2777
2789
آره عزیزم ♥️ والا نمی‌دونم که قصد بعضیا چیه اگه برات خوشایند نیست ...چرا دایم اینجا پرسه میزنی اگه ب ...

معصومه قشنگم لطفا مراحل سماق کردنش بعد اینکه خشک شد بگو ...

تاحالا نشنیده بودم خیلی جالب بود   

خانم های عزیز من 13 تومان پول دارم  شوهرم هم خانوادش یه مشکل بزرگ دارن اما خودشون پول دارن  دخترم تخت خواب نداره میخام تخت بگیرم برای بچم شوهرم میگه بزار بعد از مشکل ببینیم چی میشه  چند وقت پیش هم یه مشکل داشتن شوهرم طلایی که برای دخترم خریده بودم فروخت حالا این پولو میخاستم طلا بخرم میترسم باز هم بفروشه  چیکار کنم آیا تخت بخرم یا طلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش خرید من

روکش صندلی و دور فرمان ۲۳۰۰     

تا همین چند وقت پیش ۱ تومن هم میگفتم گرون

@abi_asemani    

چه جوری از سالاد ماکارانی گذشتی من عادت کردم هفته ای یه بار میخورم اونم حجم زیاد تا حالا با سس فرانسوی درست میکردم جدیدا رفتم یه ۲ کیلویی سس سفید خریدم که نگران سس نباشم

آره عزیزم ♥️ والا نمی‌دونم که قصد بعضیا چیه اگه برات خوشایند نیست ...چرا دایم اینجا پرسه میزنی اگه ب ...

سلام وقت شما بخیر عذر میخوامس جسارتا با توجه به تجربه ای که دارین خواستم یه لطفی در حق من بکنین و راهنمایی ازتون میخواستم در این بابت که

خانواده همسر من وضع مالی خیلی خوبی دارن همسرمم وضعش خوبه بد نیست ما بیشتر از دوساله که عقدیم بنا به شرایطی نتونستیم حتی یه محضر درست حسابی بگیریم اینم بگم که همسرم دومین ازدواجشه

الان از پارسال ما دعوا داریم سر عروسی گرفتن اول خانوادش گفتن غذا به مهمونا ندیم بعدش گفتن تو عروسی مجلل میخوای ما نمیتونیم و از این قبیل مسائل و ازون موقع هم دیگه حرف از عروسی نزدن و هرچقدر دعوا میکنیم هرچقد خواهش میکنم گریه میکنم همسرم فقط میگه باید یه عروسی حد پایین بگیریم تموم شه بره 

پبگه انقد خسته شدم که تو بحث اخر گفتم خسته شدم از رفتو آمدای الکی از بی تکلیفی تا وقتی نرفتیم سر خونه زندگیمون پیگه همو نبینیم

نمیدونم باید چیکار کنم 

و اینکه یه سوال دیگه ام داشتم خواستم نظر شمارم بدونم در مورد اینکه من خیلی وقته دلم میخواد بینیمو عمل کنم و قبل از عروسیم میخواستم اینکارو بکنم ولی خودم بودجه ای ندارم و به همسرمم گفتنی اجازه نداد و چون سر لجه با من بهم گفت از پدرم بگیرم! 

منم واقعیتش زورم اومد اما از یه طرفیم خیلی فکرم درگیره این کاره و واقعا میخوام انجامش بدم 

یه مقدار طلا از دوران مجردیم دارم که کسی اطلاعی ازش نداره میخوام بفروشم برم عمل ولی ار طرفیم دلم نمیاد چون کل پس اندازم از بین میره ..

سلام عزیزم ، ۵۰ میلیون ۵ ماه بمونه میتونید ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید .

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنمایی های ارزندت یک سوال داشتم من معدل حساب بانک رسالتم  رو کجا میتونم ببینم ؟؟ وارد کدوم قسمت شم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خانم های عزیز من 13 تومان پول دارم شوهرم هم خانوادش یه مشکل بزرگ دارن اما خودشون پول دارن دخترم تخ ...

اگر میتونی مخفی ازشوهرت طلابخری بخر،این پولم برا دخترت تخت بگیر چون واجبه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خوب خوشگل خانوما یه صحبت ریزی انجام بدم و برم پی کارم اول از همه بگم همیشه یه قلقی هست ک مختص زندگ ...

فدات یه کاسه لگنی سالاد ماکارونی و یه قابلمه دیگی الویه بفرست اینور ،تا ابد دوستتم وپشتت میمونم      

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم اگه کسی میدونه بگه لطفامن ۸۰میلیون وام گرفتم میخوام طلا بخرم گفتم ا ...

من بودم ۵۰ طلا میخریدم سی میزاشتم ویپاد،با ویپادم کار میکردم که امتیازم بره بالا

اینجوری هرچی ام بشه من سود کردم حالا یکم کمتر ولی ذهنم ارومتر

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
اکه میتونین با فروش طلا و ماشین یه واحد نقلی بردارین از سهند یا اندیشه ...بهتر می‌تونه براتون باشه ا ...

معصومه جان سلام گلم

عزیزم یه راهنمایی میخواستم ازت

گلم من دارم کم کم طلا میخرم قصدم خرید ماشین بود ولی الان پشیمون شدم خیلی دوسدارم یه مغازه اجاره کنم وسیله آرایشی بهداشتی بیارم بفروشم خودمو خواهرم کارکنیم

فعلا با قیمت طلای الان ۹۰تومن دارم تو شهرما با حدودا ۳۰۰تومن میشه یه مغازه کوچیک اجاره کرد ولی خب راه زیادی دارم و مطمئنم که خدا کمکم میکنه

دو سه تا قرعه کشی دارم تا آخر سال که تقریبا ۴۰تومنی میشن خودمم شاید ۲۰تومنی جور کنم در کل میشه ۶۰تومن بجز طلاها بنظرت این ۶۰تومنم بدم طلا یا بذارم بانک وام بگیرم روش که پولم بیشتر بشه تا سال دیگه؟؟اصلا مغازه زدن خوبه یا اشتباهه؟؟؟

سلام عزیزم خوبین ممنونم از راهنمایی هاتون یعنی باید پول سپرده کنیم ؟ نمیشه پول واریز کنیم و برداریم ...

سلام عزیزم چرا میشه از روی پول هم برداشت کرد ولی سکه ها رو به ازای مقدار پولی که ۲۴ ساعت کامل در حساب باشه میده . 

عزیزم میشه توضیح بدی چیکار کنم که بتونم وام بگیرم بخدا مدیونت میشم

عزیزم باید اپلیکیشن ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنید و افتتاح حساب کنید و درخواست کارت بدید .

بعد ۲ نوع وام داره یکی وام پشتوانه هست که به صورت پلکانی از یک میلیون تا ۳۰ میلیون براساس کار کردن با حسابتون فعال میشه .

دومی هم وام برایند هست که از ۱۰ میلیون تا ۵۰ میلیون هست که باید پول بگذارید داخل حساب تا بتونید بگیرید .

اگر ۱۰ میلیون بگذارید ۳ ماه بمونه میتونید ۱۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید و اگر ۴۵ روز بمونه با بازپرداخت ۶ ماهه .

برای مبالغ بالاتر هم به همین نسبت حساب میشه ‌.

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنمایی های ارزندت یک سوال داشتم من معدل حساب بانک رسالتم رو کجا میتونم ببی ...

سلام عزیزم ، خواهش میکنم .

باید برید داخل پیشخوان مجازی رسالت داخل گو گل بزنید میاد و بعد شماره تلفن خودتون رو وارد کنید با رمزی که به گوشیتون میاد و بعد قسمت برایند وام رو بزنید و میتونید ببینید معدل حسابتون چه قدر هست ‌

2810