2777
2789
فدات شم تاپیک گزیده ها رو رویا جون قفل کردن ولی میتونم پست هایی که خودم مینویسم رو بذارم تو تاپیک سی ...

ممنون فدات شم اینجوری  خیلی عالیه😍

تاپیک گزیده ها که خیلی وقته به روز رسانی نمیشه و انگار کلا داره تعطیل میشه😟منم زیاد فرصت ندارم کل تاپیک رو بخونم گاهی به تاپیک سیاست های خودتون سر میزنم و پست های جدید رو میخونم

خیلی لطف میکنید اگه همه پست هاتون رو اونجا(تاپیک سیاست ها) هم کپی کنید ..اینطور امثال ما که وقت کامل خوندن تاپیک رو نداریم هم میتونیم بهره ببریم

تندرست و دل شاد باشی خانوم گل❤

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
درود و مهر دوست عزیز🌸رفع کسالت شد من برات دعا کردم گفتی عمل دارم امیدوارم همیشه سلامت باشی 🤲

ممنونم عزیز دلم . چند روز رفتم خونه خواهرم و دوباره برگشتم خونه خودم .با لاماراسکوپی عمِل کردم ۵ تا  تا سوراخ کردن شکم رو که الان جای بخیه ها درد میکنه از داخل مری رو چند تا برش زدن اون امروز خیلیییی درد میکنه انگار یکی چاقو میزنه.  ولی تحمل می کنم . خیلی ممنونم دوستم که بیادم هستی . بزرگواری

دخترم عاشقتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها اگه شما باشید طلا که حدود ۲ گرم و پس اندازتونه میفروشید که گواهینامه بگیرین ؟؟اینم بگم درآمدی ندارم که قسطی بدم شوهرمم فعلا نداره 

چون میخوام یه مدت دیگه راننده سرویس بشم که ماهی حدود ۴ شاید دستم بگیره کل پس اندازم تو دو سه سال همین دو گرمه چون زیاد پول دستم نمیاد موندم چه کنم آخه قراره ماشین بخریم 

سلام بچه ها اگه شما باشید طلا که حدود ۲ گرم و پس اندازتونه میفروشید که گواهینامه بگیرین ؟؟اینم بگم د ...

راننده تازه کار بهش سرویس میدن؟مطمعنی شغلت اوکیه؟

اگه جواب مثبته اره بفروش

اگه شک داری که نه 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام. ببخشید اگر بی ربط به این قسمت یه سوال دارم .کسب هست یا میشناسید از خانواده درجه یک توی شهرداری کار کنه قسمت دفتر مهندسی .حقوقشون چه‌قدر حدودی و اینکه سن بازنشستگی در شهرداری چندسال ممنون میشم بهم بگید خیلی حیاتی

و اینکه منم با خوندن مطالب شما یه ۵۰ سوت طلا حقانی خریدم

سلام عشقای‌من کسی از بچه های اینجا هست خونه پایین شهر داشته باشه و داده باشه رهن ‌بره جای بالاتر ب ...

نیایش جان ما چندین سال پیش که مجرد بودم این کار رو کردیم خونمون منطقه پایین شهر بود دادیم رهن و اومدیم جای بهتر

البته اجاره بیشتر می‌دادیم 

الان هم خدا رو شکر بعد چند سال اونو فروختیم و خونه منطقه بهتر خریدیم

البته خونه  اولو که خریده بودیم فقط به خاطر اینکه یه قوت قلب و یه پشت گرمی واسمون باشه خریدیم وگرنه از همون اول میدونستیم اونجا نمیریم

ممنونم عزیز دلم . چند روز رفتم خونه خواهرم و دوباره برگشتم خونه خودم .با لاماراسکوپی عمِل کردم ۵ تا ...

خواهش میکنم عزیزم 😇

از قدیم میگن درد به خروار میاد به مثقال میره 🙂

مهم نتیجشه که روز به روز بهتر میشی گلم  فقط سعی کن بیشتر مراقب باشی که دوران نقاهتت به خوبی بگذره 🌸

شاد و مانا باشی😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خوب نگفتین چی آخه میگم خونه ها راکده تا خونه ما فروش بره خیلی زمان می‌بره و ممکنه زیر فی هم رد بشه خ ...

به نظر بنده خونه بخرید .... 

حسابی وقت بذارید برا فروش خونه ؛ چند جا بسپارید که زود مشتری گیر بیاد برا خونه؛ ببینید بنگاه دارا در عوض چه مقدار پول یا چه شرایطی ، براتون مشتری سریع السیر پیدا میکنن....

از یاد و ذکر خدا غافل نشو عزیزم ، ذکر استغفرالله الذی  که میگم برا رزق و روزی و ... هست ، نیت کن و بخون هر چند تاکه میتونی ، ان شالله بهترین ها براتون رقم بخوره   

پول نقد دستتونه ،  ریسک که بدین طلا ؛  ممکنه مشتری برا خوته پیدا شه و  مجبور شین طلاها رو با ضرر بفروشین ... 

البته الان میگن طلا  تو کف قیمتیه و تا چند ماه دیگه اگه معامله فروش خونتون طول بکشه ،  فک میکنم بدین طلا شکسته هم خوب باشه ولی خودتون باید تصمیم بگیرید 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

بچه های من الان دیگه 10 و 15 ساله هستن من ایجور باهاشون رفتار میکردم که مثلا دو کیلو شیر یا مقداری خوراکی واسشون میگرفتم میگفتم این واسه یه هفته تونِ اوایل تو یک یا دو روز میخوردن ولی دیگه واسشون میخریدم تا آخر هفته 

کم کم یاد گرفتن که خودشون تقسیم بندی کنن الان هیچی بهشون نمیگم ولی مثلا شیر تو یخچال خودشون صبح یه لیوان فقط برمیدارن یا ماهانه که به کارتشون پول میریزم واسه خوراکی و لوازم التحریرخیلی خوب خودشون برنامه ریزی میکنن

بعد از دو سال خونه رو فروختیم و یه زمینمرکز شهر خریدیم و شروع به ساخت کردیم۴طبقه..در حال ساختیم..باز ...

عزیزم با این اوصاف برای شروع ارزش گذاشتن به خودت زحمتی که میکشی دیگه ماشین رو نده به همسرت بفروشه بذار به نام خودت بمونه بگو ماشین خودش رو بفروشه خرج خونه کنه و می‌تونه از ماشین تو استفاده کنه 👌🏻 

شاید اونم یک خورده به خودش اومد فهمید داره در حقت اجحاف میکنه

سلام بچه ها اگه شما باشید طلا که حدود ۲ گرم و پس اندازتونه میفروشید که گواهینامه بگیرین ؟؟اینم بگم د ...

بله چون برنامه دارید که شاغل بشید و میگین که همسرتون نداره و برای رسیدن به هدفتون نیازه ان شاالله بعداً بیشتر و بهتر میخرید

2810