2777
2789
قربونت برم من عزیزم ❤️ دستتو به گرمی می فشارم ♥️پستت رو کامل خوندم عزیزم ❤️ زحمت خیلی زیادی کشیدی بر ...

با قلبم به حرفات ایمان دارم و حتما همین کارو میکنم..خدا به زندگیت برکت بده که باعث شدی من بعد این همه سال متوجه اشتباهم بشم❤️❤️❤️🩷🩷🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلدن تایم جان .شوهرت و خانوادشون آدم های قدر نشناسی هستن خوبه که به خودت اومدی دیگه الان خودت باید م ...

واقعا حرفات درسته..اصلا از همسرم ناراحت نیستم از خودم ناراحتم..ایشون اتفاقا با کاراش به من فهموند که باید به فکر خودم باشم من نفهمیدم.وقتی بار اول دوم سوم و...چیزی به نامم نزد با زبون بی زبونی گفت داری اشتباه میکنی ولی من توجه نکردم😔😔😔😔

خانما نظراتتون برام ارزشمنده 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

شما اگه یه خونه داشتین که حدود ۳ تومن فی بخوره البته الان بازار هم راکده

و حدود ۲۰۰ گرم طلا داشتین 

و ۷۵۰ نقد داشتین و تا آخر سال هم ۳۰۰ دیگه داشتین 

و هدفتون هم تعویض خونه به ویلایی با آپارتمان بزرگتر بود 

چه می کردین با توجه به رکود خونه ها و احتمال بالا رفتن طلا تا آخر سال 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

واقعا حرفات درسته..اصلا از همسرم ناراحت نیستم از خودم ناراحتم..ایشون اتفاقا با کاراش به من فهموند که ...

همین که این ها رو  فهمیدی ۹۰ درصد راه رو رفتی   آدما آموزگار مان .همسرتون آموزگارتون بوده بهتون فهمونده که باید به فکر خودتون باشید  درسته بهای زیادی بابتش پرداختید اما درس عمیق و فراموش نشدنی گرفتیددما ازتمام آدم های زندگیمون چه بد چه خوب درس های زیادی میگیریم هیچ وقت برای شروع دیر نیست انشاالله که خیره شما مشخصه خیلی صبوری انشاالله باهمین تجربیاتشون مطمئنم بهترین هاقسمتتون میشه .

در راستای  تایپیک باید بگم من کم کم باتوجه به تایپیک مینیمالیست شدن خیلی از لوازمیکه به کارم نمیاد رو تو دیوار واینا و تلگرام میفروشم وهم از حجم انباشتگی راحت میشم هم باپولشون چیزایی که نیازمه میخرم.

خیلی از لباس ها که متناسب باشانم نیست وکهنه شدن هم خروج میدم خیلی خلوت تر شده دور ورم البته باز جای کار زیاد دارم

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
اتفاقا این روشو انجام دادم منتهی برای یک هفته..خودش خوراکی انتخاب کرد و گفتم این مال یک هفته ست اگر ...

خیلی زیاد بخر بیشتر هم کیک و بیسکویت بخر چون همه رو نمیتونه بخوره که  سیر میشه خودشم شرط کن اول غذا بخور بعدا خوراکی بخور 

همین که این ها رو فهمیدی ۹۰ درصد راه رو رفتی آدما آموزگار مان .همسرتون آموزگارتون بوده بهتون فهمو ...

خیلی خوبه منم با این که اهل پس انداز بودم ولی خیلی چیزا یاد گرفتم از تاپیک 🌷🌷🌷

اول از خدا ممنونم🤲 که منو با شما آشنا کرد❤️⚘️

و بعد از شماها دوستان گلم که مثل خواهرید بلکه دلسوزتر🩷❤️🌷

عشقم اصلا برای این چیزا خودت رو ناراحت نکن تو مشکلات وحشتناکی رو تحمل کردی و از سر گذروندی شاید هم ب ...

ممنون عزیزم از نظر زیبات واقعا قند تو دلم آب شد وحس خوبی گرفتم چه فکر خوبی منم از این به بعد این کاررومیکنم ونعمت های خدارو میشماریم .

2810