2777
2789
وای خانما چرا من تا گوشت نباشه تو یخچال نمیتونم چیزی رو درست کنم چرا هر کار میکنم توی اشپزی نمیتونم ...

چون سبدغذایی تون رو محدود کردید.بد نیست  که کمی آشپزی تون رو  متنوع تر کنید....تاپیک آشپزی کلی پیشنهاد غذایی  داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این طلاهای این ماهه ۲.۷۸ 

الان فقط ۱۱ گرم مونده تا هدفم😍😍😍😍

پایینی رو از احسان گلد خریدم کدش رو زدم زده ابطال شده و بالایی هم از نبی گلد ولی کدش رو اصلا پیدا نکردم فقط ۷۵۰

یه خورده واسه اینا نگرانم

سلام خانما من میخوام معدل حسابم رو تو بانک مهر ببینم چقدر شده تو بانک مهر ولی همراه بانک نصب کردم ول ...

باید ببری بانک عزیزم 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
عزیزم تاپیک شما که هست

سلام و عزض ادب 

خیر عزیزم تاپیک مدیریت مخارج یکمون رو حذف مردید 

بنده سه تا تاپیک مدیریت مخارج دارم که اولی بدون شماره و دومی و سونی تحت عنوان تاپیک مدیریت مخارج و درآمد ها و نحوه ی بهتر پس انداز کردن (۲)و(۳) هستند 

ولی متاسفانه نمیدونم با چه دلیل و منطقی تاپیکی که مدت هاست به جهت حفاظت مطالب و نکاتش قفل شده رو حذف کردید 

ممنون میشم برگردونید 🙏🏻🙏🏻5

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

خانمهااین وامهای دیج ی پی روکسی گرفته؟بنظرتون بصرفه است بیست تومان بگیرم یه ساله میتونم باهاش نیم سکه بگیرم؟واینکه نوشته بایدرتبه اعتباریتون نقره ایی باشه یعنی چی؟

سلام خانما یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنید خیلی به نظراتتون احتیاج دارم..

صد میلیون پول داریم البته برای خانوادس باید سودشون رو هرماه واریز کنیم براشون ۱۷۰۰سود (این پول تو بانک بود الان من احتیاج دارم و لطف کردن این پول رو دارن میدن به ما و ماهم مثل بانک هرماه سودشون رو واریز میکنیم)

حالا  ازاین صد ،پنجاه تقریبا خرج یه عملی دارم،که اخرهای شهریور هست

میمونه پنجاه دیگه که یه عروسی یهویی پیش اومده و حداقل هم ۱۵ خرج عروسی داریم،

حالا چون این صد میلیون رو من نمیخوام خرج خورده ریز بشه اصلا دلم نمیخواد ازاین خرج کنم😥.

چون میخواستم این صد تومن رو طلا بخرم ولی اینجوری باید خرج خورده ریز بشه😢

وام های ویپاد هم گرفتیم

راه حلی دارید که یکماهه حداقل وام بگیرم یا یجوری این صد میلیون رو افزایش بدم

سلام خانما یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنید خیلی به نظراتتون احتیاج دارم..صد میلیون پول داریم البته ...

عزیزم میتونید ۱۰۰ میلیون رو بگذارید داخل ویپاد بانک پاسارگاد و ۵۰ میلیون تا آخر شهریور با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید . 

سلام و عزض ادب خیر عزیزم تاپیک مدیریت مخارج یکمون رو حذف مردید بنده سه تا تاپیک مدیریت مخارج دارم که ...

عزیز من فعالش کردم لطفا مجدد قفلش کنید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

شرمنده اتونم میشه بگید چجوریه؟مثلا قسطش چقدره؟

عزیزم ۵۰ میلیون بگذارید ۲ ماه بمونه بدون ضامن البته اگر رتبه اعتباریتون خوب باشه و شاغل باشید میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

سلام به دوستای خوبم😍

دو شب پیش رفتیم خرید میوه که الو زرد و الو سیاه و سیب گلاب و هندونه و خربزه خریدیم،

امروز زنگ زدم همسرم سرراه ک میاد گوجه بگیره 

وقتی اومد دیدم میوه هم خریده🤦‍♀️

انجیر و گلابی نوبرونه و انبه و انگور یاقوتی.‌.

اگر قبلا بود شروع میکردم به غر زدن که ما تازه میوه خریدیم ،کی گفته میوه بخری، فلان جا اینقدر بدهکاریم،تو چرا اصلا به فکر نیستی و... و..و...

ولی از این تاپیک "تشکر کردن" رو یاد گرفتم،

با ذوق ب بچم گفتم وای ببین بابا چه میوه های خوشمزه ای خریده😋 ولی حیف که خودش میوه نمیخوره

بعدم از همسرم تشکر کردم، جلو چشمش میوه ها رو شستم گذاشتم آبش خشک بشه.

بعد که رفت بخوابه یه ظرف اوردم از هر کدوم چند تاشو گذاشتم تو ظرف دردار و گذاشتم تو یخچال برای هفته دیگه.

خربزه ک از خرید قبل بود هم قاچ نمیکنم میزارم برای هفته بعد.

همسرم خیییلی کم میوه میخوره و اینا رو برای منو بچم که عاشق میوه ایم میخره قبلا به این موضوع توجه نمیکردم و تو همچین موقعیتی کلی غر میزدم که بنده خدا از خرید پشیمون میشد🫣 چقدر تباه اخه🫠

الان از خریداش کلی تعریف و تشکر میکنم 

اینا رو من از شماها یاد گرفتم❤️

2810