکه میده ، اونها وام پشتوانه ه ...

وقتی واریز کردیم چند روز بعد سکه میده ینی همون امتیاز؟؟ 

از کجا باید نگاه کنیم ک سکه چقدر داریم کدوم قسمت؟؟

بچه‌ها از این پروانه ها که روش یکم طلا داره (۱۵۰سوت)از اونا خریدم ۵۰۰

بعد حقانی پارسیان ۱۵۰سوتی و گفت ۵۶۶

بعد به اقاعه گفتم الان بفروشم چند برمیداریش گفت ۴۰۰

الان همش میگم صد ضرر کردم🥴

بنظرتون کار بدی کردم خریدم ؟

آخه دوستم یه مانتو گرفت ۵۰۰

منم گفتم بجای مانتو طلا بخرم

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

ما ۲۰۰ تومن تو بانک داریم سودشو میگیریم 

بنظرتون این ماه سودو که داد بکشم بیرون رو خساب مهرم بندازم یک ماه بذارم برای وام

چون شدیدا هوس النگو کردم میخام وام مهرم زیاد شه بگیرم

تا الان ۵۰ تومن امتیاز دارم

اگه ۲۰۰ یک ماه بذارم بنظرتون جقد میشه امتیاز؟

تا قبل انتخابات امریکا وامو بگیرم

2810