سلام دوستای خوبم ❤️
چن روز بی خرج گذروندم
و دیروز از نهارمون ی مقدار برا همسایه امون بردم وایشون امروز برام ی مقدار گلابی سیب انجیر و موز اورد ک این هفته برا ما کافیه 🤩
دستشون درد نکنه میوه رو لازم نیست دیگه این هفته بخرم 🌷
فقط برا دندون پسرم رفتم دندونپزشکی ک هزینه ویزیت و ترمیم دندوناش با بیهوشی حدود 14500 شد ک از وامم گذاشتم انشالله وقتی بیمه برگردوند برا خونه هزینه اش کنم
حدود دوتومن هم از پول وام ک کلش بیس میلیون بود هم وسایل خونه خریدم رو اپنی و جا رختخوابی و حوله دخترم و پرده برا اتاق بچه هام و نوار پرده و میله پرده پانچ ک بدم خیاط مدل پرده سالنمون جدید و شیکتر بشه چون خود پرده نو هست و قشنگه.
امروزم نشستم رختخواب و بالشتهای داخل کمد دیواری رو اوردم بیرون
دوختنیا رو دوختم
شستنی ها رو شستم
و مرتب و منظم داخل جا رختخوابی جدید چیدم تو کمد دیواری ک بزودی ی درب خوشگل هم براش بزنیم و عالیتر بشه❤️
راستی از خرج خونه ی برس برا دخترم و بامیه برا همونن خریدم ک 120 هم اینجا هزینه شد
امروزم بدون خرج میگذره انشالله و موجودی خونه فعلا تکمیله از لحاظ خورد و خوراک❤️🌷
فقط اگر از وام لوستر برا سالن بخرم و ی تخت برا دخترم ک از برنامه دیوار چند مدل دیدم اما هنوز تصمیم قطعی نگرفتم برا خرید
راسی راسی🤩 برا لیزر هم وقت گرفتم از ی جای عالی ک لیزر و پلاژن فول بادی 1400 میشه حدودا اینم برا رسیدگی ب خودم 🌷
دندونمم بعد از دندون پسرم باید ایمپلنت کنم و دوتا هم ترمیمی دارم 🌷
مانتو و لباس خونگی هم میخاسم ولی فعلا دست نگه داشتم تا وقت مناسب برم بگردم شایدم نخریدم بعد پاییزه خریدم 😁
منتظرم طلا بیاد پایین ی مبلغی رو از وام بدم طلا شده باشه قد نیم گرم یا ی گرم انشالله خدا روزی همه رو زیاد کنه و بتونم ❤️
ماچ ب همتون😘