2777
2789
ببخشید عزیزم ی سوال شما گفتی با لیسانس حسابداری میشهاما پارسال لیسانس حسابداری نمیخواستند برا آموزگا ...

بله امسال خیلی از رشته‌ها اضافه شده بود دوستم مهندسی عمران خونده بود با من اونم پذیرفته شد 

سلام خانوما مادرم اینا  ۲۰۰ تومن دارن.میخان وام بگیرن کجا برای وام دادن خوبه؟

حتمابایددمدرک شغلی داشته باشی ؟

پدرم کشاورزی داره و دست فروشه .

مادرم هم خانه دار

تو رسالت من هم میتونن بریزم م گفتم مستقل خودشون بگیرن که با حساب کتابای من قاطی نشه .

به نظرتون کجا خوبه .

این بانک سپه شرایطش رومیدونید؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با تمام وجودم درکت میکنم عزیزم ، من هم اوایل استخدام گیر یکی از این رییس های واقعا بی درک افتاده بود ...

من چند بار خواستم با سرپرستی صحبت کنم اما چون تازه استخدامم میترسم برام بد بشه از طرفی شهر ما فقط همین یک شعبه هست و من خط قرمزم شهر دیگه است اگر زمانی بخوان منو جابجا کنن برا شهر دیگه خودم انصراف میدم با دست خودم😁ما تعدادمون کمه و کمبود نیرو داریم این اقا هرچی مسیولیته انداخته گردن من و واقعا هم هیچی نمیتونم بگم و فشار شعبه روی منه. از طرفی واقعا ذهنم درگیر بیماری یکی از عزیزانم هست واقعا کشش ندارم اما روزهایی ک سرکار هستم حالم بهتره کمتر فکر و خیال میکنم از طرفی هم بالاخره حقوقی دارم و دیگه نمیتونم ازش دل بکنم 😂

متاسفانه همزمان با اومدن من این اقا رییس شده با همه کارمندهای قبلی هم درگیر بوده گویا الان دیگه حکمش خورده و دیگه خدا رو هم بنده نیست.... 

فقط ترسم ازینه ماشین بخرم بعد خونه متناسب با شرایط من جور بشه😁

همسرم هم با ماشین موافقه ولی خب میگه مردم میگن دوروزه زنش رفته بانک ببین پولدار شده معلوم نیست چقدرمیدن بهشون نمیدونن ک از صدجا وام گرفتم تا خرخره زیر قرضم😂

سلام عزیزم امیدوارم زندگیت زودتر روبه راه بشه وبیمارتونم شفا پیداکنه میتونم بپرسم شرایط وام ازرسالت ...

عزیزم هم میتونی خودت پول بذاری امتیاز جمع کنی 

هم اینکه امتیاز بخری از اشخاص دیگه ک معمولا یه سری کافی نتا اشنا دارن درین زمینه یا در گروههای مجازی شهرتون خرید و فروش میشه

امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

محیط کار متاسفانه همینه عزیزم😔گاهی به ادم خیلی فشار میاد ،امیدوارم مدیرت اهل و عاقل بشه💞

الهی حال اون عزیزتون هم خوب بشه💖

من بودم ماشین میگرفتم چون اگه تورم هم بخوره ماشینتون هم همراه تورم گرون میشه و ارزش پولتون حفظ میشه و هم اینکه ماشین بهتر هم برای ادم رفاه میاره هم در روحیه ی ادم خیلی تاثیر داره

قسط شما هم شاید زیاد بشه ولی سال دیگه افزایش حقوق میخورید و با توکل به خدای مهربون  از فشار روتون کم میشه 

سلام خانوما مادرم اینا ۲۰۰ تومن دارن.میخان وام بگیرن کجا برای وام دادن خوبه؟حتمابایددمدرک شغلی داشت ...

سلام عزیزم ، بانک رسالت باید حتما مدارک درآمدی مشخص باشه .

بانک سپه اون طرح که پول باید ۲ ماه میموند رو برداشتن .

بانک ملی چند تا طرح داره مثل اعتبار ملی و مهربانی .

چه قدر وام میخوان بگیرن ؟

عزیزم هم میتونی خودت پول بذاری امتیاز جمع کنی هم اینکه امتیاز بخری از اشخاص دیگه ک معمولا یه سری کاف ...

مثلا چقد بزارم چقد میتونم وام بگیرم؟یا اگه بخام بخرم چقد هزینش میشه

من چند بار خواستم با سرپرستی صحبت کنم اما چون تازه استخدامم میترسم برام بد بشه از طرفی شهر ما فقط هم ...

شما میگی همون یک شعبه هست شهرتون پس باید فعلا یک جوری بگذرونید ان شا الله که درست میشه عزیزم .

خوب شهر ما خیلی شعبه داشت . 

من چند بار خواستم با سرپرستی صحبت کنم اما چون تازه استخدامم میترسم برام بد بشه از طرفی شهر ما فقط هم ...

چرا من فکر میکردم کارمند بانک راحت میتونه خونه بخره و وامهای زیادی با شرایط خوب براش محیاست 

در مورد کارمندای بانک زیاد اینطوری شنیدم شاید شما اوایلشه هنوز نتونستین به شرایط مسلط بشین درسته؟

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مثلا چقد بزارم چقد میتونم وام بگیرم؟یا اگه بخام بخرم چقد هزینش میشه

عزیزم هر میلیون ک تو حسابت باشه حدودا روزی ۵۵۰۰تومن امتیاز وام میشه. 

برا خریدن قیمت خرید هر میلیون امتیاز حدود ۱۷۰تا ۲۰۰تومنه. البته وامش دیگه بدون کارمزد یا نهایت چهاردرصده. 

عزیزم هم میتونی خودت پول بذاری امتیاز جمع کنی هم اینکه امتیاز بخری از اشخاص دیگه ک معمولا یه سری کاف ...

چون میدونی شوهرم شغلش آزاده درآمد مشخصی نداره ازطرفی پولی هم نداریم که بخایم بزاریم یه مدت بمونه گفتم اگه یه راهی باشه یه بانکی بتونم راحت وام بردارم خوب میشه خیلی احتیاج داریم

متاسفانه من اصلا مدیریت مخارج رو بلد نیستم😢 گاهی ولخرجی میکنم یا توی اولویت بندی های مالیم گند میزنم. درآمد شوهرم کم نیست و خداروشکر خوبه اما همیشه با خودم میگم پس دیگران ک نصف درآمد مارو دارن چجوری بهتر از ماست شرایطشون. ایراد کار کجاست و...( اینم بگم ک همسرم هم بدتر از خودم ولخرجه. باز من از ایشون بهترم😅)

به نظرتون سکه پارسیان با سوت پایین، ارزش داره برای شروع پس انداز و سرمایه گذاری؟

تصمیم دارم خیلی جدی ب فکر پس انداز بیوفتم تا در آینده بتونیم به امید خدا صاحب خونه بشیم. حتی در حد یه خونه خیلی نقلی😢

چرا من فکر میکردم کارمند بانک راحت میتونه خونه بخره و وامهای زیادی با شرایط خوب براش محیاست در مورد ...

ععزیزم تا سال ۹۶خیلی حقوق مزایای بانکیها خوب بوده اما از وقتی بحث فیش های نجومی شده خیلی حقوق ها پایین اومده از طرفی واقعا ریسک کاری ما بالا هست همکارم کد وام رو اشتباه زد مجبور شد ۸۰میلیون از جیب بده. دوستم چند روز درگیر یک چک ۷۰۰میلیونی بود ک موجودیش کامل نبود اما اشتباهی در سیستم نقد شده بود... من خودم همیشه فکر میکردم حقوقشون خیلی خوب و زیاده. فعلا برای تازه استخدامیا تا چند سال از بانک خودمون وامی بهمون تعلق نمیگیره و حتی برای اقوام درجه یکمون هم غیرقانونیه.مثلا من ب اسم همسرم هو نتونستم هیچ وامی بگیرم از بانکمون.بعد از چند سال هم ب قول همکارام ک بهم میگن نهایت با وامی ک شاملت. میشع بتونی یک پراید بخری. 

همکارام با وامهاشون خونه خریدن قبل سال ۹۶.ولی الان امکان پذیر نیست. 

البته ب اینکه چ بانکی باشی هم بستگی داره بانکهای خصوصی پرداختیشون خیلی بهتر از دولتی هست. 

2810