2777
2789

خوب خوشگل خانوما یه صحبت  ریزی انجام بدم  و برم پی کارم 

اول از همه بگم همیشه یه قلقی هست ک مختص زندگی خود ادمه مثال همسر من اگر یه بار بهش میگی عزیزم ذوب میشه یه بار بی حسه 

سر همین پشت بندش جدیت به کار میبرم. ولی برای یه عذه فقط همون عزیزم و فدات شم جوابه 

من حقوقمو خرج خودم  پس انداز و گاهی برای خانوادم به سپاس کارایی ک برام میکنن هدیه  میخرم رو حسابش  

خرج لباس و وسایل مورد نیازمم و همسرم موظفه بده و یاد گرفت  انقد‌جدی هستم ک بگم لباس  لازم دارم  و اگر نخرم از دماغ مبارکش در میارم ولی انقد هم بساز هستم ک بدونم شرایطش نیس رعایت کنم 

مثال بخاطر فصل گرونی  و مایحتاح خونه لیست غذایی و با  وسایلی ک خونه هست میرسونم ولی حواستم  غذاها رو با موادی ک هزینش مناسب تره تنوع بدم مثال این هفته الویه تعطیله چون سس نداریم  و قصدم ندارم بخرم چون وقتی هست همش هوس سالاد ماکارانی میکنم ک خوب ضرر داره 

یا لازانیا تعطیل چون با مواد اون من سه وعده جداگانه  غذا میذارم  پنیر پیتزا هم یک ماهه نخریدم فعلا هم نمیخرم نبودش چیز سختی نیس 

عوضش دلمه درست کردم و نپخته  فیریزر دارم تا از سرکار میام  میذارم تو بیرون تا سسشو درست کنم و‌بذارم بپزه به اتو کردن و حمامم میرسم 

پک آش فراهم کردم قبلا  تو تاپیک گفتم 

از همون پک آش یکم عدس  پخته برداشتم  و چرخ کرده و پیاز و ادویه و تقت خورده گذاشتم مایع عدس پلو  ک امشب  از سرکار اومدم گذاشتم یخش باز بشه تا برنج خیس میخوره بپزم 

یا پیاز و گردو و نعنا سزخی دارم تپ فیریزر برای کله جوش 

روزایی م نهار تنهام  فوری فوتی امادست تنبلم خودتونید

سبزی خوردن هم ک اضافه میاد میدونم خورده نمیشه از همینجا یاد گرفتم خشک کنم  برای ادویه ماست یا  وقتایی ک ابدوغ خیار دوست دارم سبزی نیس یکم ازش میریزم 😋😋

من چهار گرم از بدهی همسرم و با خرج خونه بدون اینکه بدونه 

پس گرفتم 

و‌میمونه ۶ گرم ک قلق دستم اومده 😂😂😂راحت تر میرسونم 

یکم گیلاس  به دستم رسید دیدم بمونه. میپوکه سریع الان شکر و  آب گذاشتم بجوشه خنک بشه کمپوت منم و یکم شربت گیلاس درست کنم ک ما دوست داریم باقیشم میشه مثه مربا ک میذارم یخچال برای تزیین کیک😂😂

این بود انشای من 

بیاید ی ناپلئونی بخرم باهم دوست باشییییییم هممون زنیم  پشت هم باید باشیم نه مقابل هم ضعف یکی نقطه پیروزی یکی دیگس و بر عکس

ناپلئونی به صرفه نبودتعداد زیاد بود 😁

نفری یه دونه اب نبات بردارین یه دونه هاااااا 🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

عزیزم باید یه تومن هم تو حساب خودتون داشته باشید فقط میتونید کارت بکشید با دستگاه کارتخوان مثلا اگه ...

مچکرم عزیزم واقعا نجاتم دادی🙏🏻

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ویپاد زیر نظر بانک پاسارگادهر صد هزار تومن در یک روز یک سکه بهتون امتیاز میدهسودش رو زده ۲۳ در ...

خیلی لطف کردید 

ی سوال داشتم برای ی بنده خدایی میخوام ثبت نام کنم پول پیششونه بزارن داخل ویپاد سر ماه میتونن برداشت کنن؟ یا پول داخل ویپاد بابت سکه بلوکه میشه؟ مثلا ۳۰ میلیون بزارن تا سر ماه چقدر سکه میشه؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله عزیزم بهتر هست ، مثلا داخل ویپاد ۵۰ میلیون بگذاریم ۳ ماه بمونه بعد از ۳ ماه میشه ۵۰ میلیون با با ...

سلام عزیزم 

خوبین 

ممنونم از راهنمایی هاتون 

یعنی باید پول سپرده کنیم ؟ 

نمیشه پول واریز کنیم و برداریم 

سکه جمع بشه بابت وام ۵۰ تومنی؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بله عزیزم بهتر هست ، مثلا داخل ویپاد ۵۰ میلیون بگذاریم ۳ ماه بمونه بعد از ۳ ماه میشه ۵۰ میلیون با با ...

سلام عزیزم 

خوبین 

ممنونم از راهنمایی هاتون 

یعنی باید پول سپرده کنیم ؟ 

نمیشه پول واریز کنیم و برداریم 

سکه جمع بشه بابت وام ۵۰ تومنی؟ 

نه عزیزم ضامن نمیخواد .

عزیزم میشه توضیح بدی چیکار کنم که بتونم وام بگیرم بخدا مدیونت میشم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سلام عزیزم من یکی حق میدم ریز نگی چون شخصی به من درخواست دوستی داد من فک کردم مشورت میخواد اومد تخر ...

آره عزیزم ♥️ والا نمی‌دونم که قصد بعضیا چیه 

اگه برات خوشایند نیست ...چرا دایم اینجا پرسه میزنی 

اگه برات کار ساز به کار بگیر و استفاده کن دیگه 🙁

برای اینکه صفحاتمون الکی جلو نره یه گزارش کوچلو بدم برم 😉

دیروز عصر داشتم تراس خونه رو تمیز میکردم ..

یه هو چشمم به درخت انگور افتاد که تا کجای چند طبقه ساختمان بالا رفته بود 😍

گفتم یکم از برگ موهاش بچینیم برای پاییز و زمستون 

چشمم به خوشه های غوره افتاد که چند وقت دیگه همشون میشد انگور 😉

گفتم خوب که بچینیم و تبدیل به آب غوره کنیم برای امسالمون 😍

واقیعتش زیاد بود ...خودم خسته میشدم اگه تمامش رو خودم میچیدم 

عصر همسرم اومد بهش گفتم که عزیزم فصل آب غوره است 👌

نیم ساعت از وقت رو به من اختصاص بده ♥️

گفت من در خدمتم ❤️ کارت چیه حالا ؟😉

گفتم بیا بریم پایین و خوشه های انگور ( غوره ) رو بچینیم 

رفتیم یه ساعتی وقت گذاشتیم با همسرم تکمیل چیدیم

چون همسایه هامون پیر هستند ...سن و سالشون نمی‌رسه که برن بالای دیوار ❤️به خاطر همین ما همشو چیدم 

یه چند تایی نگه داشتیم که وقتی رسیدن نوبرانه بخوریم واسه صبحانه 😉

...بعد چیدن همسرم بین چهار تا همسایه تقسیم کردیم ❤️

یکی از همسایه هامون اینجا مستاجرن برای اینکه حلال بشه برای اونا هم گذاشتیم کنار ...

صبح زود بیدار شدم ...تا وقت صبحونه قشنگ همشو دون کردم 

بردم دادم آبشو کشیدن برام 😉

از اونجا رفتم دخترم رو گذاشتم کلاس ...بعد اومدم با حوصله تا وقت برگشتن دخترم از کلاس ...با تور فشردم و آبشو جدا کردم 

تور سفید نداشتین هزینه نکنین 👌 با کیسه برنج ها هم میشه ...همونایی که نازک هستند سفید رنگ....از همونا به راحتی در میاد 

بعد نمک اضافه کردم ....دو تا شیشه نوشابه بهم تحویل داد 😍

و تفاله هاش رو هم پهن کردم رو سینی نازک  ...گذاشتم تو بالکن تا خشک بشه ....سرخ بشه ...بکنم سماق 😍

دیگه پول سماق هم ندم ..امسال 😉

سلام عزیزم من یکی حق میدم ریز نگی چون شخصی به من درخواست دوستی داد من فک کردم مشورت میخواد اومد تخر ...

آره عزیزم ♥️ والا نمی‌دونم که قصد بعضیا چیه 

اگه برات خوشایند نیست ...چرا دایم اینجا پرسه میزنی 

اگه برات کار ساز به کار بگیر و استفاده کن دیگه 🙁

برای اینکه صفحاتمون الکی جلو نره یه گزارش کوچلو بدم برم 😉

دیروز عصر داشتم تراس خونه رو تمیز میکردم ..

یه هو چشمم به درخت انگور افتاد که تا کجای چند طبقه ساختمان بالا رفته بود 😍

گفتم یکم از برگ موهاش بچینیم برای پاییز و زمستون 

چشمم به خوشه های غوره افتاد که چند وقت دیگه همشون میشد انگور 😉

گفتم خوب که بچینیم و تبدیل به آب غوره کنیم برای امسالمون 😍

واقیعتش زیاد بود ...خودم خسته میشدم اگه تمامش رو خودم میچیدم 

عصر همسرم اومد بهش گفتم که عزیزم فصل آب غوره است 👌

نیم ساعت از وقت رو به من اختصاص بده ♥️

گفت من در خدمتم ❤️ کارت چیه حالا ؟😉

گفتم بیا بریم پایین و خوشه های انگور ( غوره ) رو بچینیم 

رفتیم یه ساعتی وقت گذاشتیم با همسرم تکمیل چیدیم

چون همسایه هامون پیر هستند ...سن و سالشون نمی‌رسه که برن بالای دیوار ❤️به خاطر همین ما همشو چیدم 

یه چند تایی نگه داشتیم که وقتی رسیدن نوبرانه بخوریم واسه صبحانه 😉

...بعد چیدن همسرم بین چهار تا همسایه تقسیم کردیم ❤️

یکی از همسایه هامون اینجا مستاجرن برای اینکه حلال بشه برای اونا هم گذاشتیم کنار ...

صبح زود بیدار شدم ...تا وقت صبحونه قشنگ همشو دون کردم 

بردم دادم آبشو کشیدن برام 😉

از اونجا رفتم دخترم رو گذاشتم کلاس ...بعد اومدم با حوصله تا وقت برگشتن دخترم از کلاس ...با تور فشردم و آبشو جدا کردم 

تور سفید نداشتین هزینه نکنین 👌 با کیسه برنج ها هم میشه ...همونایی که نازک هستند سفید رنگ....از همونا به راحتی در میاد 

بعد نمک اضافه کردم ....دو تا شیشه نوشابه بهم تحویل داد 😍

و تفاله هاش رو هم پهن کردم رو سینی نازک  ...گذاشتم تو بالکن تا خشک بشه ....سرخ بشه ...بکنم سماق 😍

دیگه پول سماق هم ندم ..امسال 😉

سلام عزیزم خوبین ممنونم از راهنمایی هاتون یعنی باید پول سپرده کنیم ؟ نمیشه پول واریز کنیم و برداریم ...

سلام دوست عزیز 🌺  برنامه ی ویپاد کاملا معتبر هست و  متعلق به بانک پاسارگاد هست ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ شب آینده در حسابتون باشه یک سکه بهتون تعلق میگیره ، یعنی یک میلیون در هر ۲۴ ساعت میشه ۱۰ سکه و ده میلیون میشه ۱۰۰ سکه و هر وقت تعداد سکه هاتون به مقدار مورد نیاز برای مبلغ وام مورد نظرتون برسه بعد از یک اعتبارسنجی که زمانی هم نمیگیره وام براتون فعال میشه و میتونید کارت بکشید یا از طریق کیف پول دی جی پی نقدش کنید .

دوستانی که تازه میخوان افتتاح حساب کنن ممنون میشم کد دعوت منو استفاده کنید ، پرروزی و پربرکت باشه براتون ان شاءالله🍃     5FVB14

عزیزم میشه توضیح بدی چیکار کنم که بتونم وام بگیرم بخدا مدیونت میشم

سلام دوست عزیز 🌺  برنامه ی ویپاد کاملا معتبر هست و  متعلق به بانک پاسارگاد هست ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ شب آینده در حسابتون باشه یک سکه بهتون تعلق میگیره ، یعنی یک میلیون در هر ۲۴ ساعت میشه ۱۰ سکه و ده میلیون میشه ۱۰۰ سکه و هر وقت تعداد سکه هاتون به مقدار مورد نیاز برای مبلغ وام مورد نظرتون برسه بعد از یک اعتبارسنجی که زمانی هم نمیگیره وام براتون فعال میشه و میتونید کارت بکشید یا از طریق کیف پول دی جی پی نقدش کنید .

دوستانی که تازه میخوان افتتاح حساب کنن ممنون میشم کد دعوت منو استفاده کنید ، پرروزی و پربرکت باشه براتون ان شاءالله🍃     5FVB14

میشه بپرسم برا۷روز چقدر پول مونده ک خرج کنید

سلام دوست عزیز   

۱۷۰۰  از کل مبلغ مونده برای هفت  روز 

میخام روزی دویست بزارم اگه تونستم روز بدون خرج داشته باشم که چه بهتر ..اکثر مواد غذایی رو دارم ..

اکثرا ده روز مونده یا یه هفته برای هرروز تقسیم میکنم که کم نیارم  ،اضافی رو کارت به کارت میکنم ..

میشه بپرسم برا۷روز چقدر پول مونده ک خرج کنید

سلام دوست عزیز   

۱۷۰۰  از کل مبلغ مونده برای هفت  روز 

میخام روزی دویست بزارم اگه تونستم روز بدون خرج داشته باشم که چه بهتر ..اکثر مواد غذایی رو دارم ..

اکثرا ده روز مونده یا یه هفته برای هرروز تقسیم میکنم که کم نیارم  ،اضافی رو کارت به کارت میکنم ..

خانوما اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه من بانک مهر از پارسال حساب باز کردم نزدیک دوماه هم صد تومن خواب ...

سلام عزیزم 

من قبلا هم تو تاپیک نوشتم اما بازم میگم شاید گره ای از کار کسی باز شد . منم پولمو تو بانک مهر گذاشتم و فکر میکردم چون گردش حسابم خوبه حتما بهم وام فوری تعلق میگیره که نگرفت . اما بعد از چند وقت که وامهای ویپادمو گرفتم اتفاقی بازم چک کردم که در کمال تعجب وام فوری بهم پرداخت شد . فکر میکنم با گرفتن وام ویپاد ما خونه دارها هم که قبلا وام نگرفتیم دارای رتبه اعتباری میشیم. 

2810