2777
2789
ببخشید امروز به چه دلیلی تعطیله؟تو تقویم که چیزی ننوشته🤔

دقیق نمیدونم ولی دلیلش یچیزی شبیه این بود:بخاطر گرمای بیش از حد زمین و مضر بودن این درجه دما برای بدن انسان

چون خودم تعطیل شدم هر دلیلی باشه استقبال میکنم

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی فدات شم ♥️

ظهرت بخیر و نیکی باشه ❤️

عزیزم من نشستم برات حساب کتاب کردم ♥️

زیاد هم تو فشار نباید باشی عزیزم چون ماشاالله ورودی اتون بالاست ...

🌸

اگه داری فشار می‌کشی و سختت احتمالا یه جایی رو اشتباه میری ...

ورودی رو گذاشتم نه کمتر نه بیشتر روزانه یک و صد ...شما گفتی بعضا هشتصد بعضا یک و چهارصد 🌸

ما هم گذاشتم یک و صد تومن میشه ماهی 33ملیون تمااام 🌸

به اضافه ی یارانه و اجاره ...روی هم شما 36ملیون پونصد و پنجاه وردی دارین 🌸

اکه ب لو کارت رو داری باکس بندی کن به این صورت که میگم

اگه نداری یه کارتی تعلق بده بنویس کارت اقساط بانک 🌸

شما به سه جا قسط بانک میدین ...قسطتتون هم 16450000هستش در ماه

چون همسرتون هم در آمدشون روزانه است باید برات درصد بندی کنیم 👌 یعنی 45%پولی که میاد باید بره رو این کارتی که جدا خواهی کرد 🌸

درصد گرفتن رو هم که بلدی ...عددی که میاره ضربدر 45%کن هر چی اومد اونو بزن به کارت بانک اقساط 🌸

اجاره و بیمه و قرعه ی خودت و صندوق کالا و لباس فروش هم یه کارت دیگه تعلق بده مخصوص برای اینایی که گفتیم 🌸بنویس روش اجاره و بیمه ها که قاطی نکنی

اکثرا من دونه به دونه باکس بندی میکنم ولی چون مال شما زیادتر شاید قاطی کنین 🌸

یه مدت که دستت عادت کرد 👌 تفکیک می‌کنی اینا رو

5800000هم این چند تا مورد میشه 🌸

یعنی 16%هم از پولی که هرشب میاره انتقال بدین به کارت مخصوص خودش 👌 سر موعود دونه دونه بدین قسط کالا رو ...بیمه رو ...اجاره رو 🌸

مخارج تو اینا بودند عزیزم که با 61%حل و فصل میشند 🌸

میمونه 39%که مبلغ خوبی 🌸

19%بذار واسه مخارج خونه حول و هوش هفت ملیون میشه در ماه ...قشنگ مدیریت داشته باشی می‌رسی

اکه الویت هات برات مهم باشه برای پول جمع کردن 👌

15%هم بذار واسه پس انداز از نوع طلا...اکه طلاسی یا میلی رو داری هر ماه به این اندازه طلا بگیر ...چیزی حدود پنج و نیم میتونی بدی به طلا ....تا برای خونه پس انداز کنی 🌸

5%هم بذار واسه خودتون و کلاس هاتون چیزی حدود یک و نهصد 🌸

سوالی بود در خدمتم عزیزم

@کشمشی    

عزیزم منم پست هات نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه لطفا کپی کنید تاپیک گزیده ها یا تاپیک سیاست ها ...ممنو ...

فدات شم تاپیک گزیده ها رو رویا جون قفل کردن 

ولی میتونم پست هایی که خودم مینویسم رو بذارم تو تاپیک سیاست های خودم 

البته گذاشتم یه مقدار ....ولی باز میذارم هر چی گذاشتم اینور اونور هم میذارم براتون ❤️ 

فدات شم تاپیک گزیده ها رو رویا جون قفل کردن ولی میتونم پست هایی که خودم مینویسم رو بذارم تو تاپیک سی ...

عزیزم تن و صورت و سیرت زیبات سلامت و پایدار باشه از طرف همه دخترا ازت ممنونیم 

سلام به روی ماه تک تکتون 

خانم ها ‌‌ویپاد  تازه نصب کردم چه جوری باید پول بریزم ؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ععزیزم تا سال ۹۶خیلی حقوق مزایای بانکیها خوب بوده اما از وقتی بحث فیش های نجومی شده خیلی حقوق ها پای ...

به ما که رسید آسمون تپید 🤨هر چی گذشت همه چیز بدتر و بدتر و باز هم بدتر شد😵‍💫🙄🤐

یادمه سند خونه رو میبردی میزاشتی بانک رو چشماشون بهت وام میدادن نه سپرده ای نه معدل حسابی نه چیزی🤔🙂

الان سپرده باید داشته باشی سود ۲۷ درصد باید پرداخت کنی کلی ضامن ریز و درشت با اعتبار حساب رتبه A باید پیدا کنی که چندر غاز پول بگیری😐🤨

واقعا هر سال دریغ از پارسال 🙄 آدم نمیدونه چی بگه یه عمر زحمت میکشی تا خودت رسیدی به ثبات باز باید به فکر آینده نا معلوم بچه هات باشی که میخوان تو این وانفسا چه جوری خودشونو جمع و جور کنن طفلکا🫤🥲

برای خورشید پس از شبهای طولانی
الان یکی گفت میزنن تو سرش ارزون میخرن

من تو یوتیوب کلیپ های سرمایه گذاری رو دیدم همه شون میگن اول اب شده بعد سکه بعد طلای بدون اجرت

تو اولویت بین مسکن و طلا و ماشین هم میگن طلا با تفکر درازمدت بهترینه

بچه ها من گزارش کاری نمی‌بینم ها 😊بجز چهار پنج نفر که همیشه منظم دارند گزارش می‌دهند بقیه دارند فقط ...

سلام معصومه جون

سلام بچه ها

درسته، هممون به نحوی مشغولیم، من خودم بچه کوچیک دارم و وقتی ام وقت آزاد دارم میام تاپیکو میخونم خیلییی ام عقبم،واسه همین فرصت نمیشه خیلی گزارش بزارم

ولی سعی میکنم بیشتر بنویسم دیگه😉

آقا من این ماه تولدمه

همسرمم گفت که خودت بگو چی واست بگیرم

منم نگفتم🤭

گفت گوشی خوبه واست بگیرم؟! آخه چندساله گوشیمو عوض نکردم.

گفتم چی بگم، آخه نمیرسی گوشی بگیری اهل قسطی خریدن هم نیستی.

گفت نقد میگیرم، گوشی ای که میخواد واسم بگیره ۲۱ میلیون قیمتشه.

خلااااصصصصه سرتونو درد نیارم

ما ابن ماه با افزایش حقوق ۳۷ تومن بهمون دادن که ۱۴تاش میره جای قسط وام، بخوایم گوشیو نقد بگیریم همش ۲تومن واسمون میمونه تا ته ماه. خب؟؟؟ 

همسرم هرماه اسنپم کار میکنه حدودا ماهی ۵ تومن .

خونه و چک کردم که ببینم چی نیاز داریم بریم فروشگاه.

روغن و پنیرپیتزا و سس کچاب و مایونز وپنیر و تخم مرغ و کره  وچت قلم دیگه از پول اسنپ خریدیم که شد حدود ۸۰۰ تومن.

۱کیلو و نیم گوشت گوسفندی و یک کیلو گوساله برای چرخی  و ۲ تا مرغ متوسط خریدیم شد حدود ۱۸۰۰.

اینا همه از پول اسنپ.

خدارو شکر الان همههه چی تو خونه داریم .

باید تا آخر ماه با حدود ۴ تومن سر کنیم.

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚

واقعا منم قبول دارم که نباید جلوی همسرمون قناعت کنیم و نشون بدیم.

الان من به همسرم گفتم میخوام ماهانه لیزر پوستمو شروع کنم، لباس زیر نیاز دارم، لباس خونگی، مانتو(همشونو دارما، ولی میخوام به فکر باشه)

گفتمش میخوام یه دکتر پوست برم اگه پوستم شوینده و آبرسان و ضدافتاب خاصی نیاز داره خود دکتر واسم بنویسه نه اینکه سر از خود بگیرم

بهش گفتم دخترمون چنددست لباس میخواد

برای خودتم باید کفش و لباس بگیری چون دوست دارم همسرمم خوشتیپ باشه 😉

اینا گوشه ذهنش هست

واسه همین بهم میگه تشویقم کن هر روز برم اسنپ و حداقل ماهی ۶،۷ تومن از اسنپ در بیارم واسه خورد و خوراکمون و با پول حقوق هم پس انداز کنیم هم به خودمون برسیم و شیک باشیم 😉

دیروز بهم گفت خوشحالم که تشویقم میکنی روزانه ۲ساعت اسنپ برم چون اگه تشویقت نباشه همش دلم پیش تو و دخترمونه و دلم میخواد پیشتون باشم.

خلاصه اینم از گزارش من

این ماه باید قطره چکونی خرج کنیم چون تولدمه و هم میخواد واسم گوشی نقد بخره هم شام بریم یه رستوران خیلی خوب😉

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
سلام معصومه جان میشه من رو راهنمایی کنیما داریم خونه میسازیم و الان خونه پدرشوهرمیماون خونه کابینت و ...

چرا عزیز دلم ارزش نداشته باشه ؟؟؟

صحبت پونوزده ملیون پول رو میگی بعد میگی ارزش نداشته باشه ؟؟؟

پول بزرگی عزیزم قدر بدون و تبدیل کن ...بذار پشتوانه ای باشه برات 

بذارین یه پست بنویسم براتون در این مورد ♥️

خواهر شوهرم که اومده بود برای طلاق گرفتن 

خدا سر شاهده یه تک تومنی نداشت 

اینا شیرازه ی زندگیشون یه هو از دست دادند 🌸

بچه ها هم با مادر اومده بودن که ما می‌خواهیم پیش مادرمون بمونیم ❤️

اینا عزیزم یه طورایی موندن که نگووو و نپرس 

کسی که سالها فقط خورده گشته .... متاسفانه الان نوبت این بود که یکم حساب کار بیاد دستشون 👌

اونوقتی که میگفتم خواهر پول پس انداز کن ....خواهر فردا بچه هات بزرگ میشن ها ....خرج دارن ها 

می‌گفت ول کن بابا آینده چه صیغه ای بچه های من الان خوش باشند 👌 

بچه ها رو اونقدر بد عادت کرده که ناهار مادرشون بخواد زرشک پلو بذاره میگن زیرش رو ببند برو برامون کباب آماده بگیر بیا ما اینو نمیخوریم 🌸

این مادر هم به جای اینکه با قاطعیت بگه غذا گذاشتم ...اگه دوست دارین غذا این ....اکه دوست ندارین به سلامت 👌

به جای این حرفها تندی آماده میشد پول بر می‌داشت زودی می‌رفت پونصد ششصد سه پرس غذا می گرفت و میومد 👌

اینا فقط یه مثال عزیزان ...یا برای عصرانه پنج عدد پیتزا درست میکرد سه نفری می‌خوردند 

خودش می‌گفت ما شش کیلو گوشت گوسفندی رو در دو هفته میخوریم ...برای ما دو هفته فقط میره

کبابی میکنیم ....خورشت میکنیم ...ما خوب گوشت می اندازیم تو خورشت 🙁

مثل بعضیا نیستیم که با ذره بین بخوان به خورشتمون نگاه کنن که گوشت انداختیم یا نه ☹️🙁

اونقدر به خوردن مشغول بودند که اگه بگم از حوصله ی دوستان خارج 

خدا سر شاهد من یه بار در اومدم رو  عصرونه ی اینارو ...دیدم دل درد گرفتم چه بماند که از همشون بخورم🙁

سر سفره ...از تن ماهی بگیر از نوشابه،،، از مربا به ..از پنیر و کره ...از سنگک تازه ...از بربری تازه ...از کوکو ...از هندوانه ...از خربزه،،از شیربرنج  ...گرفته تا همه چی

بچه ها یعنی سفره لای این نعمات گم شده بود 🤦

واقعا چه خبر ...؟بچه ها من نمیگم نخورین...بالاخره کار میکنیم که خوب بخوریم ..و از نعمات خدا استفاده کنیم ولی به حدش دیگه

اونقدر خوردن که الان ماهی دو ملیون پول باشگاه میدن که لاغر کنن ...باز از اونور میان خونه ملاحظه نمیکنن 🤦  این دختر و پسر ماهی ۵ملیون به بالا فقط پول شهریه میدن

باز رعایت بکنن یه چیزی ...میان خونه میگن

مادر خسته شدیم از گوشت و مرغ خوردن،، برو برامون دل و جگر بگیر برای شام درست کن 🙁

عزیزان همه چی فقط خوردن نیست ...همین خانوم که خواهر همسر بنده باشند ...برای طلاق اومد

شیرازه ی زندگیش به کل ریخت بهم ...بچه ها که عادت به پر خوری و افراط داشتند ...تو خونه ی مادر بزرگ ابروو حیثیت نذاشتن برای مادر🙁

به خاطر شکم دعوا کردن باهم ...خواهر شوهرم هم دریغ از یه پس اندازی که حداقل بگه کمک خرج مادرم میشم

برای اینا هم مشکل ساز نشیم ♥️ مگه مادر پدرمون چقدر درآمد دارند

خلاصه این خانوم برای اینکه بیوفته سراغ کارهای طلاق ...یه پولی نداشت در حد یه ملیون میگم ...که بشنووو و باور کن

یه ملیون نذاشت که کرایه ماشین کنه 👌

از بردارا کمک خواست که به من پول تو جیبی بدین

گوشش یه جفت گوشواره نداشت که بخواد به راحتی در بیاره بذاره کفه ی ترازو بگه پولم رو بده که جلوی دوست و دشمن بچه هاش ابروزی کردن🙁

چرا چون هیچ وقت ذهنش به اینا قد نداده بود که یه روز شاید از راه برسه که من با همسرم به مشکل بر بخورم و تصمیم به طلاق بگیرم 

ادامه دارد  ....

چرا عزیز دلم ارزش نداشته باشه ؟؟؟صحبت پونوزده ملیون پول رو میگی بعد میگی ارزش نداشته باشه ؟؟؟پول بزر ...

سری قبل گفتم بهتون که همسرش هیچ دارایی نداشت ....بعدا متوجه شدند که فقط یه خونه ی پنجاه شصت متری دارند که قولنامه هستش ...👌

این خواهر شوهرم به گفته برادرها گفتند که نمیری خونه ...مگه اینکه شوهرت بیاد دنبالت و  خونه رو به نامت بندازه👌

خواهر اومد شرط رو گذاشت همسرش گفته بود که طلاق میدم

ولی پدر محمد آقا گفته بود که شما بچه دارین و تو سن حساس هستند برگرد سر خونه زندگی ات👌

خلاصه محمد آقا رو راضی کرده بود که برو دنبال زنت

ایشون هم اومد

خواهر شوهرم شرطش رو گذاشت👌

همسرش برگشت گفت🌸

من که پولی ندارم ...حقوق رو خرج کردین ..کارت خالی رو گذاشتین خونه و اومدین 🙁

اگه داری بسم الله بیا بریم املاکی بندازم به اسمت👌

باور میکنین دو ملیون در پشت خودش نداشت که این طوری حداقل نصف خونه رو به اسمش بکنه بعد بره ؟

هیچ کس نداد بهش ...نه مادر نه پدر ...نه برادرها❤️

به من شخصا میگفتن بده هیچ وقت نمی‌دادم😉

به همسرم هم گفتم چرا تاوان اشتباهات خواهرت رو باید همسر من بده که تو گرمای تابستان داره با این کمرش ...کار می‌کنه❤️

دید از هیچ کس خبری نشد ...سرش رو انداخت رفت خونه زندگی اش🙁

شما فرض کن اگه پول داشت چقدر به نفعش بود 👌چقدر راحت بود تو خونه ی پدرش 👌چقدر منت ها که شنید با اون بچه هایی که بد عادت شدند

همش هم بر میگرده به مادر خونه که ...نود درصد تربیت ها بر میگرده به مادر خونه که بیشتر از پدر خونه .....تو خونه است

مادری که پونصد هزار تومن سال ۹۵بده به چادر مسافرتی بچه ...که بره تو کوچه مهمون بازی کنه👌

مادری که پنج بار ثبت نام کرد بچه اش رو به کلاس رزمی یه ماه که رفت ..وارد دومین ماه که میشد باید لباس مبارزه تهیه میکرد

به خاطر سوع مدیریتش نمی تونست پول لباس رزمی رو بذاره کنار و پول اولیه هم از دست می‌رفت🙁

مادری که به بچه اجازه داده بود وقت بی وقت یخچال رو باز کنه

و ساعت سه شب از یخچال گوشت در بیارن ...یخ زده رنده کنن

بچه خودش کباب بندازه ساعت سه نصف شب🙁

مادری که برای تغذیه ی بچه می‌گفت من یا مرغ آبپز میکنم یا گوشت میپزم میدم بهشون ...هر روز باید گوشت و مرغ باشه وعلا نمی‌روند مدرسه🙁

مادری که صورت  دخترش  عین ماه میدرخشه ولی هر ماه یک و نیم پول کرم آرایشی میده🙁

مادری که ......

اینطوری میشه که الان تو این دوره از زندگی اش دستش جلوی مرد و نامرد باز میشه

و چه حرفها که نمیشنوه از مادر ...از پدر ... ...از برادار ...از خواهر ...از همه کس

پس عزیزم هیچوقت پشتت رو خالی نکن ❤️ آدم از فردای خودش خبر نداره 

2810