2777
2789
سلام عزیزم ، خانمی شما باید برای خودتون یک بازه زمانی ۲ الی ۳ ساله تعیین کنید .من جای شما بودم حداقل ...

ویپاد امتیاز دهیش بهتر از مهر و رسالت هست؟ 

مثلا هر یک میلیون روزی چند تومن امتیاز حساب میشه؟ 

۲۳درصدهست درسته؟؟ 

خانوما اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه من بانک مهر از پارسال حساب باز کردم نزدیک دوماه هم صد تومن خوابوندم حالا میخواستم وام فوری بگیرم اعتبار سنجی نوشت شما شرایط لازم رو نذارین!! البته من شاغل نیستم !من الان چیکار کنم؟ ضامن دارم !یعنی پولمو وردارم؟ حیف میشه دوماهه گذاشتم اونجا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه من بانک مهر از پارسال حساب باز کردم نزدیک دوماه هم صد تومن خواب ...

واینکه من خانه دارم اصلا این بانک به من وام میده؟؟ اشتباه کردم پولو خوابوندم اونجا؟

سلام دوستای خوبم ❤️ 

چن روز بی خرج گذروندم 

و دیروز از نهارمون ی مقدار برا همسایه امون بردم وایشون امروز برام ی مقدار گلابی سیب  انجیر و موز اورد ک این هفته برا ما کافیه 🤩 

دستشون درد نکنه میوه رو لازم نیست دیگه این هفته بخرم 🌷 

فقط برا دندون پسرم رفتم دندونپزشکی ک هزینه ویزیت و ترمیم دندوناش با بیهوشی حدود 14500 شد ک از وامم گذاشتم انشالله وقتی بیمه برگردوند برا خونه هزینه اش کنم 

حدود دوتومن هم از پول وام ک کلش بیس میلیون بود هم وسایل خونه خریدم رو اپنی و جا رختخوابی و حوله دخترم و پرده برا اتاق بچه هام و نوار پرده و میله پرده پانچ ک بدم خیاط مدل پرده سالنمون جدید و شیکتر بشه چون خود پرده نو هست و قشنگه. 

امروزم نشستم رختخواب و بالشتهای داخل کمد دیواری رو اوردم بیرون 

دوختنیا رو دوختم 

شستنی ها رو شستم 

و مرتب و منظم داخل جا رختخوابی جدید چیدم تو کمد دیواری ک بزودی ی درب خوشگل هم براش بزنیم و عالیتر بشه❤️ 

راستی از خرج خونه ی برس برا دخترم و بامیه برا همونن خریدم ک 120 هم اینجا هزینه شد 

امروزم بدون خرج میگذره انشالله و موجودی خونه فعلا تکمیله از لحاظ خورد و خوراک❤️🌷 

فقط اگر از وام لوستر برا سالن بخرم و ی تخت برا دخترم ک از برنامه دیوار چند مدل دیدم اما هنوز تصمیم قطعی نگرفتم برا خرید 

راسی راسی🤩 برا لیزر هم وقت گرفتم از ی جای عالی ک لیزر و پلاژن فول بادی 1400 میشه حدودا اینم برا رسیدگی ب خودم 🌷 

دندونمم بعد از دندون پسرم باید ایمپلنت کنم و دوتا هم ترمیمی دارم 🌷 

مانتو و لباس خونگی هم میخاسم ولی فعلا دست نگه داشتم تا وقت مناسب برم بگردم شایدم نخریدم بعد پاییزه خریدم 😁 

منتظرم طلا بیاد پایین ی مبلغی رو از وام بدم طلا شده باشه قد نیم گرم یا ی گرم انشالله خدا روزی همه رو زیاد کنه و بتونم ❤️ 

ماچ ب همتون😘

سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم اگه کسی میدونه بگه لطفا

من ۸۰میلیون وام گرفتم میخوام طلا بخرم گفتم اول بذارم تو ویپاد از اونجاهم وام بگیرم بعد همشو طلا بخرم ولی الان دو روزه طلا افزایشیه الان نمیدونم همون ۸۰تومنو طلا بخرم یا صبر کنم باز میاد پایین لطفا اگه کسی میدونه روندش صعودیه دیگه پایین نمیاد بگه من موندم چیکار کنم

بچها فقط خدا میدونه چقد دلم براتون تنگ شده😭😭 ولی به خودم قول دادم نیام اینجا تا مراحل استخدامیم تمام بشه از بهمن ماه من درگیرم بخدا دیگه توانی نمونده برام انگار به سختی دیگه دارم خودم روی زمین میکشونم چند مرحله مصاحبه و...الان یک مرحله دیگه مونده دعام کنید قبول بشم ❤️🌹 با خیال راحت بیام پیشتون ..

تمام مدت حواسم به خرجهام بوده دختر خوبی بودم تا پول رسیده دستم تبدیل کردم به طلا تقریبا از اول سال تونستم ۳۳ گرمی بخرم یکم دیگم پول جمع کردم انشاالله در اولین فرصت تبدیل میکنم همیشه و هر لحظه دعا گویی شما دوستان هستم انشاالله سالم تندرست باشید و با دلخوش صندوقچه پر طلاتون نگاه کنید و لذت ببرید ❤️ 

برای خواهر کوچولوتون دعا کنید کلی زحمت کشیده نتیجه بگیره 🌹🦋

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

سلام خانما شما طلا رو با اجرت چند درصد میخرید؟به جز اجرت سود و مالیات هم حساب میکنن؟

من ۳ گرم طلا با اجرت ۱۱ درصد گرفتم نمیدونم خوبه بازم ازش بخرم یا نه ولی دیگه سود و مالیات نداره 

اینم از یک کانالی تو ایتا بود سفارش دادم

لطفا راهنماییم کنید

چرا هیچ کدوم نظری نمیده😢

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
خانوما اگه کسی بلده منو راهنمایی کنه من بانک مهر از پارسال حساب باز کردم نزدیک دوماه هم صد تومن خواب ...

سلام عزیزم شما الان میتونید وام امتیازی بگیرید

برید داخل اپلیکیشن درخواست وام امتیازی بدید اعتبارسنجی میشه و خودش مرحله به مرحله میگه که چکار کنید

همونجا ضامن رو معرفی کنیدمدارکش رو بارگذاری کنید

خیلی راحته و مرحله به مرحله خوداپلیکیشن میگه چکارکنید

بله به شما هم تعلق میگیره اگه معدل حساب داشته باشید

منم خانه دارم هم وام امتیازی گرفتم هم فوری

سلام خانما شما طلا رو با اجرت چند درصد میخرید؟به جز اجرت سود و مالیات هم حساب میکنن؟من ۳ گرم طلا با ...

سلام من جدیدا طلای نو رو با فقط ۷درصد سود میخرم

بستگی ب خودتون داره اگه برای دلتون میخرید و برای استفاده است هرچقدر اجرت بدی بنظرم برای حال خوبت ارزش داره

ولی اگه نیت شما پس انداز میتونید کمترم بخرید

سلام دوستای عزیزم ب راهنمایتون نیاز دارم من تنهاداریم فقط یک انگشتره طلا و الان ب چرخ خیاطی نیاز دار ...

سلام بنظر من اگه با چرخ خیاطی میخوایید درآمد زایی کنید بفروشید وچرخ رو بخرید انشالله از درآمدتون بیشترش رو میخرید

وحتی اگه چرخ رو برای دوختن لباسهای خودتونم بخوایید بازم ارزششو داره و چرخ خیاطی هم هرسال گرونتر میشه تنها چیزی که ارزشش میاد پایین پول نقد

سلام 

خانم ها مممنون میشم کسایی که مثل من ویپاد تازه ثبت نام کردند ‌راهنمایی کنید 

۱). این اپلیکیشن معتبره ؟

۲). برای وام ۵۰ تومنی چقدر سکه طی چه مبلغی از امتیاز پرداخت میکنند؟ سودش چقدره ؟ 

۳). پولی که واریز میکنیم داخلش چند روز باید بمونه که سکه بشه ؟ چه جوری سکه رو فعال کنم برای وام ؟ 

ان شاالله خیر در دنیا و آخرت ببینید 

خداوند مهربان به سلامتی ،مال و عمرتون برکت بده🤲🌹

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
واینکه من خانه دارم اصلا این بانک به من وام میده؟؟ اشتباه کردم پولو خوابوندم اونجا؟

وام میده اما باید وام ام.تیازی درخواست بدین.وام فور.ی برای کسایی تعلق میگیره که قبلا وام امتی.ازی گرفتن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام بنظر من اگه با چرخ خیاطی میخوایید درآمد زایی کنید بفروشید وچرخ رو بخرید انشالله از درآمدتون بیش ...

خیلی ممنونم عزیزم 🌹🌹🌹

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
2810