چرا عزیز دلم ارزش نداشته باشه ؟؟؟
صحبت پونوزده ملیون پول رو میگی بعد میگی ارزش نداشته باشه ؟؟؟
پول بزرگی عزیزم قدر بدون و تبدیل کن ...بذار پشتوانه ای باشه برات
بذارین یه پست بنویسم براتون در این مورد ♥️
خواهر شوهرم که اومده بود برای طلاق گرفتن
خدا سر شاهده یه تک تومنی نداشت
اینا شیرازه ی زندگیشون یه هو از دست دادند 🌸
بچه ها هم با مادر اومده بودن که ما میخواهیم پیش مادرمون بمونیم ❤️
اینا عزیزم یه طورایی موندن که نگووو و نپرس
کسی که سالها فقط خورده گشته .... متاسفانه الان نوبت این بود که یکم حساب کار بیاد دستشون 👌
اونوقتی که میگفتم خواهر پول پس انداز کن ....خواهر فردا بچه هات بزرگ میشن ها ....خرج دارن ها
میگفت ول کن بابا آینده چه صیغه ای بچه های من الان خوش باشند 👌
بچه ها رو اونقدر بد عادت کرده که ناهار مادرشون بخواد زرشک پلو بذاره میگن زیرش رو ببند برو برامون کباب آماده بگیر بیا ما اینو نمیخوریم 🌸
این مادر هم به جای اینکه با قاطعیت بگه غذا گذاشتم ...اگه دوست دارین غذا این ....اکه دوست ندارین به سلامت 👌
به جای این حرفها تندی آماده میشد پول بر میداشت زودی میرفت پونصد ششصد سه پرس غذا می گرفت و میومد 👌
اینا فقط یه مثال عزیزان ...یا برای عصرانه پنج عدد پیتزا درست میکرد سه نفری میخوردند
خودش میگفت ما شش کیلو گوشت گوسفندی رو در دو هفته میخوریم ...برای ما دو هفته فقط میره
کبابی میکنیم ....خورشت میکنیم ...ما خوب گوشت می اندازیم تو خورشت 🙁
مثل بعضیا نیستیم که با ذره بین بخوان به خورشتمون نگاه کنن که گوشت انداختیم یا نه ☹️🙁
اونقدر به خوردن مشغول بودند که اگه بگم از حوصله ی دوستان خارج
خدا سر شاهد من یه بار در اومدم رو عصرونه ی اینارو ...دیدم دل درد گرفتم چه بماند که از همشون بخورم🙁
سر سفره ...از تن ماهی بگیر از نوشابه،،، از مربا به ..از پنیر و کره ...از سنگک تازه ...از بربری تازه ...از کوکو ...از هندوانه ...از خربزه،،از شیربرنج ...گرفته تا همه چی
بچه ها یعنی سفره لای این نعمات گم شده بود 🤦
واقعا چه خبر ...؟بچه ها من نمیگم نخورین...بالاخره کار میکنیم که خوب بخوریم ..و از نعمات خدا استفاده کنیم ولی به حدش دیگه
اونقدر خوردن که الان ماهی دو ملیون پول باشگاه میدن که لاغر کنن ...باز از اونور میان خونه ملاحظه نمیکنن 🤦 این دختر و پسر ماهی ۵ملیون به بالا فقط پول شهریه میدن
باز رعایت بکنن یه چیزی ...میان خونه میگن
مادر خسته شدیم از گوشت و مرغ خوردن،، برو برامون دل و جگر بگیر برای شام درست کن 🙁
عزیزان همه چی فقط خوردن نیست ...همین خانوم که خواهر همسر بنده باشند ...برای طلاق اومد
شیرازه ی زندگیش به کل ریخت بهم ...بچه ها که عادت به پر خوری و افراط داشتند ...تو خونه ی مادر بزرگ ابروو حیثیت نذاشتن برای مادر🙁
به خاطر شکم دعوا کردن باهم ...خواهر شوهرم هم دریغ از یه پس اندازی که حداقل بگه کمک خرج مادرم میشم
برای اینا هم مشکل ساز نشیم ♥️ مگه مادر پدرمون چقدر درآمد دارند
خلاصه این خانوم برای اینکه بیوفته سراغ کارهای طلاق ...یه پولی نداشت در حد یه ملیون میگم ...که بشنووو و باور کن
یه ملیون نذاشت که کرایه ماشین کنه 👌
از بردارا کمک خواست که به من پول تو جیبی بدین
گوشش یه جفت گوشواره نداشت که بخواد به راحتی در بیاره بذاره کفه ی ترازو بگه پولم رو بده که جلوی دوست و دشمن بچه هاش ابروزی کردن🙁
چرا چون هیچ وقت ذهنش به اینا قد نداده بود که یه روز شاید از راه برسه که من با همسرم به مشکل بر بخورم و تصمیم به طلاق بگیرم
ادامه دارد ....