سلام عزیزان من مدت زیادیه پیام ندادم،یکم دچار تغییرات هورمونی شدم و دچار یاس و نامیدی شدم.و یکم خستم از کار کردن...
این مدت که از اخرین گزاشتم میگذره هیچ طلایی نخریدم از اسنپ خرید زده بودم که اقساطشو دارم میدم.شاید اقساطش تموم شد بازم خرید کردم(طلا یا ساعت مچی)
ولی به صورت سپرده پولامو جمع میکنم هر چند کم اما بهتر از هیچی هستش،یه مقدار پول میاد دستمون وام حمایتی بانک مهر،که نمیدونیم ماشینو عوض کنیم یا طلا مستعمل بخریم،ماشینمون پراید اما خب مدلش بالاست و بدون خرج اما دوست داریم ۲۰۶بخریم.دلمونم نمیاد پرایدمونو بفروشیم.شاید فعلا طلا ی دست دوم یا اب شده خریدیم.البته عروسی اینام درپیش داریم دوست دارم طلایی بخرم که بتونم استفاده کنم..
جز مخفی هم تو ویپاد پس انداز میکنم شوهرمم تمام درامدشو میزنه کارتم تا امتیاز وام بگیریم،
ما با مادرشوهرم تو یه اپارتمانیم و واقعا ادمای خوبی ان اما خسته و پشیمونم که اومدم اینجا و هزینه کردم و اصلا هم امید به جدایی ندارم و بیشتر افسردگی من هم از همین مورد نشئت میگیره گاهی به قدری کارها و حرفا و شرایط روی مخم میره که دلم میخاد همه چیو رها کنم و برم😔😔😔
به شوهرمم گفتم اونم هرکاری برای خوشحالی من میکنه جز اینکه به رفتن از اینجا فکر کنه....هر چقدر دلم میخواد نعمتهامونو ببینم وناشکری نکنم اما نمیتونممم..
یکی از دندونام خیلی سطحی به ترمیم احتیاج داره که انشالله نمیزارم بمونه و تااخر سال میرم ترمیم میکنم ولی واجبتراز اون دکتر پوست و داخلی باید برم که مدام پشت گوش میندازم.
این ماه براخودم مانتو پارچه وکفش خریدم.شلوار و شالم باید بخرم.
خداروشکر فریزرو یخچالو تازه پر کردیم و خرج انچنانی نداریم
برای ارامش همتون دعا میکنم❤
فقط مواظب باشین در راه تلاش برای اینده امروزتونو از دست ندین