2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خانما چرا من تا گوشت نباشه تو یخچال نمیتونم چیزی رو درست کنم چرا هر کار میکنم توی اشپزی نمیتونم ...

چرا اینهمه غذاهایی گیاهی

کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، یتیمچه  دوپیازه، خوراک لوبیا با قارچ ..

سایت خرابه😑😑

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من بودم ۵۰ طلا میخریدم سی میزاشتم ویپاد،با ویپادم کار میکردم که امتیازم بره بالااینجوری هرچی ام بشه ...

اره اینم فکر خوبیه هم طلا میخرم هم امتیاز وامم جمع میشه ممنون از راهنماییت ❤

من بودم ۵۰ طلا میخریدم سی میزاشتم ویپاد،با ویپادم کار میکردم که امتیازم بره بالااینجوری هرچی ام بشه ...

اره اینم فکر خوبیه هم طلا میخرم هم امتیاز وامم جمع میشه ممنون از راهنماییت ❤

سلام مامان سبحانمن گیرکردم اساسییه بنده خدایی ۱۵۰پول نقدداده برام حساب بازکن بربزروش ماهیانه بهم سود ...

سلام عزیزم ، حسابی که سود بده دیگه امتیاز وام براش حساب نمیشه ، همین سامانه بام یک قلک داره که سودش فکر میکنم خوب باشه تقریبا من خودم پول نگذاشتم اونجا ولی دوستان اینجا بودن که استفاده کرده بودن .

اگر اشتباه نکنم رهاگرد جان استفاده کرده بودن از قلک بانک ملی .

@رهاگرد    

تهران؟منم لیزر میخام برم جلسه ای ۳ و خورده ای و من برام فعلا مقدور نبود و اینکه ۲ تا ا همکارا رفتن ب ...

نه عزیزم شیراز 

لیزر الی تهران هم شعبه داره و قیمتش مناسبتره خیلی هم معروفه تو اینستا سرچش کن ببین چطوره 

در ادامه ک پستمم اقتصادی باشه دیروز بدون خرج بود 

امروزم انشالله بدون خرج یا نهایت با دو تا بستنی بگذره چون قراره بوه ها رو ببرم پارک سر خیابون با دوستاشون  و تنقلات و شام هم از خونه میبریم 

تصمیم دارم سمبوسه و پفیلا ببرم 🌷

سلام دوستان شیرگاو تازه محلی 6کیلو خریدم شد 130تومن ی دو کیلو نیمشو پنیرکردم ی دوکیلو ماست درست کردم باهاش مابقیش رو ریختم داخل پارچ واسه مصرف شیر روزانه اگرم نخوردیمش  شیر رو تا سه روز اضافش رو ماست میکنم و میزارمش ترش بشه ماست که باهاش دوغ درست کنم که تقریبا  تو پنج روز مصرف میشن فرآورده های لبنیم  وهزینم هم خیلی کمتر میشه نسبت به اینکه  بخوام از بیرون بخرم 

من باور دارم خواستن توانستن هست

سلام خانما من میخوام معدل حسابم رو تو بانک مهر ببینم چقدر شده تو بانک مهر ولی همراه بانک نصب کردم ولی خوب نمیدونم چطوره نام کاربری و رمز دوم میخواد هر کار میکنم نمیشه راه دیگه ای هست بتونم امتیاز وامم رو چک کنم؟

2810