2777
2789
الان یکی گفت میزنن تو سرش ارزون میخرن

عزیزم بعضیا آبشده رو با شکسته اشتباه میگیرن 

اصلا آبشده به گرم پایین نمی‌تونید بخرید و قابل مقایسه با پارسیان نیست

اگر جای منصف و خوب پیدا کنید آبشده رو حتی میتونید به قیمت تابلو خرید و فروش کنید

من خودم از یه طلا فروشی میخریدم که هفت دهم درصد بهم میداد یعنی زیر یک درصد موقع فروش هم هفت دهم ازش کم کرد

یعنی واسه یک میلیارد در خرید ۷ میلیون ودر فروش هم ۷ میلیون جمعا ۱۴ میلیون اجرت 

که خیلی خوبه ولی الان یه آشنایی پیدا کردم که به قیمت تابلو بهم میفروشه و ازم میخره

پس بگرد که جای مطمئن و منصف پیدا کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزمزمه بزار یه جور دیگه بگم. چون بازار خونه فعلا راکد هست. بهترین زمان برای خرید خونه الانه. شما بشن ...

همون قولنامه کردن خونه قبلی و مشتری پیدا کردن و به قیمت فروختن مهمه که خیلی خیلی سخته 

سلام به رفقای گل و گلاب و جان جانانم خانوما انشالله که ایام به کامتون باشهروز به روز لبتون خندونتر ج ...

سلام خوب هستید،پارچه فروشی رو پیدا کردم

اسم کسی که شماره کارت دادن واریز کنم مریم ساجدی بود

ممنون از شما واقعا قیمتهاشون عالی بود 

خیلی صرفه جویی میشه،

مرسی که اطلاع رسانی کردید

با ۱۵۰تا۲۰۰میشه یه تونیک خیلی خوشگل دوخت

و این واقعا به اقتصاد خانواده کمک میکنه،

پارچه حوله ای هم خریدم میخوام برای یکی از دوستام کادو حوله تن پوش بدوزم

و واقعا قیمتش عالیبود،با حاضریش خیلی فرق داشت 

انشالله پارچه ها برسن بدوزم عکسش رو میزارم اینجا

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام دوستان من دیشب ۹شب پولی روازملی به مهر پایاکردمچراهنوزنرسیده؟همیشه ۳و۴صبح میرسید

منم از مهر به سامان و پاسارگاد پایا کردم نرسیده هنوز.تا ۱۲ ساعت مجاز طول بکشه بعدش نیومد پیگیری کن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
[QUOTE=347860782]گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه ...

مهم نیست برخوردش خیلی ناحق میگه ریش که سهل موهاشم بزنه باز تو کار خودتو بکن فقط به خودت اهمیت بده دیگه هرروز هرروز به زبان نیار اهداف و نقشه ها و راهای پس اندازت رو ،حتی گاهی وانمود کن اوضاع خوبه  

سلام عزیزان من مدت زیادیه پیام ندادم،یکم دچار تغییرات هورمونی شدم و دچار یاس و نامیدی شدم.و یکم خستم از کار کردن...

این مدت که از اخرین گزاشتم میگذره هیچ طلایی نخریدم از اسنپ خرید زده بودم که اقساطشو دارم میدم.شاید اقساطش تموم شد بازم خرید کردم(طلا یا ساعت مچی)

ولی به صورت سپرده پولامو جمع میکنم هر چند کم اما بهتر از هیچی هستش،یه مقدار پول میاد دستمون وام حمایتی بانک مهر،که نمیدونیم ماشینو عوض کنیم یا طلا مستعمل بخریم،ماشینمون پراید اما خب مدلش بالاست و بدون خرج اما دوست داریم ۲۰۶بخریم.دلمونم نمیاد پرایدمونو بفروشیم.شاید فعلا طلا ی دست دوم یا اب شده خریدیم.البته عروسی اینام درپیش داریم دوست دارم طلایی بخرم که بتونم استفاده کنم..

جز مخفی هم تو ویپاد پس انداز میکنم شوهرمم تمام درامدشو میزنه کارتم تا امتیاز وام بگیریم،

ما با مادرشوهرم تو یه اپارتمانیم و واقعا ادمای خوبی ان اما خسته و پشیمونم که اومدم اینجا و هزینه کردم و اصلا هم امید به جدایی ندارم و بیشتر افسردگی من هم از همین مورد نشئت میگیره گاهی به قدری کارها و حرفا و شرایط روی مخم  میره که دلم میخاد همه چیو رها کنم و برم😔😔😔

به شوهرمم گفتم اونم هرکاری برای خوشحالی من میکنه جز اینکه به رفتن از اینجا فکر کنه....هر چقدر دلم میخواد نعمتهامونو ببینم وناشکری نکنم اما نمیتونممم..

یکی از دندونام خیلی سطحی به ترمیم احتیاج داره که انشالله نمیزارم بمونه و تااخر سال میرم ترمیم میکنم ولی واجبتراز اون دکتر پوست و داخلی باید برم که مدام پشت گوش میندازم.

این ماه براخودم مانتو پارچه وکفش خریدم.شلوار و شالم باید بخرم.

خداروشکر فریزرو یخچالو تازه پر کردیم و خرج انچنانی نداریم 

برای ارامش همتون دعا میکنم❤

فقط مواظب باشین در راه تلاش برای اینده امروزتونو از دست ندین

حرفتون درسته ولی من تو این همه سال با همه روشی کار کردم همسرم رو میشناسم خیلی باهوش و زرنگه..از همه ...

عزیزم برای ماهم پیش اومده ،دزد نگرفته پادشاست، اینجور مواقع فقط حاشا کارسازه

سلام خوب هستید،پارچه فروشی رو پیدا کردماسم کسی که شماره کارت دادن واریز کنم مریم ساجدی بودممنون از ش ...

سلام خیلی ممنون.الهی شکر که راضی بودین عزیزم. خوشحالم که تونستم خوشحالتون کنم ❤️بله خیلی بصرفه هستش قیمتاشون منم پارسال ازشون حوله متری خریدم و تنپوش دوختم با یک مترو نیم تا روی زانو اونوقت متری ۱۱۰ تومن بود با من در اومد اون تنپوش ۱۶۵ در حالیکه چندین سال قبل آماده خریده بودم ۲۰۰ تومن.ولی این نکته هم بهتون بگم‌ حوله رو من یکبار بیشتر سفارش ندادم چون ترجیحم آبگیری حوله هستش و ضخامتش برام‌مهم بود حوله ی ۱۱۰ تومنی ضخامت موردنظر منو نداشت اما بقیه پارچه هایی که خریدم کرپ الیزه ۵،۶ بارهر ۱۰ متری خرید داشتیم برای دوخت فرمالیته و لباس بارداری مازراتی خرید داشتم برای شلوار که عااالی بود واقعا ابروبادی قیمتاش عالی بود هم برای خودم هم دوستام فکر کنم ما از ساجدی بالای ۲۰ متر خریدیم .میگم دیگه خیلی راضی بودمم خودمم که معرفی کردم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
ببخشید همیشه برام سوال بوده !؟لطفا امضام یعنی چی؟؟

سلام-

اون موقعی ک من کامنت گذاشه بودم نوشه بودم ک واس حاجتم صلوات بفرسن کاربرا

شمام لطف کن بفرس>

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

دیگه ریپلای نمیزنم ولی واقعا تعجب میکنم یه سری هاتون ساعتهای طولانی کار بیرون از خونه دارید و کارخونه هم انجام میدین ولی هیچ طلا یا پس اندازی ندارین.من خونه دارم و یه درامد خیلی کوچولو براخودم دارم ولی همونم خودم یجور برنامه ریختم براش که کم میارم و همسرمم بهم پول میده(منظور کم میارم خرج برا پس انداز و دلخوشی های خودم)هر چقدم همسرتون خوب باشه از اول یجور عادتش بدین که پول شما برای خودتونه  و حتی اگه همشو خرج خوراک خودتون کنید و به همسرتون ندین یا بدین مادر پدر خودتون براتون حلاله❤دین اسلام و ارج زن اینه عزیزان

حالا پول بزارید خونه بخرید ماشین بخرید به اسم خودتون همسرتونم استفاده کنه و لذتشو ببره و ببینه زنش کار که میکنه شاید جایی مجبور بشه کم بزاره برای بچه داری و خونه داری اما نتیجش لذت بخشه،اما الویت خودتونید.زنی که خودش خودشو دوست داشته باشه هم بچه هاش دوستش دارن هم شوهرش دوسش داره،

و اینکه شکر کنید بخاطر تن سالم خودتونو و خانوادتون بدونید اگر عزیزانتون نفس میکشن و سالمن از ۷۰ درصد ادمای این کره ی خاکی خوشبختترید.

سلام خوب هستید،پارچه فروشی رو پیدا کردماسم کسی که شماره کارت دادن واریز کنم مریم ساجدی بودممنون از ش ...

سلام. مبارکتون باشه ، میشه بفرمایید از کجا پارچه تهیه کردین؟ فروش آنلاین دارند؟

2810