2777
2789
میشه اسم پارچه فروشی بگید پیجشو کجاست

اینستا ندارم

تو روبیکا هایپر پارچه و پارچه سرای پردیس،

سرمه هم هست،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدرس سایت یا ایناستاگرام داره ؟

سلام بله روبیکا هاپیر پارچه و پارچه سرای پردیس،

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام. مبارکتون باشه ، میشه بفرمایید از کجا پارچه تهیه کردین؟ فروش آنلاین دارند؟

پارچه سرای پردیس و هایپر پارچه

البته هم روبیکا دارن هم اینستا

سلام خیلی ممنون.الهی شکر که راضی بودین عزیزم. خوشحالم که تونستم خوشحالتون کنم ❤️بله خیلی بصرفه هستش ...

وای پس کاش قبلش باهاتون مشورت میکردم،اخه گفتم بهشون بهترین پارچه حوله رو بگید کدومه،بعد عکسش رو فرستاد،یعنی اصلا اب جذب نمیکرد؟؟

ستاره جون چون گفتی دیگران نظر بدن من میگم. اگرنه که تو کدبانو تر و با سلیقه تری. فقط به عنوان یک تجر ...

عزیزم اینجوری میدونی ریه هات داغون میشه.وایتکس اون هم وقتی خودت تو حمومی و محیط بسته است....😱😱

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
قربونت برم گلی جون ❤️ نظر لطفت عزیزم درسته عزیزم ❤️ من به شخصه خودم بودم همین کار رو میکردم بچه رو م ...

ولی معصومه جون اونجا که ساعت ۱/۵ گفته من هنوز میخوام یه ساعت دیگه بشینم آی من حرص خوردم😐😒😵😵😵😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان یه سوال مهمتو بانک مهربرای چه مقدارپولی هریک ماه بمونه چقدرامتیاز جمع میشه؟میخوام ببینم ...

سلام عزیزم ، ۵۰ میلیون ۵ ماه بمونه میتونید ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید . 

۳ کیلو رون گوسفند نیم کیلو گوشت گوساله و۳ کیلو سینه مرغ شد ۳۱۰۰.خودم هم رفته بودم.جالبش اینه هرکس میومد قصاب گوشت مرغ بیشتری میزاشت برای وزن کردن.یه خانم مسن که بروز هم بود اومد گفت یک کیلو سینه مرغ براش حدود ۲ کیلو گذاشت.خانمه گفت نمی‌خوام دقیقا یک کیلو بده بعد هم ۲۰۸/۵۰۰شده بود قصاب گفت ۲۰۹ تومن خانمه گفت این که ۲۰۸ تومنه خلاصه قصاب گفت بحث ۵۰۰ تومن رو نکن.و ۲۰۸ کارت کشید.برام جالب بود خانمه گفت حالا که شما هول میدی قیمت سمت خودت منم باید دقیق باشم پس.ترازو رو کلا نگاه کنید لطفاً.چون پسر قصاب که نوجوان بود اولش بجای یک کیلو و چهل گرم اشتباهی یک کیلو و چهارصد به خانم اعلام کرد بااینکه خوب قیمت رو خود ترازو حساب می‌کنه ولی کلا دقت به ترازو و محاسبات مهم.راستش ما هم بعد محاسبات ماشین حساب خودمون حساب کردیم تعارف که نداریم با فروشنده ها

سلام عزیزم ، ۵۰ میلیون ۵ ماه بمونه میتونید ۳۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید .

سلام ..خانم معلم.

ازطریق همراه بانک میتونیم کارهای وام روانجامبدیم؟

بعدمن که خونه دارم میتونم این واموبگیرم؟

الان کارت من خالیه اگرهمین الان ۵۰تومن بزارم توحساب مهر میتونم ۵ماه دیگه واموبگیرم؟این مدت که پول توحساب می‌خوابه سودی نمیادروش؟

عزیزم ببخش سوالام زیادشد🙈🙏🙏

سلام عزیزان💗

اول بگم که من خواننده خاموش این سایت بودم و انرژی مثبت و خوب شما منو وادار کرد ثبت نام کنم و بیام براتون بنویسم.

فقط و فقط برای تشکر مینویسم.

سال هاست کار میکنم بدون اینکه هیچ پس اندازی یا چیزی داشته باشم. این تاپیک منو به خودم آورد.

معصومه جان و بقیه خانم ها اصلا نمیدونم با چه زبونی ازتون تشکر کنم. فقط بدونید یک نفر تمام روزها براتون دعا کرد و انرژی فرستاد و درخواست معجزه کردم براتون.💗🌸😍

خیلی خیلی ممنونم.

موقع خوندن حس میکردم مامانم، خواهرم یا شاید دخترخالم(در این حد بهم نزدیک) نشستن و دارن درس های زندگی بهم میدن.

من از حرفاتون نکته برداری کردم با اینکه تا صفحه صد تاپیک رو فقط خوندم کلی نکته شد و کلی اقدام عملی که کلی برنامه و اینها ریختم

پُرگویی کردم اما یه تشکر جانانه رو برخودم واجب دونستم💗😍🌸

سلام به همه ی دوستان جانم

رزق و روزی همیشه پول و مال دنیا نیس

همین که من اینجا با خانومای گلی مثل شما آشنا شدم و از تجاربتون استفاده میکنم یعنی رزق

من اردیبهشت با این تاپیک آشنا شدم ،متاسفانه طلایی نشده پس انداز کنم بخاطر قسط های زیادی که داشتیم 

ولی تو سبک زندگی جلوی اسراف رو گرفتم.

با ویپاد آشنا شدم و دارم وام هاشو میگیرم ولی چه گرفتنی 

الانم حدود یک هفته 120تومن گذاشتم بمونه ،تا وام برآیند بگیرم 

ولی چون اول باید وام قبلی رو تسویه کنم ،موندم چه کنم؟

از کجا بیارم اونو تسویه کنم؟

مثلاً میتونم از مامانم بگیرم  وام رو تسویه کنم ،بعد که وام برآیند رو گرفتم بهش پس بدم ولی اینطوری پول وامم کم میشه

و دوست ندارم.

خلاصه که منتظرم از آسمون برام پول بیاد تا وامم رو تسویه کنم

برنامه دارم انشاالله اگه خدا بخواد و جناب همسر هم اذیت نکنه و نخواد که قرضاشو با این وام بده

یک النگو مصرفی یا یک گردنبند بخرم 

انگشتر هم خوبه دوست دارم ولی بدم میاد دستم کنم ،راحت نیستم 

سلام گلم...ببخش عزیزم یه سوال....من خانه دارم میتونم وام فوری مهر روبگیرم؟بعداینکه چه مبلغ وچه مدت ز ...

سلام عزیزم ببخش من الان پستتو دیدم

عزیزم باید قبل اینکه پول بذاری برای اطمینان تو یه سایت مثل اعتباریتو و... رتبه اعتباریت رو استعلام بگیری‌

یه مبلغ کمی میگیرن و بهت میگن رتبه ت چیه. اگه a یا b بود میتونی پول بذاری بانک مهر و معدل حسابت که اوکی شد وام درخواست بدی

مثلا ۵۰ میلیون حدود ۵ تا ۶ ماه بذاری وام ۵۰ تومنی بهت تعلق میگیره با بازپرداخت ۱۸ ماهه 

سلام گلم...ببخش عزیزم یه سوال....من خانه دارم میتونم وام فوری مهر روبگیرم؟بعداینکه چه مبلغ وچه مدت ز ...

همه مراحل ثبت نام و ...صفر تا صد از طریق گوشی و همراه بانکه عزیزم. من تاحالا اصلا بانک مهر نرفتم چندساله حسابشو دارم

2810