2777
2789
مقاومت کن اصلا به روی خودت نیار🫠🫠🫠 بگو وای بدون ریش هم خوشگلیا 😁😁😁😁ایشون میخواد شما رو وارد ی ...

مرسی عشقم..چقدر قشنگ گفتی

از همین الان شروع شده به در و دیوار کوبوندن خودش😂

منم مثل دوستتون صبر پیشه میکنم😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترای خوشگل و پولدار تاپیک ،امروز دو تا فریزهام رو مرتب کردم این کار باعث میشه چیزای که اون پشت مشتها قائم شدن میان جلوی چشن و زود مصرف میشن

وقتی فریزر مرتب باشه دسترسی بهشون راحت تره

و نیازی نیست در فریزر مدتی باز بمونه اینطوری هم عمر فریزر طولانی تر میشه هم مصرف برق 

برای ناهار  دیگه خسته شدم خواستم یه کنسرو بگیرم با سبزی پلو بخوریم

فکر کردم هوا گرمه و کنسرو اصلا نمی‌چسبه

چون فریزر تازه تمییز کرده بودم سریع تو ذهنم یه سرچی زدم

من همیشه مرغ که میخرم سینه هاش رو جوجه ای برای جوجه کباب خرد میکنم زعفرون میزنم میزارم فریزر

یه بسته دراوردم با زردچوبه سرخ کردم گذاشتم لای سبزی پلو 

بسی خوشمزه شد😋😋😋😋😋

هم سالم و هم سریع آماده شد

مبشه بگید شاه توت و چطور مربا کنم ،من یه کم درست کردم ،سفت شده کلا هر چی مربا درست میکنم ،سفت میشه ، ...

با شکر بزار چند ساعت داخل یخچال بعد که آب انداخت یه مقدار آب بریز بزار رو شعله متوسط تا اوکی بشه من همین روش معمول درست میکنم 

سلام رفقا وقتتون ب نیکیمن کم و بیش این تاپیکو دنبال میکنم و از راهکارای شما عزیزان تا حدودی استفاده ...

سلام دوست عزیز 

الان شرایطش و دارن برگردونن پولتون یانه؟

یابه مامانت بگو مثلا برای کاری احتیاج به پول دارم لباسی ،گوشی، دکتر پوستی ،ببین چی مدنظرته 

سلام به دوستان همراه

این روزها خیلی از استانها گرمای شدید رو دارن تحمل میکنند وبایددرمصرف اب وبرق صرفه جویی بشه.من مازندرانم واینجا چند روزی هست که ابری وبارندگی هست.

من تو خونه درباره مصرف انرژی ها،حکومت نظامی اعلام کردم😊چون هوا خنکه،بهترمیشه صرفه جویی کرد.بطری آب یکنفره گذاشتم،تاهردفعه شیرآب باز نشه.آخه قبل وبعداز پرکردن لیوان آب،کلی آب هدر میره.پنجره ها باز هست ودرجه پنکه کم هست.تلویزیون این چندروزه قرارشدبیشترخاموش باشه.فقط جایی که نشسته هستیم،لامپ روشن باشه.ازگوشی هم کمتراستفاده کنیم تانیاز نباشه مداوم شارژ بشه،قرارشد بجای گوشی یا صحبت خانوادگی داشته باشیم،یا مطالعه

این ها صرفه جویی های این روزهام بود بخاطر کمک به هموطن هایی که تو گرماهستندونیازبیشتری به برق وآب دارند.

خدایا بی نهایت شکرت
2810