2777
2789
ممنون عزیزم از نظر زیبات واقعا قند تو دلم آب شد وحس خوبی گرفتم چه فکر خوبی منم از این به بعد این کار ...

اااره عزیزدلم نعمت ها رو براشون بشمار و بگو اگه نبود چی؟؟؟

من حتی میگم ببین این پتو که روی خودت انداختی چه نرم و گرمه 😍

بالشت زیرسرت 😍

سقف بالای سرمون

اگه نبودن چی؟؟ 

یا دستات پاهات انگشتات 

دونه دونه نام میبرم وکیف میکنیم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اااره عزیزدلم نعمت ها رو براشون بشمار و بگو اگه نبود چی؟؟؟من حتی میگم ببین این پتو که روی خودت انداخ ...

سلام عزیزم چندبار هم فک کنم برای من تو دورهمی نوشتید انرژی ات خیلیییی خوبهههههه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم یه سوال،تو طرح حمایتی،یکماه پنجاه تومن بزاریم، صد وام میدن با باپرداخت سه ساله و قسطشم ماهی ۳۲ ...

نه من بعدا که گوش دادم منوجه شدم فقط پنجا میدن ، پنجاه دوم میمونه سه سال بعد که اقساط تموم بشه علنا به هیچ‌دردم‌نخورد 

سلام عزیزم چندبار هم فک کنم برای من تو دورهمی نوشتید انرژی ات خیلیییی خوبهههههه

سلام عزیزم خوبی؟؟

جدی؟؟پس منم ااارررره🤣😆

من فکرکنم اینجوری باشم ولی متاسفانه زیاد دپرس میشم ولی دوباره زوووود سرپا میشم خداروشکر 

مرسی عشقم😍😘

راستی یه ذکرم سامگل عزیز گفتن،جا داره تشکر کنم💖 یه مبلغی از بنده خدایی طلب داشتیم،هرکاری میکردیم پس ...

خدا رو شکر عزیرم، خیلی خوشحال شدم ، ان شالله حاجت روایی همه عزیزان    این ذکر خیلی مجرب و بارها دیدم که دوستانم ازش حاحت گرفتن و اوضاع احوال خودمو مدیون این ذکرم و همیشه به همه توصیه میکنم 

هم برا افزایش رزق و روزیه ، هم علم و دانش....

روزی ۴۰۰ تا به مدت دوماه پیاپی 

میتونید رو برگه کاغذ بنویسید ، یه مدت روزی چند تا ذکر بگین که حفظتون بشه .... 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
من یادم نمیاد در مورد اینکه خونه برادرم هستم تو این تاپیک صحبت کرده باشم (دوماه پیش یه تاپیک جداگانه ...

اشکالی نداره 

ناراحت نباشید 

دنیای مجازی همینه ،متاسفانه از روی نوشته ها ،لحن ادم ها رو نمیشه متوجه شد و سو تفاهم پیش میاد💖بمون عزیزم 

خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره ال ...

من بودم تلاشم رو میکردم و تبدیل رو همین الان اگر مورد خوب پیدا میشد انجام میدادم . 

اوضاع که هیچ وقت بهتر نمیشه . 🌹🌹🌹🌹

امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا انگشتر و دستبندم پوشیدم ب قصد خرید ولی پسندم نشد..همین ک نگاهشونم کردم کلی انرژی کرفتم ببین اگه میخریدم دیگه چی میشد😂 

دوستان من گفتم ک چند تا وام گرفتم از رسالت و مهر به اسم خودمو همسرم. خونه ک نتونستم بخرم خیلی دو دلم از ی طرف با فروش ی مقدار طلا و وامهایی ک این مدت گرفتمو فروش پراید عزیزم 😁(همون ک ماشین منه فداش بشم منه 😂😂😂) میتونم ی سورن پلاس یا پارس بخرم ولی خب تا یک سال و نیم همش دارم قسط میدم خونه هم جور نشد و با این قیمتا فعلا نمیشه.. 

بابت بیماری یکی از عزیزانم مدتیه بسیار تحت فشارم(ازتون میخوام برای سلامتیش دعا کنید) و این مدت اصلا حال روحیم خوب نبوده و نیست و فشارهای ناجوانمردانه مدیرم واقعا اذیتم کرده این مدت..همینجوریش حالم خوب نیست این مدیر از خدا بیخبرمم واقعا بیشتر از توانم کار میکشه ازم و چاره ای ندارم . دلم ی حرکت حال خوب کن میخواد.. نمیدونم چیکار کنم با وامم همینجوری طلا بخرم میترسم خدا نکرده دزدیده بشه یا... چون واقعا همش وامه. از ی طرف ماشینمون هم پرایده دوست دارم ارتقا بدم یکیشونو.. من ماهی حداقل یکی دوبار شهر مجاور یا استان مجاور رفت و امد دارم.میگم الان ک میشه برم ی ماشین بهتر و راحت تر بخرم باز ازونور ماشین بخرم تا چند سال خونه نمیتونم بخرم معلوم نیست  تا کی... 

ازونور الان چند ماهه صبر کردم خونه خیلی گرونه سمت ما ی خونه ده پونزده سال ساخت جاشیه شهر ۳/۵حداقل میخواد و من وااقعا هرچی ی کم جمعع میکنم تورم ازم جلوتره مثلا من بیست میلیون جمع میکنم خونت صد تومن میره بالا باز من صد جمع میکنم خونه سیصد میره بالا... 

شما جای من بودید طلا میخریدید برای خونه ای ک معلوم نیست تا یکی دوسال دیگه هم بخرید یا ماشینتونو عوض میکردید. 

عزیزم اولیای ما توقع خیلی خیلی بالایی دارن و منی که سابقه تدریسم کمهدوس دارم همه پایه هارو بتونم تدر ...

سلام دوست عزیز. من کارمو با پایه ششم شروع کردم تا وقتی که رفتم مرخصی زایمان و موقع برگشت دیگه مدرسه ای که رفتم ششم خالی نداشت ،رفتم پایه سوم. به نظر من ششم بهترین پایست.بچه ها بزرگ شدن و خیلی از کارهارو خودشون انجام میدن وارد مرحله عینی شدن و تدریس درسی مثل ریاضی راحت تره. من وقتی پایه ششم بودم خیلی وقت اضافه داشتم برای کار کردن با بچه ها. ضمن اینکه شما وقتی معلم ششم باشی انگاری لول کارت بالاتره. کلاس خصوصی بیشتری ازتون درخواست میشه

امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

با تمام وجودم درکت میکنم عزیزم ، من هم اوایل استخدام گیر یکی از این رییس های واقعا بی درک افتاده بودم که اینقدر عصبانی شدم از دستش که رفتم سرپرستی و شعبه ام رو عوض کردم .

ولی خیلی خیلی برام خوب شد افتادم یک شعبه که با خونه مون پیاده ۳ دقیقه کلا راه بود . 😍😍😍😍

رییس شعبه بعدیم هم خوب بود ولی چند ماه بعدش یک رییس شعبه دیگه برامون اومد که به معنی واقعی کلمه یک انسان واقعی بود یعنی هنوز که هنوزه من همیشه یادش میکنم و دعاگوش هستم .

ان شا الله شما هم به زودی یک رییس شعبه خوب قسمتتون بشه . 🥰🥰🥰🥰

ان شا الله عزیزتون هم شفای کامل پیدا کنند .

اگر حالتون با خرید ماشین خوب میشه حتما این کار رو انجام بدید ، بالاخره ماشین هم یک سرمایه هست و تازه یک سرمایه کاربردی هم هست . 🌹🌹🌹🌹

سلام دوست عزیز. من کارمو با پایه ششم شروع کردم تا وقتی که رفتم مرخصی زایمان و موقع برگشت دیگه مدرسه ...

دقیقا به همین خاطر هست که من اصلا دوست ندارم به غیر از پایه ششم هیچ پایه ای رو تدریس کنم . 🌹🌹🌹🌹

امروز رییسم خیلی بهم گیر داد من خیلی حالم گرفته بود پاشدم رفتم بیرون طلافروشیا رو نگاه کردم چند تا ا ...

سلام عزیزم امیدوارم زندگیت زودتر روبه راه بشه وبیمارتونم شفا پیداکنه میتونم بپرسم شرایط وام ازرسالت چیه ؟باید حتما پول بزاری یه مدت توحساب یانه ممنون میشم توضیح کامل بدی خیلی احتیاج دارم 

2810