2777
2789

کاش اینجا پیشنهاد شغل هم میدادن چه هنر و یا چیزای دیگه یاد بگیریم بتونیم ازش کسب درامد کنیم اینجا فقط میگن طلا بخرید

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای گل یه کمکی بمنم بکنیدبخدا توش موندم خسته شدیم دیگه ازانتظار۵سالو۴ماهه درانتظارفرزندم مشکل خاصیم نداشتیم اصلابرادکتراعجیب بودهمیشه یه سقطم داشتم ۳سال پیش وضعمون خوبه ن اوقدر ک بتونیم براحتی پول برای ای وی اف کنیم ولی یکم طلادارم میشه برام وضیح بدین چیکارکنم منتظربمونم وبه دکتررفتن ادامه بدم یا برم بچه کاشت کنم میشه درموردهزینشم بگید توروخداکمکم کنید اصلابلدتیسم تواین مواررد۲۵سالم الان 

سلام میشه توروخدابگید چکارکنم کاربری قبلیم برگرده خیلی منتظرم بلکه شماهاروببینم ازتون درخاست کنم اصل ...

به تماس باما یا یکی دیگه از نی نی یارها بگید لطفا ممنون

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

سلام دوست خوبم ، نمیدونم تجربه من به دردت میخوره یا نه ، چون بچه ها و خانواده ها با هم متفاوتند و نمیشه برا همشون یه نسخه نوشت ولی به هر حال اینم تجربه منه ، دختر من ۱۸ سالشه و البته تک فرزنده و از بچگی تو رفاه و امکانات کامل بوده و انواع کلاس ها و تفریحات براش مهیا بوده و پدرش هم همیشه منتظره لب تر کنه تا اجابتش کنه ، کلأ دنیا رو به پاش میریزه ،  ولی منم یه عادتی دارم که از اول با زبان دوستی و زبان نرم همه چیز رو برای دخترم توضیح میدم از جمله آداب معاشرت از کودکی با انواع کتاب ها و قصه ها و کلیپ ها و حرف زدن راجع به اطرافیان و آنالیز کردن اخلاقشون ، مثلأ اگه جایی میرفتیم یا مهمونی میومد خونمون در مورد آداب معاشرت و اخلاق و رفتارای خوبشون باهاش حرف میزدم ، (در مورد دیگران از اخلاق بد و کارای ناشایستشون حرف نمیزنم چون هم میشه غیبت و هم دخترم عادت میکنه به عیب جویی) مثلأ میگفتم دیدی فلانی تو مهمونی چه کار خوبی کرد من که خیلی خوشم اومد و .... به نظرم تربیت صحیح مهمه نه مدل خوراکی دادن به بچه ، آهان راستی دخترم تو کمد اتاقش یه سوپر مارکت کوچولو داره که چون ما حقوق بگیریم و اکثر خریدامونو از فروشگاه یکجا اول ماه خرید میکنیم ، دخترم هر چی دوست داشته باشه به اندازه بودجه مون خرید میکنه و میچینه تو کشوها و مقداری هم آجیل میگیرم اونم میریزه تو ظرف آجیلش و از دو سالگیش خودش مدیریت میکنه و تا آخر ماه اضافه هم میاره و چون کم خوراکه بیشتر هم بچه های مهمونا میان و میخورن ، ولی اولش هم گفتم بچه ها با هم فرق میکنند و همچنین اونایی که چند تا بچه دارند احتمال داره اینطوری بچه ها با هم دعواشون بشه ولی در کل تو تمام مراحل زندگی و تربیت فرزند فرهنگ سازی خیلی مهمه ، سعی کنید رو فرهنگ سازی خیلی دقت کنید وگرنه اندازه خوراکی که بچه میخوره فرق نداره ، ممکنه یکی اهل روستا باشه و خیلی تمیز و با نزاکت و یکی از طبقه مرفه باشه و همونطوری که میبینید تو مسافرت پوشک و بچه اش و بد تر نوار... رو میندازه تو فضای سبز ، فرهنگ سازی خیلی مهم تر از هزینه و خورد و خوراکه و با فرهنگ بودن ربطی به پول و ثروت نداره.آموزش راه و روش زندگی وظیفه ما پدر و مادراست ، فکر نکنید تو مدرسه قراره چیزی یاد بگیرند ، الهی خدا فرزندان همه رو حفظ کنه و چراغ زندگیشون بشن ، دوستان گلم دوست داشتین برا سلامتی و موفقیت و خوشبختی دخترم و فرزندان گلتون یه صلوات بفرستید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام عزیز دلم ❤️ به کل یادم رفته والله به مسیولیت هام یه مسیولیت دیگه اضافه شده 😉😊رویا جون که خیلی ...

سلام عزیزم حق با شماست مشغله زیاده میخوام تا آخر سال حتما ماشینمون رو عوض کنم ماشین رو بفروشیم ۱۵۰ میلیون و یه صندوق ۹۰ میلیونی شرکت کردم دو ماه دیگه در میاد+وام ۳۰ میلیونی هم از بیمه مادر شوهرم قرار بگیریم بازم کم میاریم برای ساینا .حقوقمون ۱۸میلیونه ماهی چقد پس انداز کنم برا ماشین؟

معصومه جان از حقوقمون تقریبا۵ میلیون میتونم پس انداز کنم 

نکته ی بعدی میخونم برق خونه رو تعمیر کنیم و خونه رو کاغذ دیواری بزنم این دوتا کارو میخوام توی این دوماه انجام بدم

برج ۶ هم میخوایم بریم سفر باید برا سفر پس انداز کنم

چشم ممنونم ازکجاشماره گیربیارم

تماس با ما پایین صفحه هست شماره نداره

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
اگه قدیم بود هر دو رو نگه میداشتم برا مهمونی و معمولا هم اون مهمونی هیچ وقت پیش نمیومدالان تصمیم گرف ...

شما نسخه من هستی دیگه.....کااااملا درکت میکنم.....ولی کارخوبی نمیکنی،چون شاید اون مهمونی وقتی پیش بیاد که دیگه این چیزی که داری از مد رفته باشه و بری یکی دیگه بخری ولی قدیمی رو استفاده کنی چون دلت نمیاد وسیله ی نو رو همون موقع استفاده کنی....براهمین این پیشنهاد رو دادم بهتون

اشکالی نداره ناراحت نباشید دنیای مجازی همینه ،متاسفانه از روی نوشته ها ،لحن ادم ها رو نمیشه متوجه شد ...

صبح همونطور که تو پیامم نوشته بودم ناراحت بودم حالا کار ایشون هم درست نبود که اون قضیه رو مطرح کردن ولی به هرحال به خانم @صنم_سیما   پیام دادم و ازشون معذرت خواهی کردم بابت تندی همونطور که قبلا هم تاکید کردم همه خانومای تاپیک از جمله ایشون محترم هستن

ولی بابت سیل عظیم نارضایتی بقیه و آرامش اعصاب خودم ترجیح میدم دیگه نیام❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

چی بگم والا هربچه ای یه اخلاق و قلقی داره.

...

به نظر من میتونی بدون اینکه بچه رو ببری مغازه،خوراکی بخری و تو کابینت باشه که بهش دسترسی داشته باشه.....ولی عادت به مغازه رفتن نکنه....حالا اون خوراکی گاهی اوقات با جلد و گاهی تو ظرف بچین و بیار.

خانم شاکی هاتون زیادناااااااا🤭💔@masumehjoon ‍ دیگه خبری از ماجرا های زهرا و ولخرجی هاش نیست🚶🏻‍♀ ...

فدایی دارین فراوون 😘 ❤️ 

اما فک کنم یکم ناانصافی می فرمایید 😊😉

همین دو سه روز براتون چهار صفحه گزارش مهمونی نامادری ام رو نوشتم 

بعدش از اون از بی مدیریتی خواهر شوهرم نوشتم .....بعد اون هم چندین بار جواب دوستان رو دادم و کلی نوشتم براتون 

ولی بازم چشم سعی میکنم چیزی به ذهنم رسید بنویسم براتون 😘 ❤️ 

قربونت برم عزیزمخانواده هایی که حمایتگر بودن برای بچه هاشون کمتر این شرایطو داشتن یا خیلیاشونم تو رف ...

همسران شیر زنهایی مثل شما خیلی زیاد خوش شانسن 

امیدوارم که قدر شمارو بدونن ... با تمام وجود درکتون کردم و روزاهایی شبیه شرایط شما گذروندم 

انشالله سختی برای همه زودگذر باشه و روزهای خوش سریع از راه برسن و بشورن ببرن 

من همیشه میگم وقتی به نقطه امن رسیدم نباید اون‌روزهارو فراموش کنیم 

هر از چند گاهی حتما به خودم و همسرم گذشته رو یاداوری میکنم ...یه نگاهی به عقبمون بندازیم که قدر خودمون و داشتهامون که با مشقت بدست اوردیم رو بدونیم و یه اللهی شکر از ته دل بگیم 

قربونت برم عزیزمخانواده هایی که حمایتگر بودن برای بچه هاشون کمتر این شرایطو داشتن یا خیلیاشونم تو رف ...

بنظرم اگه زن و شوهر پشت هم باشن تحمل شرایط سخت آسونتره ..افرین به همدلیتون

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
2810