2777
2789
ببین عزیزم از اول همسرت رو توجیه نکردیوقتی از وقتت از جوونی میزنی میری سرکار بعدشم تو خونه کار میکنی ...

درسته..اصلا نمیدونستم باید توجیهش کنم..تجربه زندگی نداشتم ۲۱سالم بود و عقلم نمی‌رسید به این چیزا اون اوایل کلا برای خانوادش خرج می‌کرد مسافرتای گروووون و پرخرج..من یادم نمیاد حتی یکبار تنهایی جایی رفته باشیم همیشه خانوادش بودن.. هر بار اعتراض میکردم میگفت تو بچه ای هنوز ..تو مسائل اقتصادی دخالت نکن

@royayezendegi    رؤیا جون لطفا گزیده مطالب دوستا مخصوصا سخنان ناب معصومه جون رو تو تاپیک کپی کنید بعضیا مثل من وقت ندارن همه مطالب رو بخونن

✅ ✅ 

اینجا هم که ماشاالله صفحات با سرعت برق و باد جلو میره🙄

مرسی که هستین ممنون از همتون🤩😍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم از اول همسرت رو توجیه نکردیوقتی از وقتت از جوونی میزنی میری سرکار بعدشم تو خونه کار میکنی ...

خییییلی طول کشید که بهم اعتماد کنه ولی الان میگه از چشمام بیشتر بهت اعتماد دارم.جوری بار اومده بود که فکر می‌کرد فقط پدر و مادر و خواهربرادراش خیرخواهشن..بقیه از جمله من دشمناشیم و میخایم بدبختی کنیم(این جمله رو خودم با گوشام شنیدم که باباش بهش گفت)

سلام دوستان‌عزیز وقت‌همه‌گی بخیر

یه پست غیر مرتبط با تاپیک‌میزارم؛ ببخشید مجبور‌هستم

معذرت میخوام‌🙏

کسی اینجا هست که تو مس‌سونگون‌ورزقان آشنا داشته

باشه؟؟؟ اگه کسی هست لطفا بگه ممنون‌میشم

برا کار همسرم میخوام کمک‌کنن

بیشتر توضیح‌نمیدم تا اوقاتتون‌مکدر نشه

دیگه کسی که با‌۲بچه‌ بیکاری‌شوهر رو دیده تو این‌گرونی

درکم‌میکنه

سلام عزیزم وام فوری هم مثل وام امتیازی معدل حساب میخواد تنها تفاوتش اینه که وام فوری برای کسایی که ر ...

سلام ،  وام ۵۰ تومنی چند درصد و قسطش حدودا چقدر میشه؟

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
واای گریه م گرفت از بحث بی پولی بدبختی بیایم بیرونمن اومدم با خرید جدید۲ تا گیره مو مجلسی ۳۰۰ ت کار ...

مبارکت باشه عزیزم.....فقط اینکه به نظرم چندروزی تو خونه هم به موهات بزن،آب نخوره بهش خراب نمیشه....بعد نگه دار برای مهمونی

مبارکت باشه عزیزم.....فقط اینکه به نظرم چندروزی تو خونه هم به موهات بزن،آب نخوره بهش خراب نمیشه....ب ...

اگه قدیم بود هر دو رو نگه میداشتم برا مهمونی و معمولا هم اون مهمونی هیچ وقت پیش نمیومد

الان تصمیم گرفتم یکی از کلیپس ها رو تو خونه استفاده کنم

من یه مشکلی هم دارم که لباس میخرم و انقد نگه میدارم و نمیپوشم تا یه مهمونی پیش بیاد 

زمان بچگیم خواهرم برعکس من بود هر چی میخرید همون موقع میپوشید و من همیشه مورد تشویق قرار میگرفتم که لباس نو دارم البته تو اون شرایط مالی که داشتیم شاید کار درستی بود 

ولی الان دیگه نباید نگه دارم 

مثلا همسرم ۳ تا زیرپوش میخره یکی شو جدا میذارم برا مهمونی حالا نمیدونم کارم‌ درست یا نه

بچه ها من یه موضوعی برام سواله 

دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسم

برای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا در اختیارش باشه 

یا نه باید با مدیریت بهش بدی؟

من اطرافیانم رو انالیز کردم 

کسی رو داریم ک وضع مالی خیییلی عالی داره و انواع خوراکیا تو خونشون بهترینش پیدا میشه ولی وقتی یه جا میرن بچه هاش مثل ندید پدیدان، هول میزنن ک یه چیزیو بخورن .. 

دوباره یکی دیگه رو داریم که وضع معمولی داره خوراکی بیرون خیییلی کم میخره واسه بچه هاش ولی خوراکی سالم مثل مغزیجات و برگه زردالو و البالو خشکه و کشک و اینجور چیزا واسشون تهیه میکنه اما به یه اندازه مشخص بهشون میده،مثلا میوه حق دارن روزی یک بار بخورن 

شیر روزی یک لیوان 

و بقیه چیزا هم ب همین منوال یه مقدار مشخص،

اونم بچه هاش یه جا ک میرن مهمونی یه خوراکی ببینن از خود بیخود میشن ،

البته بچه بزرگش که 10 سالشه جلو مامانش رعایت میکنه ولی یواشکی مثلا شکلات میریزه تو جیبش 

یا به بهونه اب خوردن هی میره تو اشپزخونه یه میوه یا شیرینی اضافه تر میخوره،

از اون طرفم کسی رو داریم با وضع مالی معمولی، بچش لب تر کنه هر خوراکی واسش تهیه میکنه، تو خونه هم همه چی در اختیارشه ولی بچه ک اونم 10 سالشه جایی بره فقط یه دونه میوه تو بشقابشو میخوره یا یدونه شکلات برمیداره و فوق العاده تو مهمونیا مودبه و به هیچ وجه سریخچال و کابینت میزبان نمیره حتی اب بخواد میگه میشه برام اب بیارین.

الان من واقعا نمیدونم با بچم چ جوری رفتار کنم 

هرخوراکی میخواد بهش بدم یا نه؟

بچه منم خیلی اهل هله هوله ست.

هر روز عصر میگه فلان چیزو بخریم؟

هرچقدر هم تلاش میکنم بهش پس انداز رو یاد بدم اصلا همکاری نمیکنه😅

منظور من از خوراکی هرچی هست که بخوریمش😅😅😅مثل میوه ،سبزیجات و تنقلات و ...

عزیزم ارزش سلامتی بیش از این هاست ...چرا فکر میکنید بی کیفیت غذاخوردن ارزششو داره ....بعداً خدایی نکرده هزار برابر این پولها باید خرج سلامتی از دست رفته کرد

امید آخرین چیزیست که میمیرد
۲ درصده عزیزم و قسطش ۱۸ ماهه میشه ماهی حدود ۲۸۰۰

ممنون عزیزم ، ببخشید بازم سوال داشتم    

برا وام فوری با این شرایط،  چقدر پول و چه مدت بذارم که ۵۰ تومن بهم وام بدن ؟ 

هنوز تو بانک مهر حساب نداریم ....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
بچه ها من یه موضوعی برام سواله دیدم تا بحثش تو تاپیکه بپرسمبرای تربیت بچه باید تو خونه همه خوراکیا د ...

به نظر ام باید هر روز یه مقدار میوه جدا کنی مثلا سه  تا ۴ عدد واحد میوه 

بعد بذاری توی ظرف تو یه ردیف یخچال بگی اینا میوه سهم امروز شماست  تا آخر شب بخورشون 

اینطوری یاد میگیره هر چی میزان مشخص داره به نظرم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810